Arama sonuçlarınız

1. G

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willis'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? evet, hepsi bu.

2. G

CJ Sıcaklık Sorunu

Ynt: CJ Sıcaklık Sorunu aslında orjinal kalorifer gayet iyi ısıtıyor. ama aracı günlük ve şehir içinde kullanırken, kaloriferden sıcak hava gelinceye kadar zaten yolum bitmiş oluyor. bende hiç ısınamadan titreyerek cj den iniyorum. ama uzun süreli yolculuklarda hiç üşütmüyor, hamam gibi devam..
  3. G

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor uzun süredir on line olamadım değişik nedenlerden dolayı, imkan bulunca yeniden senin garaja da girdim büyük bir merakla. herhalde cj bitmiştir, çağla abide keyfini çıkarıyordur dedim, bi ilerleme göremedim, hayır mı? yeni fotoları bekliyoruz, şu an ne...

4. G

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 cj 6 üntaş otoda doguşu acaba akdeniz fiber cj6 için hardtop üretmiyormu, veya fiyat mı sorunlu. çünkü cj5 için ürettikleri hardtoplar bence oldukça iyi ama fiyat bilgim yok. kolay gelsin.
  5. G

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu lütfen beni yanlış anlamayın, çirkin ördek yavrusu yavaş yavaş kuğuya benzemeye başlıyor. ;) başta beri takip ediyorum dolayısıyla sizide takdir ediyorum. kaportanın durumu beni hala tedirgin ediyor, kaportacınızın ve boyacınızın hüneri bundan...

6. G

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willis'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? uğraşmayın diske çevirmek için. diskli freni olan bi cj dingili en rahat çözümdür. hem fiyat hem emek olarak pek fark olmaz arada.

7. G

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 turuncu çok güzel. bende zamanında turuncuyu çok istemiştim, çevrem ne o öyle taksi rengi gibi demişti, şimdi çok pişmanım. güçlü iş makinalarını çağrıştırıyor ve cj lere çok yakışıyor bence.
  8. G

wj hakkında

Ynt: wj hakkında ne renk olduğu önemli değil, wj süper bence, simdiden hayırlı olsun.
  9. G

CJ Sıcaklık Sorunu

Ynt: CJ Sıcaklık Sorunu bu soğuk kış günlerinde benim sorunum da keşke aracımdaki sıcaklık problemi olabilse ;D ben aracımdaki soğukluk probleminden çok şikayatçiyim, onu napıcaz..

10. G

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:) aracınız arazi aracı ama lastikleri asfalt jastiğiyse, veya pilotaj kötüyse, veya arazi şartlarına uygun modifikasyonlar yapılmamışsa altınızda zj olsa bile bunlar olabiliyor. birde uygun şartlarda araziye girmiş zj lere bakmakta fayda var.

11. G

Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?.. bu araçların kendine has birkaç tane daha böyle özel sırrı vardır, bilmeyen çözemez.
  12. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor çağla abi belli ki çok güzel bi araç ortaya çıkacak, ve sen bir cj 5 i hayata döndürmenin gururunu yaşayacaksın. abi sen daha iyi bilirsin ama bu araçlarda mekanik çok önemlidir. motorun şanzımanın alt takımların iyi olsun, boya o kadar önemli değil. sen...

13. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor aracın herşeyi değişmiş demiştim ama ''jeep'' logosu eski kaportadan sökülüp yeni kaportada da haşmetli bir şekilde yerini almış. ve şimdiden araca o güzel havayı yeniden katmış, hem araç markayı yüceltiyor, hem de marka aracı yücültiyor. cj sahibi olmak...
  14. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor kırmızı bölümler dışında kaporta tamamen değişmiş, daha önce de söylemiştim, siz cj5 i baştan yaratıyorsunuz. aracın bitme süresiyle ilgili bir bilgi var mı?
  15. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ? karar vermeden önce garaja girip toplanan cj lere bakmanızı öneririm. yapılacak tadilatlar ve dolayısıyla masraflar gözünüzü korkutabilir. buna rağmen evet derseniz iyi bir karar vermiş olursunuz. aracı alıp toplamaya kalkmaktansa , toplanmış temiz bir araç...

16. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor off offf offff :) allah kolaylık versin, şase hariç herşey değişiyor desenize. yukardaki listeye bakınca o anlaşılıyor. gerçekten zor bir işe girişmişsiniz, merakla yeni resimleri ve son halini bekliyoruz. saygılar.
  17. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor cam çerçevesi işi sıkı olmuşa benziyor, ustaya bravo. kporta parçaları satılıyor, hatta komple kupa satılıyor ama çok pahalı. normal bir cj5 fiyatına kupa var, hiç mantıklı değil. sizin usta gibi ustalar seri olarak böyle parçalar üretebilse çok müşterisi çıkar.
  18. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor bir şey daha, blok çatladığı için yeni motor almışsınız. dikiş attırmayı denemediniz mi? ve tapalar atmamış mı? saygılar, kolay gelsin.

19. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor aracınızın eski halini bilemiyoruz ama fotolara bakınca gerçekten kötü durumda. iyi ki tadilata girmişsiniz acaba bittiğinde nasıl olacak. bitkin bir haldeki cj5 i yeniden hayata döndürme maceranızı merakla bekliyoruz.
  20. G

CJ'ler için Kullanma Kılavuzu ?..

Ynt: CJ'ler için Kullanma Kılavuzu ?.. her usta anlamadığından sahipleri de ustalaşıyor zamanla. mesela gres konusu. cj lerde greslememiz gereken kaç nokta olduğunu tam olarak bilen var mı. paylaşabileceğimiz bir kılavuz olsa işimiz çok daha kolay olurdu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri