Arama sonuçlarınız

1. A

vitara otomatik mi yoksa manuel mi???

Ynt: vitara otomatik mi yoksa manuel mi??? arkadaşlar otomaitkleri kullanırken belirli kaidelere uyulması gerektiğini sötlüyorsunuz.Mesela bu kaideler nedir?? ayrıca suzukilere baktığımda ilanlarda çok otomatik var.neredeyse 10 araçtan 1-2 tanesi manuel. bu ne anlama geliyor acaba(aralarından...

2. A

Ynt: vitara otomatik mi yoksa manuel mi??? arkadaşlar otomatikleri kullanırken belirli kaidelere uyulması gerektiğini söylüyorsunuz. bu kaideler nedir mesela???
  3. A

98-2003 kasalar sürekli 4 çekermi.? hangi kasalarda her ikiside var?

Ynt: 98-2003 kasalar sürekli 4 çekermi.? hangi kasalarda her ikiside var? abdullah abi, sana abi diyorum herhalde bir sakıncasi yok(varsada samimiyetimden söylüyorum.yanlış anlama) aslında ben çok saçma bi soru sormuşum.cahilliğimize verirsin artık. cevapladığın için teşekkürler.

4. A

98-2003 kasalar sürekli 4 çekermi.? hangi kasalarda her ikiside var?

hangi modellerde 4 çeker ve 2 çeker arasında geçiş yaılabiliyor?? arkadaşlar bide 4low özelliği varmış bu hangilerinde var acaba??
  5. A

Suzuki İspanyol mu Japon mu ?

Ynt: Suzuki İspanyol mu Japon mu ? arkadaşlar mesela aralarındaki farklar nedir?

6. A

Ynt: Suzuki İspanyol mu Japon mu ? ayrıca ne kadar ekonomik olursa iyi.. :D

7. A

arkadaşlar bana ispanyollar daha cazip geliyor.özellik açısından daha dolu ve nede olsa daha yeni bir araç.ama forumda okudum kimi ispanyol diyor kimi japon. sonuçta ben ağır şartlarda kullanmayacağım.arazilere girsin çıksın,kumsala götürsün getirsin,birazda düz yol olsun. sizce bana hangisi...
  8. A

vitara otomatiklerde şüpheliyim.otomatik viteslerin masrafının bitmediğini olduğunu söyleyenler oldu.vitaraların otomatikleri nasıldır??kullanan veya bilgili arkadaşlarım varsa bilgilendirebilir mi??
  9. A

2004 vitaraların fiyatları nelerdir??

bir vitara düşünüyorum.internetten baktığıma göre 21-23 arasında.temizçift airbagli otomatik bir vitaranın fiyatı nerelerdedir?? yeni yeni bir off road merakı başladı. temiz bir vitara alalımda bizde başlayalım inşallah.

10. A

sakarya veya kocaeliden 2001/2003 arası vitara 1.6 satan arkadaşlar varmı?

sakaryadayım.araç modifiyeli olmasada olur.tüplü-manuel-5 kapı önceliklidir.temiz bir vitara bulucaz inşallh.

11. A

2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

Ynt: 2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir haydi arkadaşlar.gezenbilirde bu kadarmı cevap var.....
  12. A

2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

arkadaşlar 2001 vitara bakıyorum.fiyatlar arasında çok büyük bir uçurum var.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatırmısınız.

13. A

casio w-753 1avdf saati kullanan arkadaşlar

bu saati kullanan arkadaşlar düşüncelerinizi yazarmısınız lütfen.
  14. A

SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN???

1999..2000 kasamı yoksa onların bir üst kasasımı???? aracı fazla zorlamayacağım.kamp gezilerine,bozuk yollarda,venormal yolda gidecek kadar bir araç lazım.sizce hangisi bana daha uygun
  15. A

arkadaşlar mitsubishi l200 magnum hakkında bilgi???

merhaba.mitsubishi l200 magnum 4x4 kullananlar bana biraz bilgi alabilirmiyim?? BEN ARACI vaktimden ötürü off-roada götürmeyeceğim. araçta abs,klima,sürücü havayastığı,yolcu havayastığı,4x4,şart.beni haftasonu bozuk yollara götürsün istediğim yere gideyim yeter.fiyatı ise en fazla...

16. A

Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota)

Ynt: Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota) arkadaşlar fiyat en fazla 30.000 tl olabilir benim baktıklarımdan bazıları(mitsubishi L200-MAGNUM...)
  17. A

Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota)

istediğim araç pikap olmalı.(çift kabin) sahilde bozuk kıyıya götürsün. tarla,tepe,bozuk yol...gibi hafif şartlarda gidebiliyim abs.sürücü hava yastığı.yolcu hava yastığı.klima. şart.. BEN ARACI ÇOK ZORLAMIYACAĞIM.VAKTİMDEN ÖTÜRÜ OF-ROAD YAPAMAM.HAFTA SONU GEZDİRSİN

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri