Arama sonuçlarınız

1. Suyadüşen

Dobloya Bagaj Giydirme Çadır Projem

bir tek profil boru işi kaldi.

2. Suyadüşen

İnş beğenirsiniz keza benim hoşuma gitti :)
  3. Suyadüşen

İç kısmına sıcağı almaması için kumaş bezden iç astar dikiliyor şuan güneş batmadan çekebilirsem son görüntüyüde paylaşacağım inş.

4. Suyadüşen

İlk fotoğraflar

5. Suyadüşen

Sevgili doğa aşığı arkadaşlarım. Geçen sene kısıtlı bütcem ile aldığım black and fresh 2 sec. Çadırım ile bu sezonda karadeniz turu yapmayi planliyordum. Malum yağış bol elbette, sahillerdede güneş,çadırıma kıyamadığım icin arac bagaj giydirme gölgelik ve yağmurluk olarak kullanabileceğim bir...

6. Suyadüşen

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

En önemli eşyayı unutmayın ''düdük !''
  7. Suyadüşen

2 Yetişkin 1 Çocuk Çadır Önerileri

2 dk 3 olan bizde mevcut,kurulumu ile beraber kazıkları söküp taşıması harika oluyor gölge nerede rüzgar nerede biz saniyesinde oradayız pratik olması avantaj
  8. Suyadüşen

Garip Ve Gezileri 2017

Karavanınızda keşke şöyle olmasaydı dediğiniz bir özellik var mı? İzolasyon alet ekipman vs.?

9. Suyadüşen

Antalya Kamp Arkadaşı Arıyorum

Maceralarınızı duymak isterim doğrusu? İlkkez tanışıp kamp yapma fikri ilginç geliyor

10. Suyadüşen

Hayatımda İlk Defa Kamp Yapıcam Bana Ekipman Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

Sn.farazicosmos Benim için baharda olmazsa olmazlar Polar yelek ve Panço.... hem pek yer kaplamazlar hemde çabuk kururlar. Geniş kenarlı fötr şapkalar çene altından ipli çeşitleri var,yada bandana da olabilir
  11. Suyadüşen

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Ama şöylede bir durum var,genelde sığırcık gibi insanoğlu ile yakın kuşlardan ziyade saka,kanarya,sarıkuyruksallayan,toygar,ispinoz,çayırtaşkuşu gibi türler ancak çok sakin yerlerde görüntülenebiliyor. eğer karandan çıkıp doğa yürüyüşleri de yapabiliniyorsa işte o zaman tadından yenmez :) ama...

12. Suyadüşen

Gözümüzün Bebeği Evlatlarımız Ve Doğa

Sanırım aklımı kurcalayan sorumun cevabını,sizler gibi yardımcı olmak için,içinden geçenleri olduğu gibi aktaran empati yapabilen nadir kişilerde bulduğum için mutluyum. El soru-El Cevap _ÇOCUKLARIMIZI HEVESLENDİRELİM,ANI VE HATIRALAR BELKİDE HİKAYELER ANLATALIM _ONLARI BİRER ÇOCUK DEĞİLDE FERT...
  13. Suyadüşen

Bir arkadaşımla balığa gitmiştik yanımızdada cem adında 12 yaşında ki oğlu,sandalyeler çıktı yiyecekler çıktı kovalar vs. ve oltalar atıldı. Arkadaşım cem hadi sende dene dedi haliyle,işte olay orada koptu :) Cem oltayı acemice (haliyle) atıp başladı beklemeyeee... ''Baba bu mu yani ! tüm...
  14. Suyadüşen

Sn.EFEGETA Nice eğlencesi bol kamplara,çok güzel bir anlatımdı insanın gözünde canlandırması bile güzel maaşallah :) Yani asıl konu ilgilerini çekmek,buradada hediyeler giriyor yani devreye küçümen envanter ler bulup buluşturup haydi demenin kafi olduğunu duymak çok güzel, ama sanırım birde...

15. Suyadüşen

Evet arkadaşlar,gece uykumuzdan uyandıran belki sabır taşımızı zorlayan uykumuzdan taviz vererek büyüttüğümüz ama gülümsemesi herşeyi unutturan o vatan evlatlarını doğaya tıpkı arkadaşlarıyla top oynamaya yada evcilik oynamaya çıkarcasına severek peşimize düşmesini nasıl sağlarız/sağladınız ...
  16. Suyadüşen

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Bence dürbün markasından vs. den ziyade kamuflaj,uygun çanta ve ayakkabı daha önemli Fotoğraflamak kanaatimce sonraki adım olmalı,keza öncesinde hangi tür ne zaman tabiata çıkar,ne zaman göç eder,heredelerde bulunmaktan hoşlanır bunu takip etmelisiniz keza o kadar ekipmanla onca yük ile boş boş...

17. Suyadüşen

Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

Hayaller düşünceler güzeldir,tutunabilecek en güzel daldır ama o dalın kırılma ihtimalinide göz ardı etmezseniz incinmemiş olursunuz acizane tavsiyem
  18. Suyadüşen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Altan Kamu Memleket Türkiyenin her yeri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak