Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanimda bisiklet tasyicisi olmasina ragmen daha once bir katlanir bidiklet almistim gordumki katlanir Bisiklet normal mtb bisiklete gore sehir icinde kullanimi daha kolay Ve diger bisikletlerin giremefigi yerlere yaninizda goturebiliyorsunuz hafif.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile...
kendim kendim .kısa sürede iki karavan sahibi oldum.tabi forumda benden çok daha tecrübeli bilgili arkadaşlar onlar daha iyi sizi bilgilendirrrirler .eğer çok tecrübeli bilgili konuya hakim değilseniz karavan yapmak çok zor bir iş.karavanda en küçük vidanın bile yerini seçimi çok önemli.sizin...
kendiniz yaptıracağınız araç bence daha temiz olmalı.edilen karavan masrafına değsin. ben bu aracı beğendimisterseniz bir düşünün ve sorun 15m3 ruhsata karavan olarak isli Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 271971609
ağzınıza sağlık mehmet ağabey.ne güzel anlatmışısınız gezdiğinz yerleri.yaşım 44 karavanım var ama daha yaş erken çalışmak lazım şimdi deyip gezemiyorum.ama ileride inşallah bende sizin gibi gezeceğim umudunu taşıyorum.sağlıkla kalın.