Arama sonuçlarınız

1. Nescafe

Sıfır Gerber Gator Folding bıçak ve Flik Multi- Plier çok amaçlı pense

Ynt: Sıfır Gerber Gator Folding bıçak ve Flik Multi- Plier çok amaçlı pense Satmadiysaniz halen Gator'u dusunebilirim.

2. Nescafe

98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci?

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Turkiye sartlarinda LPG yi dikkate almamak sanirim mumkun degil...Zira yurdum dunyanin en pahali benzinini kullanmaya devam ediyor ???
  3. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Serviste baştan sonra göstermekte fayda var o zaman çünkü arka bağaj kapısında JLX yazmıyor sanırım buda aracın boya işlemi gördüğü anlamına geliyor.

4. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Degerli yorumlarınız için çok teşekkurler.Araç ilanında yazılı olmayan sıralı tüp takılı dedi satıcı.Aslında ben arabaya tüp olmadıgını düşünerek talip olmuştum.Tüp takılmış motorun nedense benzinli motoru yıpratır gibi kafamda bir takıntım var.
  5. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Sayin nkurtkaya yorumlariniz icin cok tesekkurler...Arabanin ispanyol veya japon olmasi cok buyuk tezat midir ? Omur acisindan cunku uzun yillar kullanmak gibi bir dusuncem var?

6. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Tesekkurler uyariniz icin...Peki bu arac ne kadar eder ?

7. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Kullanim alani daha cok aile ile birlikte hafta sonlarinda yayla,ormanlik ve patika yollar olacak. O yuzden modifiye edilmis bir araci ilk etapta dusunmuyorum cunku offroad deneyimim hic yok denecek kadar az :-[ Linkini verdigim aracla ilgili...
  8. Nescafe

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Daha rahat kullanimi olacagi dusundugumden otomatige bakma ihtiyaci duydum...Yoksa illaki otomatik olacak diye bir sartim yok...
  9. Nescafe

Degerli Forum Uyeleri, Hafif arazide kullanmak ve aranizda yer alamak amaciyla 5 kapili Vitara aramalarina baslamis bulunuyorum.Forumda arastirmalarim sonucu 98 uretim, 1600 motor ve 16v japon olanlarin encok tutulan modeller oldugu kanisina vardim yanlissa lutfen duzeltin! Bu ozellikte...

10. Nescafe

Merhabalar (Reha Bey) ...

Forumda yeni olmam sebebiyle öncelikle herkese merhabalar diler iken Garmin konusunda bayağı bilgi ve deneyim sahibi Reha Beye bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim :) Benimde Garmin 60 csx bir gps'im var.Sorunsuz olarak BlueChart Atlantic haritalarımı kullanabiliyorum vede Mapsource ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri