Arama sonuçlarınız

1. kht58

Şaft Problemi ve Mükemmel Çözüm Önerisi!...

Ynt: Şaft Problemi ve Mükemmel Çözüm Önerisi!... Yurdum insanı işte dehası sınır tanımıyor :D forumun devamındaki yazılarda gayet etkileyici :) okunmasını tavsiye ederim çok güzel akşam neşesi oldu bana :D :D :D

2. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 sigorta şirketleri arasında fiyat farkları ciddi değişiklikler gösteriyor sanırım şirketler aralarında bir anlaşma yapmışlar her ay bir grup sigorta şirketi ugun fiyat uygularken diğerleri yüksek fiyat çekiyor bu sebepten dolayı her seferinde mutlaka iyi bir araştırma yapıp...
  3. kht58

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor uzun ve zorlu bir yolculuk oluyor mutlaka takip etmek gerekir :)

4. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Gerçekten çok güzel oluyor hayranlı ve ilgiyle takip ediyoruz... aracınız otomatik vites mi ?? bir de kaç model ???
  5. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution gerçekten büyük bir merakla takip ediyorum :)

6. kht58

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri ben videoları izleyemiyorum yaa :(

7. kht58

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri Çok büyük bir keyifle takip :)
  8. kht58

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Kardeşim yolun açık olsun dikkatli gel bekliyoruz seni bu arada SİDOFF'un hareket saati 06:00 haberin olsun :)
  9. kht58

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) son iki gün ondan sonra erciyes bizimdir :)

10. kht58

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Gönder gelsin gardaş :D

11. kht58

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) sanırım duble odalar 80 tek kişilik odalar 60 olması lazım önceki sayfalara bakabilirseniz otel isimlerini ve fiyatlarını görebilirsiniz saygılar...
  12. kht58

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) sanırsam daha önceden merkezdeki otellerlerle konuşulup fiyatlar alındı ve bizim etkinliğimize katılacak arkadaşlar için fiyatta bir değişiklik söz konusu değil

13. kht58

Ford Ranger'i günlük kullanmak?

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? dostum eğer bizim ki kadar zorlu koşullara sokmayacaksan arabanı difflock a hiç gerek yok bence boş yere masraf yapma zaten orjinalinde %100 kilit olmayan araçlar sonradan takma kiltlere pek uyum sağlamıyorlar zorladığın zaman sağını solu kırarsın...
  14. kht58

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) 18 dakika erken oldu ama neyse :P
  15. kht58

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? dostum nezaketin için teşekkür ederim cherokee almana gelince hayırlı olsun diyelim ancak nacizane bir iki tavsiyem olacak :) bu araçlar çok güzel ve konforlu gerçekten keyif aracı ancak Off Road için kullanmayı düşünüyorsan eğer öncelikle çok sulu yerlerden...

16. kht58

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? evet ağırlık ister istemez yakıt sarfiyatını artırır ama kesinlikle sürüş keyfini azaltmaz aksine makasların oturmasını sağladığı için boş araca göre çok daha konforlu bir yolculuk sağlar arazi kullanımına gelince ise söyledikleriniz teorikte uygun gibi...
  17. kht58

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? evet araçları 4 çekere aldığınızda manevra ister istemez azalıyor ancak bizim araçlarda %100 difransiyel kilidi yerine sınırlı kaydırmalı sistem denilen yarı kilit sistemi olduğundan tekerlekler bir birinden bağımsızda hareket edebiliyor
  18. kht58

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? çamurda mt lastik olmadan bir şey yapmak zaten cidden zor ağırlık arkanın baskısını artırdığı için itiş gücünün boşa çıkması ngelliyor ve araba kazıya kazıya çıkıyor tabi düştüğün çamur deryası şase seviyesinin üstündeyse ağırlık veya lastik hayretmiyor ne...

19. kht58

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? :) yazdığım gibi bu arabaları diğer arazi taşıtlarına göre zevkli kılan şeylerden birisi de bu zaten ama yinede Off Road yaparken arkada ağırlık olmasını tercih ediyorum hem lastiklerin daha çok oturup güçlü çekiş sağlıyor hemde makasları esneterek arabanın...
  20. kht58

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) eywallah sizin gibi dostlar olduktan sonra güler yüzlü olmamak mümkün mü :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri