Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Alınık Sis Farı Çıtası

Ynt: Alınık Sis Farı Çıtası Yaman ticaret veya tarotodan fiyat aldınmı Türkiye Jeep CJ Kulübü Türkiye Jeep CJ 2.el Parça ve Araç

2. ercanaslan

Adana'da Cj Ustası Arıyorum.

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Umarım sorunsuz bir araçtır. Hayırlı olsun Türkiye Jeep CJ Kulübü Türkiye Jeep CJ 2.el Parça ve Araç
  3. ercanaslan

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Teşekkürler

4. ercanaslan

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Amin Ahmet Bey Teşekkürler
  5. ercanaslan

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Araç malesefki ne cj8 ne willys (nede mercedes) ve göremediğimiz bir çok uydurma mekanik. Neredeyse tamamen uydurma bir araç. Ayrıa willys lerde cj den ciddi anlamda farklı sahılanilir Şöyle söyleyebilirim bu aracı cj ye dönüştürmek için sadece...

6. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Öyle gerçekten kısmet

7. ercanaslan

Cj 5 İçin Tam Anlamıyla Bir Yardım Gerekmektedir. - Ankara

Ynt: Cj 5 İçin Tam Anlamıyla Bir Yardım Gerekmektedir. - Ankara Hımm şimdi şöyle söyleyeyim mekanik işleri halletmeden görsel işlere girmeyin (döşeme gibi) Makaslar uzatılmış derken bi kaç foto çekerseniz dah iyi olur. Belki bi set küpe ve makas ile iiiniz hallolur. Ayrıca dreksiyonda da...
  8. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Sizin taraflarda daha çok araç var aslında
  9. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Siz hangi ildesiniz?

10. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. :) artsın artsın sayımız

11. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Orjinal yeri cj8 ile aynı Buyrun resmi sağ arka köşede
  12. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Araç 78 cj5 o konuda sıkıntı yok gibi ama fotağraflaf yetersiz. Araç galeride ve hiçbirşey bilmiyor dediniz. Aldığı kişiyle görüştürsün sizi. Bu araçlar başka araca benzemez gel bak beğenirsen al olmaz bu araçta. ( yada sağlam bir sıkıntısı var ben anlamıyorum...

13. ercanaslan

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Burda ilanı paylaşırsanız belki gitmeden vereceğimiz bilgiler işinize bir miktar yarar
  14. ercanaslan

Cj8'in Hardtop Üst Sacı Devrilme Anında Roll Bar Olmadan Ne Kadar Dayanıklı?

Ynt: Cj8'in Hardtop Üst Sacı Devrilme Anında Roll Bar Olmadan Ne Kadar Dayanıklı? Takozlara denk gelen noltalardan bağlandı
  15. ercanaslan

Cj8'in Hardtop Üst Sacı Devrilme Anında Roll Bar Olmadan Ne Kadar Dayanıklı?

Ynt: Cj8'in Hardtop Üst Sacı Devrilme Anında Roll Bar Olmadan Ne Kadar Dayanıklı? Kesinlikle devrilmede tavan mukavemet sağlamaz roll bar şart bence. Sonuçta civatalarla bağlı 3 parçaya ayrılabilen bir tavan. Benim uyguladığım roll bar şu şekilde Bu modeli wrangler ve rubicon dan...

16. ercanaslan

Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem

Ynt: Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem Tüvden geçmek imkansız olurmuş gibi düşünüyorum yanılıyormuyum?
  17. ercanaslan

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Tabiki olurum. Fakat 7500 liraya cj8 olmaz olsada cj8den başka herşey olabilir :)) Şöyle söyliyeyim 45000 i buldu benim aracım. Daha ucuza çıkabilirmiydi. Dizel işli olmayan bir cj8 alsaydım bi 7-8 lira daha düşüğe mal olabilirdi. Cj8 alırken dikkat...
  18. ercanaslan

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Tuncay bey fiyatlar konusunda bilgi alabilirmiyim? Ercanaslan2@gmail.com

19. ercanaslan

Biraz Canlanalım...

Ynt: Biraz Canlanalım... Hahhahahah :) Bende bu gün işkal ettiğim evin bi odasını fırça yemeden sonunda toparladım :)
  20. ercanaslan

Biraz Canlanalım...

Ynt: Biraz Canlanalım... Teşekkürler Seyit abi Kumaşının malzemesi ne bilmiyorum abi ama su geçirmezlik konusunda başarılı. Kanvas gibi dokusu kumaşın. İçide nefes alıyor naylon gibi değil. Senin tentede süper olmuş abi. Yandanda fotoğraf bekliyoruz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri