Arama sonuçlarınız

1. T

Fiat Ducato Döner Ön Koltuk Arıyorum

fiyat ne tuttu? eski koltugu alıyolarmı?

2. T

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

2 firmayla konustum minibus veya yarım camlı alıp koltuk eksiltilsem 4 kişilik oluyormuş. gitti o kadar 17m3luk araç :weary:
  3. T

Dörtlü Koltuk Uygun Olurmu?

ruhsat çıkartana kadar böyle yapılıp ruhsat sonrası ön 1+1 arkaya 2li emniyet kemerli güvenliye dönüşecek

4. T

bu koltuk öne takılabilirmi? 4 kişilik olması için
  5. T

bu koltuk öne takılabilirmi? 4 kişilik olması için

6. T

Elektrikli Araç Şarj Istasyonundan Hızlı Şarjile Akü Dolumu

yarın bölgemde elektrikli oto üreten firmayla görüşmeyi planlıyorum.

7. T

Elektrikli Araç Şarj Istasyonundan Hızlı Şarjile Akü Dolumu

bu fikir aklıma geldi. sizce olabilirmi?
  8. T

Sadece Akü Ile Enerji Saglamak

olabildiğince solar panel ve akü kullanıcağım. araç arıyorum şuan 17lik ducato ve iveco arasındayım ilerlemeleri paylaşıcağım
  9. T

Panelvan Ve Minibüs Hangisi Alınmalı?

yurtiçi yurtdışı src belgemiz mevcut iyiki :)

10. T

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

eğmeyi kavisli kenarı nasıl yaptınız ayrıntı alabilirmiyim bende yapıcagımda

11. T

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

ne kadar tuttu hangi araca tam listeyı paylaşırsan
  12. T

bu cihaz basınçlı hava veriyor.uyku apnesi tedavisinde kullanılıyor daha çok. cigerin havayı tam almasını sağlıyor. bizde biraz daha ciddi durum çalışınca 90w

13. T

ilk yurtiçi gezme planım olduğu için buzdolabı düşünmedim açıkcası solunum cihazı kullanıcagımızdan belki çok nadir 500w vigo ısıtıcı çalıştıra bilirim gece soguk olursa. ışıklandırma için led ışık gerekenler. 90x10 900w solunum cihazı 9x5 45w ışık 500 watt vigo 2 saat 1000 watt 90x2 180...
  14. T

burda yaş olarak en küçük karavancı olacağım sanırım :D bilgisizliğimi mazur görünüz :confused:
  15. T

ducato alma aşamasındayım bu konularda bilgim hiç yok daha acemiyim en güvenli yoldan enerjiye ihtiyacım var o yuzden güneş panelsiz olsun diye yazdım günde 10saat solunum cihazı kullanıyorum 90wattlık adaptörü var onun dışında 1 laptop günde(2 3 saat) 2 telefon şarjı kullanıcagım en güvenli...

16. T

toplamda 500 watt kullanan cihazlarım var.güneş paneli ve şarj olmadan 6 7 gün dayanabilirmi ? bunun için nasılbir sisteme ihtiyacım var?
  17. T

ruhsat konusunda sorun olmuyor değilmi? araç bakıyorum sprinter ,ducato,crafter bakıyorum
  18. T

hangisini almak daha mantıklı ruhsat çıkartırken fark ediyormu ? almak için araç bakıyorum.camlılarda üst havalandırma ve camlar oldugundan bu işlere gerek kalmayacak ve arka klima takılı .panelvanda ise üst havalandırma ,klima ,yan camlar yapılması gerekiyor hangisi alınmalı

19. T

Hyundai Starex Karavan

9 yılda araça bakımları hariç sadece egr temizli ve triger değişimi yaptırdım . istanbulda yaşıyorum araç şanş işi derler benım şansımamı oldu bilemıyorum:D boyut olarak starexi masraf yapmaya değer bulmuyorum ama yatak koyup gezilebilir. 4 kişi 10gün egeyi dolaştık transporterla bizim tarz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri