Arama sonuçlarınız

1. YSF

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Ynt: Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası Opelpar dan aldım (şube1) Başkent sanayi sitesinde.tel (0312 2788120)

2. YSF

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Tüm Frontera ailesine selam, iki gün önce karşılaştığım problemi anlatayım , alışveriş için evden çıktım aracımda hiç bir problem yoktu tek marşla çalıştı bir süre sonra durdum markette, alışveriş yaptıktan sonra tekrar marşa bastığımda araç çalışmadı 2-3 kez bastım yine çalışmadı 1-2...
  3. YSF

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Çok şık olmuş hayırlı olsun, darısı bize artık...

4. YSF

Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederiz Murat bey çok faydalı oldu,elbet bir gün bizim de başımıza gelecek ABS problemi.
  5. YSF

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hakan ve yücel usta var. 4x4 ü kontrol için life kalkması yada araziye çıkmak lazım

6. YSF

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi 62.Sokak No:29 Batıkent-Yenimahalle ANKARA Tel: 0312 278 22 97

7. YSF

Frontera Bilgisayara Bağlama Girişi Yok ?

Ynt: Frontera Bilgisayara Bağlama Girişi Yok ? Fatih Bey benim aracım 1996 model sport, emin olmamakla birlikte hatırladığım kadarıyla bizim araçlarda ecu scart girişi şöför tarafında debriyajın yanında vidalı kapak var orda olması lazım.
  8. YSF

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Levent Bey çok iyiyim teşekkür ederim, bu aralar yine yoğunum okul,öğrenciler... okullar bitsin benimde bir projem var uygulamak istediğim, araç içi uygulama zamansızlıktan olmadı hala.
  9. YSF

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport problem olacak bir parça değil,dediğim gibi yapabilirsiniz.

10. YSF

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport Türkiyede bulamazsınız boşuna aramayın ya yurt dışından getirteceksiniz yada sitede birçok kişinin yaptığı gibi astra veye vectra grubunun su kabını kullanın hiç problem çıkartmıyor.

11. YSF

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Her iki aracında yeni aksesuarları çok şık olmuş güle güle kullanın.
  12. YSF

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı Olsun Levent Bey.

13. YSF

Frontera Sport Triger Fiyatı

Aracımın Triger kayış ve rulmanını yeni değiştirdim motor no:(x20se) En hesaplı parça fiyatı 90 tl ye buldum.(Orjinal Gates Marka) Opel fabrikasının kullandığı marka. Değiştirmek isteyen Frontera sahiplerine bilgi amaçlı yazdım. Parçayı aldığım yer ANKARA Şaşmazda Özçelikler otomotiv...
  14. YSF

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Orjinal ebatı 225/75/15 (Makaslı modellerde) ((Diğer arkası amortisörlü modellerde 255/65/16))
  15. YSF

frontera sola sinyal vermeme sorunu

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu Flaşör arızası kesin. Aynı sorun benim aracımdada oldu,yeni flaşörle değiştir sorun çözülür.

16. YSF

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hüseyin usta frontera senin uzmanlık alanın sizden çok şey öğreniyoruz sitede, ben iki kez yaptırdım bu işlemi ikisindede göğsü indirdiler farklı ustalar ikiside opel ustası...
  17. YSF

Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!!

Ynt: Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!! Malesef göğsü komple aşağı indirmeden yerinden sökemezsiniz,yeri çok kötü.
  18. YSF

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Aynı sorunu bende yaşıyorum, 2yıl önce göğüsü komple söküp aşağı indirdik klepelerdenmi diye baktık sağlamdı,kalorifer radyatörünü söküp radyatörcüye götürüp şişlettik radyatörcü açık dedi taktık belli belirsiz daha iyi oldu ancak yine (ılık)...

19. YSF

Bende Aranıza Katıldım

Ynt: Bende Aranıza Katıldım Güle güle kullanın.
  20. YSF

Frontera hararet ?

Ynt: Frontera hararet ? Bende sizin gibi bir çok yetkili servis , özel servis ve opel parçacısına sipariş verdim hepsi getirtiriz deyip sipariş alıyorlar ancak bir süre geçtikten sonra size dönüp, onların elindede kalmamış cevabını alıyorsunuz. İnşallah sizinkide öyle olmaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri