Arama sonuçlarınız

1. onurgo1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

Üstadım maaşallah arabanız çok güzel Allah kazasız belasız yıllarca binmeyi nasip etsin. Bahsettiğim konularla ilgili elimdeki birkaç bilgi ve fotoğrafları paylaşıyorum benim aracında fotoğrafları var bazıları maalesef o an foto çekmediğimiz için videodan durdurup aldığım dosyalar o nedenle...
  2. onurgo1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

Arkadaşlar 2.5 3 yıl kadar önce frontera ile tanıştım almadan önce internette çok araştırdım yorumları okudum Opel ci ustalara sordum ve hayatımda binmediğim bir arabayı kulağımı kapatıp gözümü karartıp gittim aldım. Bu yazıyı neden yazma ihtiyacı duydum (tecrübe ettiğim A kasa benzinliler için...

3. onurgo1

Frontera Get, Spring Spacer, Nalça, Takoz Artık Ne Diyosanız...

Emre Bey oldu mu o iş? Ölçüler varsa arkayı biraz yükselteyim diyorum yüklüyken arazide saft şaseye vuruyor pis geçişlerde.
  4. onurgo1

Frontera 2.0 X20se Opcom-diagnostic-arıza Okuma-bilgisayar Bağlantısı

uzun debelenmeler sonucunda 2.0 frontera mı çinden aldığım opcom cihazına bağladım:), bu tip 10 pin ODB1 ALDL girişine sahip vectra A Omega Kadette Calibra v.s araçlar için ekteki resimdeki gibi pinleri kullanarak bağlantı kurulabiliyor, Elm327 cihazda çalıştıramadım bu yalnızca Op-com için...

5. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

On ceker calisiyormu calisirken takirti kuturtu var mi, sanzimanda atma otme gecis zorlugu arka defransiyelde ötme-öğütme sesleri var mi-standart arac kontrolleri baski balata motor yag kacaklalari, akis kafalari ön arka alt takim boşluk-kiriklari,arkasi sökulebilir oldugu icin ve contalari...

6. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Cofcof depo inecek malesef
  7. onurgo1

Yukaridaki resimdekinden farkli olmus biraz galiba arka tarafi siyah olanda derinlik var gibi? Bunlarda problem cikmazsa kabaca bi olculerini alabilir misiniz?
  8. onurgo1

Emre Bey ne yaptiniz yukseltme isini?

9. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Huseyin abi merhaba ismini cok duydum ustaligin fronteraya olan bagliligin buralarda bizlere yardimci olma caban gercekten takdire şayan aman diyim bizi buralarda sahipsiz birakma:) Ustam biz bu fronteralarin arka limited slip defransiyellerine ne yag koyacagiz? kitapciktaki sae90 hypoid olarak...

10. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Bizimkiler 4 silindir 8v
  11. onurgo1

Hararet Hakkında

Istanbul'da kim vardir inanin bilmiyorum termostat konusunda benim arac 2.0 oldugu icin vectra omega uyanlardan birisini takiyor ustalar sizin eskiyi kontrol ettiniz mi bende 90 a gelmeden aciyor fani saniyorum 88 lik. Facebook frontera turkiye veya frontera team turkey sayfalari var burada bir...

12. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Sizin aracta 4.5 filtre dahil 4.7 biliyorum su kiskandigim meshur kitapcikta yaziyor olmasi lazim:)? Yag seviyesi max in hemen altinda olacak yeni yagda seffaf bi renk oldugu icin bulaşan yerler yaniltiyor olabilir doldurulan miktardan eminseniz. Cubuk isine gelince benimki 2.0 ayniysa resmini...
  13. onurgo1

Hararet Hakkında

Saniyorum yanlis ifade etmisim termostat ya yazlik ya kislik yalnizca 1 tane olacak. Uzerindeki degere bir baktirin genelde 90 lik olur birde yolda giderken bu kadar asagi dusmesi hayra alamet degil ya termostat arizali yada radyatorun oralarda hortumlara bagli veya motor bloguna bagli...
  14. onurgo1

Bakın Ne Buldum :)

Malesef 2.2 de amperleri farkli ama yinede tesekkurler[emoji106]

15. onurgo1

Hararet Hakkında

Normalde arac harareti yukselince kaloriferi sicaga getirip sonuna kadar actiginizda kaputtaki sicak havanin bir kismi iceri cekildigi icin hareret biraz duser. Yazin 40 derecede kalorifer acmak durumunda kaldigimiz icin birkac kez baska bir aracta tecrube ettik:) Klimada da ayni mantik olmasi...
  16. onurgo1

Acil Yardım Ricası: Krank Devir Sensörü Mü?

Fotografi gorunce cok canim sikildi neyse bunla gecmis olsun isi bilen usta sart..
  17. onurgo1

Bakın Ne Buldum :)

Valla 2.0 olsaydi motordaki sigorta semasinin fotografina taliptim ama:)

18. onurgo1

Sanayiye gitmeden debimetreyi ve sensor soketlerini kendiniz temizleyebilirsiniz zor bir islem degil cozulmezse bi baktirin derim
  19. onurgo1

Hava debimetreyi cikarip temizlemeyi deneyin krank devir sensorunun fislerine kablolarina bir bakin isi nedeniyle şase yaptiriyor olabilir. Haricen buji kablolari bujiler bobin aklima geliyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri