Arama sonuçlarınız

1. vosdost

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Dıreksıyonuna gecıp arazide yapabıldıklerını gorunce kapıda unımog degıl ural, reo , kamaz bile beslemeyı ısterım.

2. vosdost

Ben sıze kullanım amacını acıklayayım. Ben unımog ve serı 3 aracımı tamamen gezı amaclı kullanıyorum. Yanı hafta ıcı hıc bır ısıme yaramıyor. Kapıda hafta ıcı kullanıma uygun araclar oldugu ıcın unımog ve serı benım ıcın oyuncaktır. Hafta sonu oynar yerıne bırakırım.
  3. vosdost

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Guzel calısma kolay gelsın

4. vosdost

Mımar Bey lutfen unımogun konu baslıgı oldugu bır noktada dusterdan bahsetmıyelım. Daha oncekı konu baslıklarına donecek gıbı duruyor
  5. vosdost

Evet sonunda buda oldu. Duster ı unımoglada kıyasladık. :) :) :)

6. vosdost

Unımog ne ıse yarar ? Dusterdan cok ıse yaradıgı kesın.

7. vosdost

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Hususı ruhsatlı sahıs adına kayıtlı kamyonlarda ne olacak? Kullandgım unımog kamyon gecıyor.
  8. vosdost

Defender Vites Konumları

Ynt: Defender Vites Konumları Defenderda dıngıl uzerındekı dıfransıyallerde ( on ve arka dıngılde ) dıfransıyel kılıdı yoktur. YAnı aynı dıngıl uzerındekı bır lastık bosa donerse yere saglam basan lastıge guc gıtmez. Defenderlar sureklı 4x4 kullanıma uygun sanzımana sahıptır. Vırajlarda ve...
  9. vosdost

Satılık 35" Silverstone MT-117 sport

Ynt: Satılık 35" Silverstone MT-117 sport Yakın takıp Ozel mesaj kutusuna bakar mısınız?

10. vosdost

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 140 lık brc regulatoru bulunamıyor dıye bılıyorum. Fakat bulunuyormus. :) :) Tesekkuler

11. vosdost

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 140 kw lık regulator ne marka ? Ve fıyattı ?
  12. vosdost

series lere uygun motorlar

Ynt: series lere uygun motorlar Lpg kullanımında karburatorun ne oldugunun onemı yok denecek kadar azdır. Guzel montajlı mıkser ve 100 kw lık regulator ıle verım alırsınız.

13. vosdost

series lere uygun motorlar

Ynt: series lere uygun motorlar Bence kendı motorunu yaptırma yoluna gıdın. Cıkma alacagınız motorun 1000 km sonra ne yapacagını bılemezsınız. Yedek parcada sorun yok. Cok rahat bulunur. Fıyatlarıda uygundur. Motoru tamamen ındırıp dagıtacaksanız: Ana yatakları kontorl edın. Sararma varsa...
  14. vosdost

airbag ışığı

Ynt: airbag ışığı Arac elektronıgınden anlayan bır ustaya gıdersenız daha ıyı olur. Aırbag hata kabul etmez, kısa devrede patlıyabılır veya gereken durumda patlamayabılır. Aman dıkkat
  15. vosdost

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Lpg konusunda tavsıyelerım. Lpg regulatorunu yuksek kw lı taktırın. Bu yuksek kw lık regulator aldesada var. 100 kw gecen yıl yanlızca regulatoru 85 lıraya almıstım. Sıfır lpg taktıracagınız ıcın standart kafalı montaj ıle en fazla...

16. vosdost

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Aracta elektrıklı benzın otomatıgı mı var? Defender orjınal benzın otomatıgı mekanık.
  17. vosdost

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Mıtsubıshı outlander 2.0 turbo olan eskı kasası. 2.0 mt dıye gecer.
  18. vosdost

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Bahsedılen araclar hız ıcın tasarlanmıstır. 4x4 sıstemı outlanderda sureklıdır ( subaru dada oyle oldugunu bılıyorum yanılıyor olabılırım ). Yuksek hızlarda sorun yasayan gormedım. 2006 model sıfır aldıgımız bır outlander kullanıyorum. Motor evo...

19. vosdost

Defender Yağ Lambası

Ynt: Defender Yağ Lambası Motor sogukken rolantıde yag lambası normal fakat motor ısınınca rolantıde yanıp sonuyorsa ve gaz verınce lamba sonuyorsa ıs bıraz sıkıntılı. Ana yataklardakı bosluktan dolayı yag basıncı dusuyor ve rolantıde yag lambasını yakıyor. Motor sıcak veya sogukken...
  20. vosdost

Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması

Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Konu uzerınden uzun zaman gecmıs. Catıya Cb 5/8 6-7 metre bır anten kurudugumuzda yıldırım dusmesı sebebıyle zarar gormemek ıcın topraklamayı nasıl yapacagız ? Antenı bagladıgımız dıregı kalın bır kablo ve yere cakılacak 1.5 metre boyunda 3...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri