Arama sonuçlarınız

1. onurgo1

Frontera 2.2 Benzin Pompa Rolesi Nerede

2.0 larda debriyaj pedalinin yaninda bir kapak var 2.2 de de ayni yerde olabilir cumartesi gunu role yuzunden yolda kaldim epey bi yerini aradim:)

2. onurgo1

Opel Frontera -a -1992-1998 Parca Katalogu Ve Şemaları

malesef bir süredir partsbase kapalı şans eseri araştırırken aşağıdaki siteye rastladım umarım herkese faydası olur ingilizce altyapılı fakat sol üstten dil seçimi yapabiliyorsunuz. Pièces groupes modèle Opel FRONTERA-A
  3. onurgo1

Frontera Baskı Balata

Merhaba çözüm bulabildiniz mi? 96 model x20se motorlu 2.0 aracım var. Debriyaja basınca inanılmaz bir cayırtı geliyor, vitese takıp debriyajı bırakıp ilerlediğimde hiçbir ses-sorun yok. Prizdirek bilyası mı baskı balata bilyası mı çözemedik. Önce baskı balatayı sökeceğiz belki set değiştirmek...

4. onurgo1

Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu

halil bey merhaba, siz bu konuda tecrübe edinmişsiniz sanıyorum uzun zamandır ön taraf rulmanlarından geldiğini düşündüğüm 50-60 km hızlar sonrası gelen bir gurt gurt sürtme sesi var. Bu hızlarda araç boştayken hatta kontağı kapatıp bile denedim ses gelmeye devam ediyordu. Geçen hafta aracım...
  5. onurgo1

Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu

Biraz konuyu hortlatacağım ama zamanında çok aradığım için belki başka arkadaşlara faydası olur diye paylaşıyorum, frontera 2.0 benzinli x20se motorların motor kodları kaputu açtığınızda direksiyon tarafında sağ alt tarafta şanzıman bağlantısında yazıyor, ekte resim iletiyorum.

6. onurgo1

Opel Frontera 1997( Yardımınız Gerekiyor )

Ömer kardeşim hayırlı uğurlu olsun sıkma canını gözünü karartıp bu aracı almayı kafaya koyduysan duyacağın olur olmaz sözlere de alışman lazım herkesin bindiği parçası bol ucuz kolay satılan clio ya binmeyi bizde biliyorduk ama bu işler hobi/keyif alma meselesi:) -4 çeker ile ilgili fronteranın...

7. onurgo1

'94 Frontera Su Sızdırma Yardım

Ali Bey Yusuf Bey merhaba, Yan kelebekler ile ilgili şöyle bir gözlemde bulundum sizde de aynı sorun varsa belki çare olabilir; benim kelebek fitillerim sağlam/idare edebilecek durumda fakat kelebek camların geriye çektirme/açma kilidi ve araç karoserine geçen ön 2 tırnak üzerinde contalar...
  8. onurgo1

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Merhaba yardiminiz icin tesekkur ederim, gittim tanistik hafta ici kendilerine birakacagim.
  9. onurgo1

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Sevgili Abilerim Üstadlar yeni bir frontera sport 2.0 aldım. Aracı almamda en büyük etken sizin burada yaptığınız paylaşımlardı iyi yada kötü tüm tecrübelerinizi burada bizlere aktardığınız için sonsuz teşekkürler. Aracımdan gayet memnunum henüz 1.5 ay kadar oldu ufak tefek birkaç sorunum var...

10. onurgo1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tum gezenbilir ailesine merhaba Ankara'liyim yeni bir arazi araci aldim offroad kampcilik ucundan accik balikcilik ve diger doga sporlariyla ilgileniyorum. Arac secimi yaparken yogun gezenbilir forum ici arastirmalarim /birbirinden degerli paylasimlariniz cok etkili oldu iyi ki varmissiniz:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri