Arama sonuçlarınız

1. T

Hyundai Starex Karavan

daha önce starex kullandık 6 yıl kullanırken ilk kez bu tip bir araç kullandığımız için konfor diğerlerindede böyle olacak sanıyorduk sonra 2010 transporter aldık. anladıkki starex traktörden farksız hem giderken çok ses çıkartıyor hem yakıtı aşırı fazla parçaları dayanıksız bi aracın 6 yılda 5...

2. T

Otomobil-çadırla Ege-akdeniz Turu Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

bu rotayı 15günde gezdik 6 gün araçta kaldık gerisi uygun otellerde genelde 2günde bir otelde kalmanızı tavsiye ederim çadırda decathlon şart değil. ben amazon sitesinden ve ebaydan aldım bazı ürünler . amazon.com.tr yede bakabilirsin eger satıcı kendisiyse 15gün iade hakkı var
  3. T

Gps Mi, Akıllı Telefon Mu?

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? biraz geç kaldım ama :) akıllı telefona sygic programı var googleden bulabilirsin full versiyonuda var ama şarj çok yiyo 3 saat açık kalsa bitiriyo şarjı ama tarihi yerler olsun kamp alanları olsun hepsi mevcut

4. T

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping havası çok temiz manzarası muazzam fiyatı uygun . yazın bile akşamları serin olur. adres aramaya gerek yok çamiçi yaylasına girdiğinizde bulması çok kolay
  5. T

Alkovenli Karavan Yaptırmak

Ynt: Alkovenli Karavan Yaptırmak teşekkürler bilgi için bu soru kafamdaydı araştırma yaptım fakat bulamadım yer konusunda sıkıntımız var karavanda 66cm genişliğinde akülü tekerlekli sandalye olucak ve yatak önünde 80 90 cm genişliğinde boşluk ve resimdeki kırmızılı yerde 100 ila 120cm dönüş...

6. T

Alkovenli Karavan Yaptırmak

Öncelikle alkovenliye çevrilicek araç ne olmalı panelvan mı yoksa kamyonet (arkası açık) mı? ve Maliyeti ne kadar olur ? Camper yaptırmak mı daha manlıklı alkovenli mi? 3 kişi 1 çocuk için hangisi daha uygun fikirlerinizi bekliyorum

7. T

Burgaristanda Euro Dizel

almam gereken euro dizel.. omv eko shell şirketlerinde euro dizel diyemi geçiyor ? omvnin burgaristan sitesinde : MaxxMotion Dizel Sprint Dizel Süper 95 MaxxMotion hangisini almalıyım ? yanlış yakıt alıp uğrasmıyım :(
  8. T

Burgaristan , Arnavurtluk Ve Romanya Turu

burgaristana geçiş için hangi evrak gerekli ? yeşil pasaport var vw T6 kullanıyoruz ne gerekli sınırdan geçmek için bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 2 araba gidilicek tura baslıyınca resimleri buraya paylaşacağım
  9. T

Arabayla Yunanistana Gitmek

özel durum nedeniyle tur otobüsünün arkasında gezmeyi planlıyoruz hangi evraklar gerekli? vize isteniyormu?

10. T

Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur.

Ynt: Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur. hyundai starex kullandık T5 T6YA göre fazla yakıyor 2.5 motor olması sebebiyle ama bi yönüde varki 2004 t5 25.000 32.000 arası starex ise 9.000 15.000 () benzin%araba fiyatı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri