Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim Mutlaka önce bir incelemek lazımama masraflı makina değildir KLR. Yakın tarihte kuzenim aldı. Komple söküp toplayacaktı ama söktüğünde piston çok iyi çıkınca sekman atıp geri kapattı. Şimdi canavar gibi..

2. bhdrslck

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yaw yeter arkadaşlar ne istiyorsunuz Duster'dan. O kadar video gördük, araç nerelerden geçmiş... Ucuz diye mi beğenmiyorsunuz. Malzeme kalitesini azıcık artırıp 100.000 TL fiyat koyarak satsalar beğenecekmisiniz?
  3. bhdrslck

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tutturana kadar sallamaya devam :) Ban Amasya diyorum..

4. bhdrslck

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben hep ş.içikullanıyorum 4x2 85 beygir olanını. araç 4.ve5.vitesi hiç görmüyor diyebilirim ve 6.3/1oo tüketimim var. Accent eram ise 11o beygir ve 7/1oo ün altına dahi inmiyor.
  5. bhdrslck

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Keşke 4x4'ünü alsaydım diye hayıflanmaya başladım :(

6. bhdrslck

ANDOFF Ulusal Off-Road Yarışı (18-19 Haziran 2011)

Ynt: ANDOFF Ulusal Off-Road Yarışı (18-19 Haziran 2011) takip

7. bhdrslck

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Bisikletle değilde motosikletle çok başıma geldi. Köpeği önceden görsek problem değil ama özellikle geceleri müstakil evin bahçesinden fırlayarak ödümüzü ... karıştıranlar'a çok rastgeldim. Bikeresinde heyecandan düşecektim neredeyse..
  8. bhdrslck

Yemekten Sonra Yapılmaması Gereken 7 Şey

Ynt: Yemekten Sonra Yapılmaması Gereken 7 Şey Sigara içtikten sonra çay yudumlayarak şekerleme yapmak.....off...
  9. bhdrslck

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Uyuyamamaktan..

10. bhdrslck

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Çalışmalarını takip ediyorum..

11. bhdrslck

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
  12. bhdrslck

"vazalak" ne demek?

Ynt: "vazalak" ne demek? google araştırması sonucu ulaşılabilen linkler: http://www.nedirnedemek.com/vazalak_nedir http://nedir.dictionarist.com/vazalak http://tdksozluk.tumgazetemansetleri.com/anlami/vazalak-ne-demek.html

13. bhdrslck

"vazalak" ne demek?

Tam yazılışını bilmiyorum ama vazalak-bozalak gibi bişey sanırım. Küçükken büyüklerimiz söylerdi ama o zaman da ne anlama geldiğini bilmezdim.. Kullanıldığı an itibariyle "yaramaz"veya "haşarı" olabilir diye düşünüyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :) Saygılar..
  14. bhdrslck

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster küçük bir crossover ve vitara'nın jimny'nin vs. geçebileceği heryerden geçeceği aşikar. Ama Hummer'da değil tabi bu araç. Kullanımı zevkli ve gayet konforlu. Eleştirilecek yeri elbette çok ama eleştirenler önce bir kullansınlar ve dacia diye ön yargı ile...
  15. bhdrslck

HATAY: İskenderun, Samandağ, Kara mağara

Ynt: HATAY: İskenderun, Samandağ, Kara mağara Haklısın Sedat ağabey, bende öyle düşünüp arkadaşları aradım ama a.öğretim sınavı varmış. Öyle olunca oturdum kaldım evde. Akşam teyzeoğluyla(Bestami) görüştüm yaylaları gezeceklermiş.. Onada geç kaldım. Neyse başka zaman inşallah..

16. bhdrslck

Ynt: HATAY: İskenderun, Samandağ, Kara mağara Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Erhan Bey, Saygılar.
  17. bhdrslck

Ynt: HATAY: İskenderun, Samandağ, Kara mağara Sağol Sedat abi, haftasonu planlıyorum bakalım o yolu geçmeyi.. daha önce Kale köyüne kadar gitmiştim ama bozuk yol oradan sonra başlıyor dediler. Bir aksilik olmazsa deneyeceğim..
  18. bhdrslck

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim 5.000 e kadar çıkacaksan daha kaliteli bir makina al derim. mesela kawasaki klr serisi..

19. bhdrslck

Ynt: HATAY: İskenderun, Samandağ, Kara mağara Merhabalar Menderes Bey, Arsuz-Çevlik arası yol ne durumda şuanda biliyormusunuz? 4x2 Duster ile geçebilirmiyim?
  20. bhdrslck

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Babam yurtdışına çıktı bir süreliğine ve duster'ı bende. Çok keyifli bir araç gerçekten. Maşallah :9

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri