Arama sonuçlarınız

1. A

1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?..

Ynt: 1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?.. lpg takılırken 2 gaz filtreli olarak takıldı. aslında normalide buymuş.sadece bazı akıllılar daha fazla para kazanmak için 2. yi takmıyorlarmış.manifolt yağlama sistemini nerede yaptırdınız?

2. A

Ynt: 1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?.. lpg konusunda bende tercihimi Atiker den kullandım ve bazı parçaları (regülatör ve enjektör) değiştirerek yeni bir sistem yapmışlar.şu an için bir sıkıntı yaşamadım ama aracın son süratinde bariz bir düşüş yaşadım.
  3. A

Ynt: 1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?.. verdiğiniz bilgi için teşekkürler aracın üzerinde olan teybini incelediğim zaman changer çıkışının olduğunu farkettim ve araç (bana verilen bilgiye göre) avrupa için üretilen ZJ lerden olduğu için radyo frekansları konusunda herhangi bir sıkıntı...

4. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar Serhat ERENYATIR ben eski gümrük müşaviri yeni tekstilciğim 97 model bir Grand Cherokee sahibi oldum. bilgi tecrübe ve fikirlerinizden yararlanmak isterim
  5. A

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve uzun bir süre Alfa Romeo ya bindikten sonra brr 1997 model grand cherokee 5.2 ye sahip oldum.çok kısa bir süre kullanmama rağmen forumlarda belirttiğiniz kadar keyifli bir makinaymış. sizin bazı konularda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri