Arama sonuçlarınız

1. H

SATILIK 235/85/16 M/S çok yeni lastik

4 adet Amerikan HURRICANE 7000 Km'de 235/85/16 M/S arazi lastiği. Patlak yok, hasar yok. 1000 TL. İstanbul-Maslak Atatürk sanayide görülebilir. tel: 0532 311 95 23

2. H

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Merhaba. Araçda yükseltme yapmadım. Hiçbir şekilde çamurluğa sürtmüyor. Yakıt sarfiyatında bir artış oldumu onu da bilemiyorum. Zira kitap kadar düşük hiç olmadı. Belki 90 Km. ile devamlı gitsem o şehirlerarası 6,5 lt. olur. Ama hep 10lt. civarında. İlk...
  3. H

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Merhaba. Ben bir süre önce 235x85x16 M/S Hurricane marka Amerikan lastikleri taktım Actyon Sports'umu hem yükseltti hem de bayağı bir arazi aracı görüntüsü verdi. Tabii ki biraz sesi arttı asfaltta ama önemli değil. Buzda ve ıslakta kayacağı söyleniyor. Geçen...

4. H

4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek

Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek TÜBODER kimdir bilmiyorum. Bireysel dava açılabileceğini de biliyorum. Ancak bu benim şahsi derdim de değil. Yılda onbeş yirmi kere Anadolu yakasına geçiyorum, bunun iki üç keresi eski köprüden olabilir ama olmasa da olur...
  5. H

Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek Arkadaşlar, neden çok vergi verdiğimiz ayrı bir konu. Bu konunun dışında. Dağıtırsak toparlayamayız. O ayrı. Bu Boğaziçi köprü geçişi için bir kampanya başlatalım ve "ben varım diyen arkadaşlar" bir liste oluştursun. Bu...

6. H

Değerli arkadaşlar, 30 senedir '78, '73 ve '86 model Range Rover'lar kullandıktan sonra geçenlerde modern dünyaya adımımı atarak bir '08 Ssangyong Actyon Sports 4x4 arkası camlı kapalı kabin kamyonet aldım. Çeşitli sitelerde (ABD dahil) hakkında yazılar okuduktan sonra bunu kararı verdim. Çok da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri