Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Sayın Engin bey, İlhan bey, Salih bey teşekkür ederim. Telsizcilerin artmasıda güzel ama ben epeydir ara verdim.
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Eşimle Balıkesir den yeni aracımızın deposunu doldurup yola çıktık önce Bursa ya sonra aracı gemiye bindirip kısa bir ziyaret için İstanbul la sonrada Ankara ya güzel bir yolculuk yaptık. Balıkesir Bursa arası çok rüzgarlıydı bizde...
Merhaba arkadaşlar ben T5 imi alalı yaklaşık iki buçuk sene oldu ama işler yavaş ilerliyor çok resim çekme şansım olmadı ama ilk resimlerden başlayarak resim yüklemeye çalışacağım. O sıralar Ankara da satlık iki adaet T5 vardı onlarıda beğenmedim kısmet Balıkesir den açıldı aracı ordan aldım.
Ynt: Karavan Camı İmalatı
Serdar bey imalatlarınız çok şık duruyor. Karavancılar için büyük bir eksiklikti cam işi, elinize sağlık iyi günler dilerim. Halil ÇETİNER ANKARA.
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Sayın RÜZGAR gittiğin yer nurla dolsun Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar dileriz. Ayfer Halil ANKARA
Ynt: 2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma
Arkadaşlar çok güzel bir anma ve etkinlik olmuş hepinizin emeğine sağlık bence Abdi abide çok mutlu olmuştur. Allah rahmet etsin.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)
Erdal bey hoş geldiniz aracınızda hayırlı olsun bende bir yıl kadar önce Balıkesir den karavan yapmak için bir t5 almıştım yapımına hala devam ediyorum sizede kolaylıklar dilerim. Halil Ayfer ÇETİNER ANKARA
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda
Tugay bey ben epeydir yoktum ne kadar güzel işler çıkarmışsınız ellerinize sağlık darısı benim başıma. Bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sonuç ne olacak şimdilik belli değil selamlar. Ayfer Halil ÇETİNER