Arama sonuçlarınız

1. maranga44

Trafik Sigortası Önerileriniz?

yani gününü geçirmemiş olsan 2000 tl mi oluyor.bir de yeni trafik sigortası kanunu ne oldu acaba meclisten geçip uygulamaya girdmi

2. maranga44

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Uzun süreden beri karavanıma bardak tutucusu düşünüyordum.yabancı bir forumdan resimdekini görüp esinlendim.aliexpresten aldım ve aynısını yaptım iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. maranga44

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Büyük gün geldi çattı.inş her şey dilediğiniz gibi olur iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. maranga44

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

nevzat bey hayılı olsun güzel günlerde kullanın.yani araç ve iç ekipmanlar dahil toplamda 130 bin tl civarında bir maliyetmi olacak
  5. maranga44

Motokaravanla Dünya Turu

belki çok uç bir örnek zor ama imkansız yoktur.

6. maranga44

inş tünay abi teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için

7. maranga44

beklerim sayın erşehan.
  8. maranga44

Teşekkür ederim sayın erşahan iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. maranga44

Bir Karavan Yapım Hikayesi

deveye demişlerki neden hörgücün eğri deve nerem doğruki demiş.hangi sektöre elinizi atsanız elinizde kalıyor.trafik sigortasından tutunda karavan ötv ücretleri dahil olamak üzere bir başıbozukluk.arakadaşlar karavan yaptırmış varını yoğunu karavana yatırmış .karavanına binemiyor neden.korkunç...

10. maranga44

Katlanır bisiklet dik oturma pozisyonundan dolayı sürüşü daha rahat.dezantajı küçük ve ince tekerden dolayı en ufak çukur ve tümsekte hem çok hissettiriyor hemde düşme ihtimali çok yüksen o nedenle dikkatli olmak gerekiyor.bisikketiniz hayırlı olsun doğru seçim.resimden kaynaklı benim bisiklet...

11. maranga44

Benim bisikletin aynısı tren link d8 gibi duruyor. Çok güzel bir bisiklet tek eksi yanı selesi sert.selle royal sele kılıfı alırsanız süper olur.katlanır bisiklet iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. maranga44

evet haklısınız karavanda kısa süre geçirmek bile bana çok keyif veriyor.özel çalışmam dolayısı ile çok uzun süreli geziler yapamıyorum. beş günlük bir gezi için yaklaşık 2000km yol yaptım ..kullanmasam bile karavınımın olmasından çok memnunum.silifke alanya arasında yol eskiye göre iyi .ama yol...

13. maranga44

Kısa Geziler, Karşıyaka

tecrübeyle sabit.aynen katılıyorum.bende bundan sonra buna dikkat edeceğim teşekkürler.
  14. maranga44

benim önceki karavanımda vw t5 de böyle bir durum vardı.ruhsatı önceki sahibi çıkartmıştı.ruhsat çıkarma esnasında aracın ruhsatına özel amaçlı otomobil yazmışlardı.otomobil olarak sigortası yapılıyordu.ruhsatta hem özel amaçlı otomobil hemde ayrı bir kısımda motokaravan yazıyordu.bu trafiğin...
  15. maranga44

yeni karavan alan herkese bu fiyata yakınmı çıkıyor acaba.inanılmaz bir rakam bu fiyatlar. benim yeni çıkacak sigorta kanundan da çok umudum yok.eğer bu böyle devam ederse biz karavanlarımızı ne yapacağız.

16. maranga44

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

bende yorum yapmaya çalıştım ama beceremedim olmadı.
  17. maranga44

Yunanistan

şadan abi yollardasın yine iyi gezmeler.vallahi sen türkiyeden önce avrupa birliğine girdin.çünkü türkiyeden çok avrupadasın.
  18. maranga44

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

Bende aynı yerde Facebook'ta gördüm daha sonra bulamadım facebookta .gerek varmı acaba böyle bir şeye bilmiyorum .fiyat çok yüksek karavanlarımızı bıraktığımızda arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşarmıyız.ferhat bey çok yurt dışı gezisi yaptı karavanına yönelik herhangi bir girişim...

19. maranga44

arakadaşlar rica etsem .karavanlarında bu ve buna benzer başka kilit kullanan arakadaşlarımız varmı öneriyorlarmı avantajaları dez avanatajları neler .fiyatı dolayısıla başka altarnatifler düşünülebilirmi. takan kullanan varsa resimli anlatabilirmi acaba.teşekkürler.Thule Van Lock | Thule
  20. maranga44

birde bu ayakkabı konusu gerçekten karavanda benim için problem .sizler nasıl bir çözüm sağladınız acaba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri