Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

ben anlamadım hiç bir şey o yüzden sormak istiyorum. hadi amerikaya gittim diyelim 3000 dolara yokta o kadar sallayayım güneş gözlüğü aldım diyelim. kılıfını çantama koydum faturasını belgelerini kutusunu çünkü amerikada yaşamayacağım garanti ile işim olmadığı için attım diyelim. şimdi ben uçağa...

2. farazicosmos

Karavan Ile Zorluklar

Mercedes reno ile ortak çalışmaya başladığı andan itibaren benim için bitti. Makam otoları ve jipleri hariç diğer tüm modelleri fiyatını hak etmeyen yapıda bana göre. araç alacak olsam mercedes yerine volvo onuda alamazsam audi seçerdim. tabi bu markaları sıfır alacak paraya henüz sahip değilim...
  3. farazicosmos

5.25 Çekme Karavan Ile Gezilir Mi?

benim önerim başta karavanı kiralamanız yönünde olacaktır. veya aynı uzunlukta bir aracı kullanmanızı öneririm. dönüşler yokuşlar sıkışık trafik vs gibi test ettikten sonra karar verin bence uzunluğuna. youtube da takip ettiğim evli bir çift vardı. 750 kg lık küçük bir karavanları ile seyahat...

4. farazicosmos

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

karavanım 850 kg diyordun. 850 kg ham ağırlıkla mı yola çıktın yoksa üzerine eklemeler mi yaptın. son sorum ise araç önden çekermiydi ? yani önden çeker araç ise yokuşlarda dur kalk yaptıysan zorluk yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum.
  5. farazicosmos

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

dolandırıcı gerçekten çok fazla. daha yeni haberlerde dolandırıcı bir çete yakalandı diye izledim. yurt dışından karavan ithal eden distribütörler var. parasıyla her markayı ithal edebileceğini söyleyen ama zamanında bir silikon süzgeci dahi getirtemeyen. yasal kısmı gümrüğü vergisi vs vs derken...

6. farazicosmos

Kesme Ekipmanları

Profesyonel anlamda kamplara bu sene başladım. Aklımda bir kaç şey var sormak istiyorum. Ben kamplarda ateş yakmıyorum. Bu sebeple balta veya testere hatta bıçaklara ihtiyaç duymadım. Domates kesebilen bir bıçakla yemeklerimi kamp tüpü ve ocağında rahatça yaptım. Başıma ne gelir bilemediğim...

7. farazicosmos

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

sanırım beni yanlış anladınız. benim amacım sıfır araçla off road yapmak değil. sadece arazi kabiliyetlerini güçlendirmek. ben okula gitmek işe gitmek markete pazara çarşıya vs gitmek amaçlı şehir içinde sıklıkla kullanıcam. bana yakıt ekonomisi performans ve konfor sunması aşırı derecede...
  8. farazicosmos

yeni araçlara malzeme bulmak cidden çok zor. volvosundan bmw sine audisine kadar her jipte malzeme sıkıntısı var. bu sebeple en az 10 sene öncesinin araçlarını modifiye ediyorlar. onlar da bana sıfır kadar güvenli gelmiyor. hemde bir bakıma masrafları bitmiyor. yakıt tüketiminin fazla olması...
  9. farazicosmos

Aklımda skoda kodiaq alma fikri var. Üretim amacı şehirde kullanın işe gidin markete gidin ara sırada araziye girin şeklinde. Kış mevsiminde şehirde, 3 ay ise doğada kullanmayı düşünüyorum. Karavan çekmek kamplara gitmek arazide kullanmak gibi şeyler. Amacım arazi kabiliyetini arttırmak...

10. farazicosmos

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

küçük çakınızın modeli nedir ?

11. farazicosmos

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

Ben kız arkadaşımla beraber kamplara gidiyorum. Kamplarda sabah çıkıp akşama kadar o bölgeyi dolaştığımız dağ tepe demeden yürüdüğümüz çok oluyor. Neyse konuya gelirsem ben ağırlıkla mutfak işleri için kullanmalık bıçak arıyorum. Yemek yaparken kullanılacak ara sıra karpuz kavun gibi sert...
  12. farazicosmos

Telsiz Alıcam Yardımcı Olabilirmisiniz ?

bunu neden benim gönderimin altına yazdın anlamadım

13. farazicosmos

Telsiz Alıcam Yardımcı Olabilirmisiniz ?

telsizleri araştırdım. araç telsizi el telsizi evlerde kullanılan telsizler gibi kategorilerde. yasal sınır sanırım pmr telsizleri kapsıyormuş. ben polisle jandarmayla veya bir başka devlet kurumuyla uğraşmadan yasal olarak kullanabileceğim sorunsuz el telsizi arayışındayım. amacım kamplarda...
  14. farazicosmos

Thuraya Xt Uydu Telefonu

uydu telefonu hayatımda hiç kullanmadım ve merak ediyorum. nasıl oluyor fiyat tarifeleri. ekstra sim kart mı alıp takıyoruz yoksa kendi hattımız üzerinden mi konuşuyoruz.
  15. farazicosmos

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

benzinin tek dezavantajı var. o ise motorun gücünü yani torku yüksek devirlerde vermesi. 2 şeye dikkat etmen lazım. 1 karavanda fren olmalı. 2 yokuşlarda kesinlikle durmamalısın. dizel yokuşta kalkar ama benzinli kalkamaz. veya çok bağırtırsın bu seferde aşırı yakıt tüketimi ile patiyle kalkmak...

16. farazicosmos

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

kuş fotoğrafçılığı ile ilgilenen arkadaşlarım var. onlar sayesinde az çok biliyorum. sallıyorum. örneğin muğla akyakadasın diyelim. karavanını çektin kurdun masa sandalyeni kuş sesi duydun. karşıki ormanlığı dürbünle izledin. bu oldukça keyif verici. yada baktın kuş felan yok. açıyorsun...
  17. farazicosmos

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

sen fotoğrafçısın biz ise karavan yada kamplarla gezilerde zevk amaçlı onları izliyoruz. bu sebeple hiç sıkıntı değil siyah olması askeri olması vs. ben çok dürbün aldım. alman markası da aldım rus markası da çin malı da sonuç ne mi nikon ve benzeri markalardaki kalite yok
  18. farazicosmos

Çekme Karavan Ve Ruhsat

kodiaq özel remörk modları ile gelmekte. kısaca sorun olacağını düşünmüyorum. dsg şansımanı geliştiren bir alman mühendisin videosunu izlemiştim. bu tarz sorular geldiğinde dediği cevap şuydu. biz o kadar arge yatırımı yapıyorum o kadar mühendislerimiz var. tasarım ekibimiz var ve sen lise...

19. farazicosmos

Çekme Karavan Ve Ruhsat

henüz araba ve karavan almadım. ama karavan konusunda fikirlerim değişmedi. araç konusunda ise octavia yerine skoda kodiaq tan yana karar kıldım. allah nasip ederse kodiaq almayı düşünüyorum.
  20. farazicosmos

Hayatımda İlk Defa Kamp Yapıcam Bana Ekipman Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

yorumunuz için teşekkür ederim. ankara içi önerinizi almak isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR