Arama sonuçlarınız

1. ta2mzı

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sayın Taner, Smlhyk, Yücel, Selçuk, Gezbil teşekkür ederim.

2. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sayın Engin bey, İlhan bey, Salih bey teşekkür ederim. Telsizcilerin artmasıda güzel ama ben epeydir ara verdim.
  3. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. O artık bir Ankara lı.

4. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Yol uzun olunca Ayfer hanımda aracı denedi.
  5. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Eşimle Balıkesir den yeni aracımızın deposunu doldurup yola çıktık önce Bursa ya sonra aracı gemiye bindirip kısa bir ziyaret için İstanbul la sonrada Ankara ya güzel bir yolculuk yaptık. Balıkesir Bursa arası çok rüzgarlıydı bizde...

6. ta2mzı

Merhaba arkadaşlar ben T5 imi alalı yaklaşık iki buçuk sene oldu ama işler yavaş ilerliyor çok resim çekme şansım olmadı ama ilk resimlerden başlayarak resim yüklemeye çalışacağım. O sıralar Ankara da satlık iki adaet T5 vardı onlarıda beğenmedim kısmet Balıkesir den açıldı aracı ordan aldım.

7. ta2mzı

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Arkadaşlar bu iş üzerine çalışan herkese çok teşekkür ederim elleri dert görmesin mazotu bol olsun.
  8. ta2mzı

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Serdar bey imalatlarınız çok şık duruyor. Karavancılar için büyük bir eksiklikti cam işi, elinize sağlık iyi günler dilerim. Halil ÇETİNER ANKARA.
  9. ta2mzı

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Hocam işin içine maddiyat girince edep çıkıp gidiyor ikisi bir arada olmuyor galiba.

10. ta2mzı

Kangodan Mini Gezen Ev...

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev... Güzel bir araç olmuş hayırlı olsun.

11. ta2mzı

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bekir bey Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin.
  12. ta2mzı

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Rengi de çok güzel

13. ta2mzı

Safranbolu'da Ücretsiz Karavan Park Alanı

Ynt: Safranbolu'da Ücretsiz Karavan Park Alanı Safranbolu belediyesine ve bu yer için ön ayak olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Ayfer-Halil
  14. ta2mzı

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey annenize Allah tan rahmet siz geride kalanlara sabırlar diliyorum. Ayfer-Halil
  15. ta2mzı

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Sayın RÜZGAR gittiğin yer nurla dolsun Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar dileriz. Ayfer Halil ANKARA

16. ta2mzı

2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma

Ynt: 2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma Arkadaşlar çok güzel bir anma ve etkinlik olmuş hepinizin emeğine sağlık bence Abdi abide çok mutlu olmuştur. Allah rahmet etsin.
  17. ta2mzı

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) Erdal bey hoş geldiniz aracınızda hayırlı olsun bende bir yıl kadar önce Balıkesir den karavan yapmak için bir t5 almıştım yapımına hala devam ediyorum sizede kolaylıklar dilerim. Halil Ayfer ÇETİNER ANKARA
  18. ta2mzı

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tugay bey ben epeydir yoktum ne kadar güzel işler çıkarmışsınız ellerinize sağlık darısı benim başıma. Bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sonuç ne olacak şimdilik belli değil selamlar. Ayfer Halil ÇETİNER

19. ta2mzı

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Alper bey çok hoş bir gezi oluyor bir solukta okudum, eşinize ve size sevgiler. Halil Ayfer.
  20. ta2mzı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ahmet bey hoşgeldiniz sizlerle dahada büyüyeceğiz Halil Ayfer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri