Arama sonuçlarınız

1. ta2mzı

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Oturma gurubunu ve yan duvarları ön koltukların kumaşından bularak kapladım sonra ayrıca minder yapılacak.

2. ta2mzı

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Yeniyıl ülkemize milletimize tüm gezenbilir ailesine hayırlı olsun.
  3. ta2mzı

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Mehmet bey çok güzel bir gezi olmuş bir çırpıda okuduk bizleride götürdünüz gezdiğiniz yerlere teşekkürler.Halil Ayfer ANKARA

4. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Kamera kablolarını daha önce ön, arka, sağ ve sol yan taraflar olarak dört adet çekmiştim aracın göğsüne bir anahtar ve dört konumlu bir komitatör koydum böylece aracın istediğim tarafını kameradan görebileceğim.
  5. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Teşekkür ederim Mehmet Ali bey

6. ta2mzı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Karavanınızda emekliliğinizde hayırlı olur inşallah Abdullah bey.

7. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracın ön gögsüne navigasyon gerigörüş kamerası ve diğer lazım olacak işler için iki adet 12 vdc iki adet 5 vdc ve bir adet kamera görüntü ucu çıkarttım televizyonu gerigörüş içinde kullanabiliyorum.
  8. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sağ taraf sürgülü kapıda bir açılır cam, sol arka tarafta bir açılır cam.
  9. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracımın camlı hali bu şekilde oldu.

10. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Teşekkür ederim kaan bey

11. ta2mzı

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  12. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sayın aslan sayın ilhan teşekkür ederim, en azından oturması, kalkması, inip binmek,geçişler nasıl onları deneme şansım oluyor.

13. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. İlginiz ve ikazınız için teşekkür ederim, işimi halledene kadar kendime bir sunta kesme aleti edindim.
  14. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. .
  15. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Banyo wc yerini açılır kapanır yapabilirmiyim diye bir düşüncem var.

16. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracın yerleşim planı straforla nasıl duracak bakalım.
  17. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Tavan kaplamasını 6 mm kayın kontradan kestim alıştırmasını yaptım.
  18. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Büyük parçaları dekopaj testere ile kesmeyi denedim ama o kendi bildiği gibi kesiyor ne kadar düz kesmeye çalışsamda olmadı bende kendime avuş taşlamaya büyük daire testere ucu alarak bir daire testere yaptım, artık parçalar düz...

19. ta2mzı

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Yücel bey bir nevi mobil durumdan yerleşik hayata geçeceksiniz galiba hayırlısı olsun selamlar.
  20. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Ön dolap izalasyonunu strafordan yaptım. Tavan ye yanlar için on santimlik izocam kullandım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri