Arama sonuçlarınız

1. meriçbager

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Araçta yoksa takılmıyor değil taktırırsın

2. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar son bir resim daha
  3. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

4. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
  5. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir kaç foto daha ekleyeyim

6. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu Telsiz muhabbetini biraz değiştireyim biz de hafta sonu yunusun yokluğunda yeni turuncu defenderi testte gittik çok başarılı çiktı

7. meriçbager

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Mürselim fotoların devamini bekliyoruz.
  8. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet Defenderle ormana gidilir. Sen bile itiraf ediyorsun. Kendi aracınla demekki caddede dolaşıyon herhalde :D :D :D :D :D
  9. meriçbager

Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? :D :D ;D ;D

10. meriçbager

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? Benim için çamur önemli bf o yönden hiç iyi değil

11. meriçbager

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? Onur bey islak, buz ve derin karda çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. O lastikler bunların dışında bol çamurda güzel iş yapıyor. Diğer durumlarda aman dikkat diyorum. Saygilar Meriç
  12. meriçbager

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Mesut abı kayıtlı olmayan var.

13. meriçbager

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) İltifatınız için teşekkür ederiz. ;)
  14. meriçbager

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) İnşaallah Allah gönlüne göre versin. Ben 92 de askerken bir gün bu araçların(Defender) MKE ye düşeceğini düşünmüştüm. Fazla değil 15 yıl 2007 de MKE den almak nasip oldu. Sen iste yeter. Bu...
  15. meriçbager

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Serhat bey merhaba. Havalar biraz daha soğusun bir hamsili gezi yaparız. Hatta 2. Geleneksel Hamsili Defenderli Rampa Gezisi de olabilir :D ;D

16. meriçbager

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Önder eğer tavuklara takıldıysan bizde daha çok meziyetlervar. Her zaman deneyebiliriz ama nedense bir türlü haberleşemiyoruz. Tabiki araya japon, amerikan, rus katmak daha zevkli olur. Şimdi sizi...
  17. meriçbager

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Görürüz, görürüz birdahaki geziye yetiştireceğiz mecburen
  18. meriçbager

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Birdahaki gezide sende olursun takım tamamlanır.

19. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu ermek değil galiba. Eğleniyorum gülüp geçiyorum. Meyve veren ağaç taşlanırda ondan.
  20. meriçbager

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu kadar sataşmada susabildiğime ben bile hayret ediyorum. Herhalde erdik galiba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri