Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Mondial Rx3i Evo Deneyimlerim...

Evo larla gezmelere devam :)

2. erolkan

Yavaş yavaş alışıyorum sankı :)
  3. erolkan

Bayrağımızıda astım arka çantaya bugün...

4. erolkan

Bu motorun gece aydınlatmalarıyla ılgılıde olumsuz yorumlar okumuştum.Bunun içinde gece bi video çektım.Kendınıze göre yorumlayabılırsınız :smiley: Ama bana göre gayet yeterlı kısa ve uzun farlar.Zaten panel ışıklardırmasının eleştırılecek bi kısmı yok :smiley: ]Video...
  5. erolkan

Motor rodaj dönemınde oldugu için fazla basmamaya çalışıyorum ama ufakta olsa 0-90km hız denemesi yaptım.. Motor ilk kalkıştan itibaren kesıntısız olarak hızlanmaya devam edıyor.Benım çok hoşuma gıttı hızlanması...

6. erolkan

Bugün arka çantanın üstüne kask veya başka malzemeleri sabitleyebilmek için çanta üstü taşıyıcı yaptım :) F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erolkan

Hoşuma gitmeyen bi diğer yön ise motora şortla bindiğim zaman sağ ön taraftan gelen egzos ısısı rahatsız edici...
  8. erolkan

Gazı açtıgınız andan itibaren 100km ye kadar rahat çıkıyor. Daha fazlasını henüz denemedim malum rodaj dönemindeyim. Şu anda kmsi 450 de..
  9. erolkan

4 günlük sürüş deneyimlerimle edindiğim izlenimlere gelirsek; Öncelikle egzos sesi çok hoşuma gitti. Bu motor benim ilk vitesli motorum o yuzden kalkışlarda vites ve debriyajı ayarlayana kadar stop ettirmeye devam edecek gibi gözüküyorum.. Ama kalktıktan sonraki gidişi gayet iyi. Frenleri bana...

10. erolkan

Teknik özelliklerine gelirsedir, Dk; Tek silindir dört Zamanli, Balansörlü Motor Hacmi250 cc Silindir Çapı x Stork77 x 53.6 Sıkıştırma Oranı11.1±12.0 :1 Yakıt SistemiEFI Maksimum Güç17.40kW at 9000min-1 Maksimum Tork20.0 Nm at 7000min-1 Ateşleme TipiECU ŞanzımanManuel / 6 Vites Boyutlar...

11. erolkan

31 Haziran 2018 günü Alanya daki Mondial bayiinden Turuncu renkli RX3i mi aldım... Motor fiyatı 13500Tl Noter 130Tl Plaka 25Tl Sigorta 375Tl F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erolkan

Kısa bir araştırmadan sonra Mondialin Zongshen adlı Çin de üretilen ve Avrupaya satılan motorla aynı oldugunu öğrendim Mondialin... Ve almaya karar verdim.. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erolkan

Mondial hakkında genelde çin malı oldugu için çoğunlukla olumsuz yorumlar vardı F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erolkan

Merhaba arkadaşlar. Offroad merakımı yapılan mazot ve benzin zamlarından sonra ara verdim ve enduro tarzı motor almak için araştırmalara başlamıştım.. Niyetim bütçeme uygun olsun, kasko yapılabilsin uzun yolda işi mi gören bi iki tekerli almaktı.. Bu araştırnalarım sonucunda secenekler 2 ye...
  15. erolkan

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

Ben 265000km de sattım bi sıkıntı yoktu [emoji3] F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erolkan

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

Bugün Captiva mı Dynoı teste soktum...
  17. erolkan

Sadece emın olamadıgım tek konu 4 çeker sistemı kaç km ye kadar asiste edıyor. Bu konuyla ılgılı araştuırmalarım devam edıyor.Gerçi 4 çeker sıstemı Opel Antaralar la aynı..

18. erolkan

İç mekan konusunda ise elıne su dökulmez.Gayet genış ve kullanışlı.Ama yolcu koltuguda elektrıklı olsaymış daha ıyı olacakmışş.. Bagaj 7 koltuk olmadan çok rahat.7 Koltugu açınca daralıyor doğal olarak ama benım portbagajda yeterlı yer oldugu için bagaj sorunum yok.Uzun yolculuklara 2 araç...
  19. erolkan

Frenler ıse bence super..4 disk fren ve aracın gereklı durumlarda sizin pedala basma derecenıze göre daha fazla frenleme gucu sayesınde duruşları gayet ıyı.. Olumsuz yanlardan biri arka camın bıraz ufak olmasından dolayı gerı manevralarda biraz dikkatlı olmanız.. Gerçi park sensoru var ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri