Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm Frontera ailesine selam, iki gün önce karşılaştığım problemi anlatayım , alışveriş için evden çıktım aracımda hiç bir problem yoktu tek marşla çalıştı bir süre sonra durdum markette, alışveriş yaptıktan sonra tekrar marşa bastığımda araç çalışmadı 2-3 kez bastım yine çalışmadı 1-2...
Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri
Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederiz Murat bey çok faydalı oldu,elbet bir gün bizim de başımıza gelecek ABS problemi.
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Sizide aramızda görürüz inşallah Ankarada benim aracımı götürdüğüm yer şaşmazda yücehan özel opel servisine götürüyorum fronteralardan anlıyan ustalar Yeni Başkent Sanayi Sitesi
62.Sokak No:29
Batıkent-Yenimahalle
ANKARA
Tel: 0312 278 22 97
Ynt: Frontera Bilgisayara Bağlama Girişi Yok ?
Fatih Bey benim aracım 1996 model sport, emin olmamakla birlikte hatırladığım kadarıyla bizim araçlarda ecu scart girişi şöför tarafında debriyajın yanında vidalı kapak var orda olması lazım.
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Levent Bey çok iyiyim teşekkür ederim, bu aralar yine yoğunum okul,öğrenciler... okullar bitsin benimde bir projem var uygulamak istediğim, araç içi uygulama zamansızlıktan olmadı hala.
Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport
Türkiyede bulamazsınız boşuna aramayın ya yurt dışından getirteceksiniz yada sitede birçok kişinin yaptığı gibi astra veye vectra grubunun su kabını kullanın hiç problem çıkartmıyor.
Aracımın Triger kayış ve rulmanını yeni değiştirdim motor no:(x20se)
En hesaplı parça fiyatı 90 tl ye buldum.(Orjinal Gates Marka) Opel fabrikasının kullandığı marka.
Değiştirmek isteyen Frontera sahiplerine bilgi amaçlı yazdım.
Parçayı aldığım yer ANKARA Şaşmazda Özçelikler otomotiv...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Hüseyin usta frontera senin uzmanlık alanın sizden çok şey öğreniyoruz sitede, ben iki kez yaptırdım bu işlemi ikisindede göğsü indirdiler farklı ustalar ikiside opel ustası...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Aynı sorunu bende yaşıyorum, 2yıl önce göğüsü komple söküp aşağı indirdik klepelerdenmi diye baktık sağlamdı,kalorifer radyatörünü söküp radyatörcüye götürüp şişlettik radyatörcü açık dedi taktık belli belirsiz daha iyi oldu ancak yine (ılık)...
Ynt: Frontera hararet ?
Bende sizin gibi bir çok yetkili servis , özel servis ve opel parçacısına sipariş verdim hepsi getirtiriz deyip sipariş alıyorlar ancak bir süre geçtikten sonra size dönüp, onların elindede kalmamış cevabını alıyorsunuz. İnşallah sizinkide öyle olmaz.