Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

Gezimizden bir kare Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. kumita45

Arabamız Ford S-max 2.0 benzinli gayet konforlu ve rahat görüşmek üzere Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. kumita45

Herkese Prag'dan selamlar...:) Gezimiz problemsiz devam ediyor...:)

4. kumita45

Teşekkür ederiz, evet az kaldı yola çıkmamıza aracımız eğer kiralama şirketi değiştirmez ford grand c-max üçüncü sıra koltukta 6 yaşındaki kızım oto koltuğu ile oturacak bizde beş yetişkiniz bakalım basıl olacak...! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. kumita45

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Anladım başınız sağ olsun bu arada Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. kumita45

Nisan sonu yollarda olacağım utku bey inşallah hazırlayıp bizlerin kullanımına sunabilirsiniz şimdiden teşekkür ederiz. olmadı 2016 Q2 ile çıkarız. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. kumita45

Bu haritalar 2016-Q2 daha günceli yokmu Utku bey...? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. kumita45

Merhaba utku bey Macaristan Slovakya Avusturya Çekya Slovenya İtalya bu ülkelerin en güncel haritalarının paylaşır mısınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Utku bey merhaba aşağıdaki ülkelerin güncel haritaları varsa paylaşabilir misiniz, Macaristan Avusturya Slovakya Çekya Slovenya İtalya Şimdiden teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Evet yine bir tur yapacağız rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, şurada bir konu açtım inceleyebilirsiniz. Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

11. kumita45

Şu ana kadar gittiğim her ülkede kredi kartı kullanarak alışveriş yapabildim. Master ya da Visa farketmez ikisi de dünyada çok yaygın kartlar. Sadece American Express kartınız varsa o biraz sıkıntı, çünkü onun post cihazı her mağazada olmayabiliyor. O sebeple American Express kartına güvenip...
  12. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Video: https://youtu.be/ikTnGpZ2FPo Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. kumita45

@HasanKardil bey merhaba rotanızı inceledim hatta aşağıda fotoğraflarını paylaşacağım gayet güzel ve başarılı bir rota, benim size naçizane tavsiyem kapıkuleden çıkıyor ve aynı kapıdan tekrar giriyorsunuz aynı yolu yani Sofya İstanbul arasını tekrar ediyorsunuz, gerçi gördüğünüze eminim ama...
  14. kumita45

Tabikide güzel bir rapor yazarım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. kumita45

Merhaba, som durum hakkında biraz bilgilendirme yapmak istedim, aracımızı 10 günlük rezerve ettik, otel ve ev rezervasyonları tamamlandı, gezi planı ise şöyle olacak; 2 gün Budapeşte (Viyana’ya geçerken Bratislava) 3 gün Viyana 3 gün Prag 1 gün Hallstatt 1 gün Balaton Tapatalk kullanarak...

16. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Evet kapsıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. kumita45

Evet doğru söylüyorsunuz ilk paylaştığım da otoban, wignetlerini eklemeyi unutmuştum daha sonra düzenleyip düzelterek tekrar paylaşmıştım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. kumita45

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama başlıktan da anlaşılabileceği üzere biz bu tura 2017 yılında gittik geldik:) şimdi 2018 yılı turumuz için ayrıyetten hazırlanıyorum gezi planlarımız bölümünde açık bir konum var, LPG dolum ağızları ile ilgili sayfada geriye doğru giderseniz ayrıntılı...

19. kumita45

Teşekkür ederim paylaşımlarda tavsiyelerinizi dikkate alacağım aşağıdaki resimde wignet ile ilgili kısmını işaretledim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. kumita45

Hayır bahsettim, En alttaki iki satır Vignet ile ilgili olması lazım ben de şimdi tekrar bakarak kontrol ediyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri