Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

Crater Lake National Park, Oregon ABD

Ynt: Crater Lake National Park, Oregon ABD Bir ara Hillsboro Aviation gözüme çarpınca videolarını izlemiştim, bu manzaranın üstünde helikopter kullanıyor adamlar, siz ne demek istediğimi çok daha iyi anlamışsınızdır.. Çok güzel anlatmışsınız, devamını da bekliyoruz varsa :D

2. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet az ıslak sfalt gördüm mü alacaklısını görmüş adam gibi tırsıyorum, Vibram taban ıslak ve pütürsüz zeminlerde acayip kayıyor, kaseyi kırmamak içten bile değil ;D
  3. Recidivist

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Yok niye ben PTT'nin savunucusu gibi kaldım anlamadım. Ben memnun olduğum kısımlarını yazdım ztn, gönderinizi Ankara İstanbul İzmir gibi illere yapıyorsanız diğerlerine boşuna tonla para ödemeyin. Onun dışında aksak tarafları zaten belli, siz de yazmışsınız. Sadece PTT'nin...

4. Recidivist

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Turk Telekom özel bir şirkettir. PTT kamu kurumudur. Yani Ali Ali'dir, Mehmet de Mehmet ;) http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/TTHakkinda/KurumsalTanitim/OrtaklikYapisi/
  5. Recidivist

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo O şirket PTT değil Türk Telekom ;)

6. Recidivist

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo PTT Kargo Ankara-İstanbul-İzmir üçgeninde (Bursa-Konya-Antalya vs gibi diğer büyük illeri bilmiyorum) özel kargo şirketleriyle aynı zamanda teslimat yapmaktadır.(1 gün) Daha küçük illere teslimatlar biraz daha uzuyor tabi ki..Amway işimden dolayı sürekli kargo gönderen biri...

7. Recidivist

BMW Gina

Ynt: BMW Gina Türkiye'de kullanılmaz bu-çocuğun biri gelir bi faça atar kumaşa, al başına belayı ;D
  8. Recidivist

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER ) "Elinize Sağlık"tan ötesi beni aşar ;D Muhteşem ;)
  9. Recidivist

Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Vay anasını diyorum...İş yerinde tıkılmış, bunalmış, mutsuz beni başka alemlere taşıdınız.. ;) Elleriniz dert görmesin..

10. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merrel var bende, modeli üstte var. Düz zeminde(pütürsüz asfalt vs) kayıyor ıslakken, ama azıcık çıkıntılı girintili bir zeminse yapışıyor... Salt buzda kayabileceğini düşünüyorum. Ama sıcak tutma konusunda verdiğim her kuruş helal olsun ben böyle bot görmedim ;D

11. Recidivist

Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ?

Ynt: Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ? Saat için bu başlığı sonuna kadar okumanı tavsiye ederim: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3296.0 Prg-130 var bende, işini görür, ama alacaksan kesinlikle titanyum kordonlu almanı tavsiye ederim, bnmkinin sürtülmedi duvar, düşmediği duvar...
  12. Recidivist

Hangi Eldiveni Önerirsiniz ?..

Ynt: Hangi Eldiveni Önerirsiniz ?.. http://www.Hatch-Corp.com/law/gloves.aspx Ben bu markanın Cut Resistant modelini kullanıyorum ama siteyi kurcalayın biraz başka modelleri de var (Cold Duty vs) ;)

13. Recidivist

Nefes (2009)

Ynt: Nefes (2009) Filmde kimsenin farketmeden geçtiği sahneleri ancak bölgede bulunmuş, benzer olayları yaşamış insanlar anlayabilirler... Ama İstanbul'da sıcak evinde oturup hala askerine sahip çıkmayan insanlar için herkesin anlayacağı kısmı yeter de artar bile... Evet işte orada hayat...
  14. Recidivist

4x4 yükseltme yöntemlerinden biri

Ynt: 4x4 yükseltme yöntemlerinden biri Gerçekten çok güzel bir video eklemişsiniz. Fotoğraflardan olayı tam anlamayanlar ve yeni yükseltme yapacaklar için eşsiz bir kaynak olmuş, ellerinize sağlık ;)
  15. Recidivist

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Ben de pazar günü aldım penseden,fiyatına göre düşünürsek gayet kaliteli, teşekkür ederiz bizi aydınlattığınız için ;)

16. Recidivist

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Süpersiniz teşekkür ederiz :D Güzel görünüyorlar ;)
  17. Recidivist

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bikaç fotoğraf ekleyebilirseniz görmek için gitmeden kabaca bir fikrimiz olabilir :D
  18. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben anlattığınıza katılıyorum tabi ki Uzakdoğuda çok kaliteli üretim yapılıyor demiyorum. Ama Romanyanın da uzakdoğudan fersah fersah üstün olduüğunu sanmıyorum. Neyse aldığınız markanın iç denetim mekanizmasına bağlı olabilecek bir durum için burada kafa patlatmanın alemi...

19. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben bişeyi anlayamadım. Asolo Romanya gibi tırt bir ülkede ürettirince "Kaliteden ödün vermediğini" sanıyosunuz da Uzakdoğudakilerde neden aynı şeyi düşünmüyosunuz? ::)
  20. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Burada insanlar gizli reklam değil de marka yorumu bekliyor zaten ondan açıklamanızda bir sakınca olacağını sanmıyorum. Neticede hiçbir marka babamızın oğlu değil söylediğiniz markaya ait görüşlerinizi objektif bir dille yazarsanız bi dahakine de onları deneriz belki, bilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri