Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask Ben beğendim gerçekten.

2. bhdrslck

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim Ramzey çin malı crossların en düzgünü.
  3. bhdrslck

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu Gururumuz..

4. bhdrslck

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 1997 Sportstar 125. 1999 yılından beri bende ve çınar gibi sağlam. 16 yıldır motorsikletim var bu aralar Bandit'lere sardım araştırma içerisindeyim.
  5. bhdrslck

BABADAN, OĞULA MEKTUP

Ynt: BABADAN, OĞULA MEKTUP İnanılmaz güzeldi. Bende şanslılardan sayılırım. Nisan 1995'te daha 14 yaşındayken ilk vitesli motorsikletim oldu ve ruhuma işledi iki tekerleğin sevdası..

6. bhdrslck

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

İsmail abi ellerine sağlık çok güzel işler çıkartmışsın.. Yüreğine sağlık..

7. bhdrslck

Kendimizi vasıta yerine koyalım..

Merhaba arkadaşlar, eski bir motorsiklet kullanıcısı olarak motorsikletlerin trafik içerisindeki gidişatından nefret eder oldum. Bence bunun nedeni çin malı motorsikletler trafiğe girdi gireli önüne gelen motorsiklete binmeye başladı. Asıl problemse motorsiklete binen bu arkadaşlar kendilerini...
  8. bhdrslck

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) Tüm katılımcıların yüreğine sağlık. Benzer organizasyonları bekliyoruz.
  9. bhdrslck

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) 4 teker havalanan arkadaşları ayrıca tebrik etmek istiyorum. Büyük cesaret doğrusu.. Heyecan yaşattılar bizlere..

10. bhdrslck

Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları Gayet renkli bir organizasyon oldu, izlemek keyif verdi gerçekten. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Saat15.30 da ayrıldım ben, en son yarışı tamamlayamayan cherokee'yi izledim,baya zorladı aracı. Umarım fazla masrafı...

11. bhdrslck

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bikaç ay önce babama aldığımız duster tam aradığınız özelliklerde. 4x2+look paketini içeriyor. Babam inanılmaz memnun :) babam yaylayada gidiyor, daha önce ford ranger 4x2 kamyoneti vardı ama heryıl muayene, hız sınırlaması, vergisi ve yakıtı yüzünden sattı ve...
  12. bhdrslck

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları Sağolun Tuğrul Bey 7-8 Mayısı başka arkadaşa devrettim ve gelme planları yapmaya başladım. Allahtan bir manilik gelmezse oradayım İnşallah.

13. bhdrslck

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Asılınca deparlanması gayet başarılı. Ben daha araç 500 km yapmamışken otoyolda ufaktan yokladım 165 i çok rahat gördüm ve yeter dedim..
  14. bhdrslck

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkürler Ümit Bey, amacımız uçmak değil ama sınırımızı bilmek iyi oldu :)
  15. bhdrslck

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlara merhaba, gerçi bende pek eskisayılmam ama olsun..

16. bhdrslck

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Konuyu genişleteyim biraz, Duster'ın limitlerini zorlayan arkadaşım varmı? Ben 1 hafta kadar önce 165'i gördüm sonra ayağımı çektim gazdan..
  17. bhdrslck

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları 7-8 mayısa ertelenmesi kötü oldu, haftasonu nöbetçisiyim ama bir yolunu bulacağım..
  18. bhdrslck

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Üzücü ama komik, heralde arabaların duracağını zannediyorlar :) Yaw o gelen Türk, hayatta durumu? :)

19. bhdrslck

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Kimse kırılmasın ama doğuya gidince işler iyice sarpa sarıyor, yolda arabadan çok insan var ve gelen arabaya bakıp çekilmiyorlar.. Tam duruyorsun beyim o zaman ağıııır ağıır çekiliyor sanki izin vermişçesine.. Anayol kavramı zaten yok, şehrin en...
  20. bhdrslck

İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler İş Bankası kredi kartım var ve aylık 400 TL x 12 ay olmak üzere toplam 4800 TL. harcama taahhüdü vererek cihaz ücreti olan 40 TL.'yi ödemeden OGS cihazı aldım. Kredi kartınız yoksa cihaz bedelini ödemek durumundasınız. Otoyolu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri