Arama sonuçlarınız

1. A

duster led stop lambası

led stopların fiyatları nedir?

2. A

Duster Diferansiyel Kilidi Acil Yardım

yok değil, gücü 50-50 öne arkaya dağıtır, gerisine karışmaz bu arkadaş :) ön ve arka akslardaki diferansiyeller görevlerine devam ettiği için rahat dönen tekere gücü aktarma görevlerini yerine getirirler, eğer ön sol tekeriniz patinajdaysa, sağ arka tekeriniz de patinajdaysa olduğunuz yerde...
  3. A

Bf Goodrich At Ko2

lastiklerin kendi resimleri varmı acaba? yakın çekim resimler bu arada siz lastik büyütmek istemişsiniz ama ön tekerlerde boşluk yok, bu tarz lastiklerde 215-70-16 max takabileceğiniz ebattır, hatta dişli tekerlerde bu bile sürtme yapıyor, bilginiz olsun

4. A

Bf Goodrich At Ko2

fiyat ne düşünüyorsunuz? telefon yazarsanız görüşelim
  5. A

Duster A Tavan Sepeti Alan Var Mı? Hangisi Iyidir?

biz 2 yetişkin tavan sepetinin üzerine çıktık ve resim çekildik, tık kımıldamadı yerinden, yaklaşık olarak 200 kg ama unutmayın tavan sepetinin üzeri düz değil, bu kanoyu üzerine koyduğunuz da ön ve arkadan sadece 2 noktadan temas edip desteklenecektir,, kanoyu her zaman için ters koymanız...

6. A

eyvallah :) benim tavan sepetinin önünde büyük bir led-bar var ondan sebeple rüzgar sesi 100-110 dan sonra oluyor, ben müzik açtığım için problem görmüyorum, sadece tavan sepeti olsa da gürültü yapacağı kesindir, bu gürültünün sizi rahatsız edip etmeme konusu tamamen göreceli bir durumdur...

7. A

ben taktırdım aracıma , resimdekinin aynısı, ama markası tamsan galiba, arabanın şeklini çok değiştirdi, güzel oldu, görenler hep soruyor nereden yaptırdın diye, tavsiye ederim
  8. A

Duster Tavanı Için Ara Atkımı Satıyorum

yani 2 adet zaten ön ayak arka ayak çift olarak 100 lira ama verdim bir abimize :) onun kısmetiymiş
  9. A

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

:) tam manasıyla budur avcılarda

10. A

çarpmaz tavan sepetinin yüksekliği an fazla extra 15 cm gelir

11. A

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

arkadaşlar o bahsettiğiniz balığa meraklı ve dusterı olan kişi benim :) arabanın içinde çok yatmışlığım vardır, çadırımda var, kamp malzemelerimde, tahmin ediyorum bendeki malzemelerle bir outdoor mağazası açılabilir :) arabanın kafalıkları sökülüp arka koltuklar tamamen yatırıldığında ben...
  12. A

tamsan galiba burada bir arkadaşımdan aldım, o arabasını sattı , sepeti ben aldım

13. A

arkadaşlar, led projektör takmak için aldığım 2 adet ara atkımı satıyorum, tavan sepeti aldığım için boşa çıktılar 1 tanesinin üzerinde 8 tane akıllı vida deliği var, lamba taktığım için, kullanıma etkisi yok, 100 lira fiyata verim birisinin işi görülsün, kargo alıcıya ait, fiyatını...
  14. A

Freelander Ii, 2.2 Hakkında Bilgi

arkadaşlar 2010 yılı ağustos ayında 2011 model olarak 2.2 freelander aldık, araç ablamın ve o tarihten bu yana kullanıyor, araçta bugüne kadar merkezi kilit ve arka teker bilyası hariç bir problem olmadı, iç malzeme kalitesi çok iyi, inanılmaz keyifli bir araç, ne zaman satıp başka bişey almaya...
  15. A

Neden 4x4 Duster Az Satılıyor?

arkadaşlar bir çok cevap yazılmış ama sorunun cevabı için hepsi kişisel görüşler, ben size gerçeği yazayım :) duster ın alt yapısı, şasesi ve kullanılan motorlar ortaktır nissan qashgai renault kadjar (bazı ülkelerde) renault duster, burada 4 ayrı marka araçtan bahsediyoruz, eğer aracı 4x2...

16. A

Neden Dacia Duster?

para benim değil mi arkadaşlar :) harcayacak yer bulamıyorum :) canım gidip tenekeye 68 bin lira vermek istedi :) psikolojik sorunlarım var :) kendimi böyle ifade ediyorum hayata karşı :) ...... gibi sebeplerle 2016 model 4x4 duster aldım ve kullanıyorum, 7 ayda 20.000 km yol yaptım, arazi...
  17. A

Konser Salonu Duster :)

işte bir arkadaşımı daha parasını sokağa atmaktan kurtarıyorum :) sakın o 699 liralık ürünlere girmeyin, sarsıntılı 3-4 yol deneyiminden sonra bütün cihaz iflas eder, artı olarak çıkışları yüksek seste yakarsınız, gibi gibi... paranızı sokaga atmış olursunuz, bu neye benziyor demeyeceğim çünkü...
  18. A

Aracımı Yükseltmek Istiyorum Fakat Sorularım Var

4-5 cm yükselir verdiğiniz paraya yazık olur sadece yay ile hareketli aksamlara zarar vermeden 4 cm yükseltirsiniz 205-80-16 lastikle 2 cm daha yükselir sonuçta 6 cm yükseltmiş olursunuz ki bu da gayet ciddi bir yükselmedir

19. A

navimex marka amfi çıkışı mevcut navigasyonundan memnunum ama çok kullanmadım, 1-2 defa deneme amaçlı açtım gayet iyiydi ama dikkat edin aynı markanın bile kendi içinde çeşitli kaliteleri mevcut
  20. A

adanadayım, güneyleri şenlendiriyoruz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri