Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Çekme Karavan Ve Ruhsat

aracın yeterli olur. yanılmıyorsam dizeldi bu sebeple düşük devirlerde yüksek tork alırsın. önden çeker olması sorun olur ve karavanda fren sistemi olmalıdır. 50 kilo dahi olsa fren sistemi ciddi hayat kurtarır. dik yokuşlarda durmadığın sürece sıkıntı yaşamazsın.

2. farazicosmos

Çekme Karavan Ve Ruhsat

ülkemizdeki ekonomik durumlar benide etkilediği için araç ve karavan almadım. işim gereği belki amerikaya yerleşebilirim veya burda işlerimi yoluna oturtursam 75 bin euro fiyat verilen bir avrupa çekme karavanını almayı planlıyorum.
  3. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Şuan neredeyse 0 km tüm araçlar turbo barındırıyor. Turbosuz araç bulmak çok güç. Turbolar ise çeşit çeşit. Örneğin 110 beygir 250 nm tork değeri sunan 1.6 litre skoda octavia aynı motor hacmiyle bir sonraki kasada turbo hacimleri yüzünden 320 nm tork sunabiliyor. Neyse motordan daha önemlisi...

4. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Beygir hesaplamaları eskide kalmış hesaplamalardır. Artık araçların beygir güçleri düşük olsa bile yeni motor teknolojileri ve turbolar ile yüksek tork değerleri sunabilmektedirler. 3 adet araba gördüm. Birisi 90 beygir 1.6 motor 1997 modeldi tork değeri bilinmiyor. diğeri 2003 model 110 beygir...
  5. farazicosmos

Bİsiklet Şeçİmİ İçİn Yardim

sana marka model asla öneremem ama basit seçim kriterleri önerebilirim alacağın bisiklet hafif aluminyum gövdeye sahip olsun. frenleri hidrolik disk fren olsun shimano xt vites sistemi olsun. ön 3 lü çark arka ise en az 11 li çark barındırsın. frenlerde kaliteli sistem olsun. selenide broks...

6. farazicosmos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

yerli ile yabancı karavanları incelediğimde beni avrupa karavanları önce cezbetmişti. sonra amerikan karavanlarını görünce büyülenmiştim resmen. yanlara doğru açılıyor ve resmen evden farksız oluyorlardı. kamp kurmaktan 1 tık daha konforlu diyerek 750 kg karavana yönelmiştim. ülkemizdeki...

7. farazicosmos

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

facebookta karşılaştığım sorundan bahsedeyim. karavan üzerine kadının birisi grup kurmuş neyse bu kadın karavan ve kamp yapanlar için işletme sahibi. diyor ki karavanı olana su ve elektrik kamp yapana ise yine elektrik banyo tuvalet hizmetimiz televizyon ve açık büfe vs diye yazmış. neyse 3 ay...
  8. farazicosmos

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

kamp yapan birisi olarak görüşlerimi paylaşayım. ben kamplarda yukarıdaki arkadaşlarında söylediği gibi şampuan ve duş jellerinin zor durulandığını fark etmiştim. sonra araştırdığımda kimyalsal ürünler olduklarını ve insan vucuduna çok zararlı olduklarını fark etmiştim. araştırmaya koyuldum 1...
  9. farazicosmos

Elin Japon U Uğraşıyorum Dediğimize Toplu Seferber Oluyor , Bizimkilerden Tık Yök

insanlar artık birer birer web sitelerini dolaşmıyor. inanın buna kimseninde vakti yok. artık popüler web siteleri ve mobil uygulamalar aktif kullanılmakta. bu siteninde mobil uygulaması olmadığı için hemen cevap beklemek çok saçma olur. yeni konu açıldığında ya o başlıkta birileri dolaşmalı...

10. farazicosmos

Kuru Buz Ile Yiyecek/içecekleri Daha Uzun Süre Soğuk Tutmak

parana yazık etmişsin. keşke daha kaliteli bir şey alsaydın. örneğin ben parayı bulur bulmaz stanley buzluk alıcam. neyse çözümüme geleyim. kampa gitmeden önce sularımı derin dondurucu da dondururum. 2 gece beklerler. bildiğin buz olurlar. ben çok su içen birisiyim. strafor kutu geçti elime...

11. farazicosmos

Çocukluğumuz, Çocuğumuz Ve Biz Çadır Kampı

kendi çadırım kendi uyku tulumum vs var. sadece yeme içme için 5 10 lira versek olmaz mı ?
  12. farazicosmos

Çift Kişilik Uyku Tulumu Önerebilir Misiniz ?

Bu yöntem benimde aklıma geldi ama şöyle bir handikap var. Ayak kısmı genelde birleşmediği için kadınlar erkeklere nazaran çok daha fazla üşümekte. Ayak kısmı da birleşirse o zaman ısı transferi artacağı için üşüme oranları daha az olmaktadır. Benim 2 alternatifim var. 1 Çanta ile çıktığım...

13. farazicosmos

Ankara Kamp Odunu Alınabilecek Yer

Bende ankara da yaşamaktayım. Kampta kamp ateşi yakacaksan kuvvetli büyük kalın odunlara ihtiyacın var ve bunları odun depolarından temin edebilirsin. Yok amacın yemek pişirmekse mangal kömürüde olur gittiğin yerde kırdığın çalı çırpı kozalak ve küçük odunlarda olur.
  14. farazicosmos

Çift Kişilik Uyku Tulumu Önerebilir Misiniz ?

Decathlondaki bir tulumunu kullanıyorum ve 72 cm olmasına rağmen içerisine zor sığmaktayım. Bu sebeple kız arkadaşımla beraber uyuyabileceğim çift kişilik uyku tulumu önerir misiniz ? 3 kişilik dahi olduğu iddia edilen çinli tulumlara baktım bir ben bir bebek zor sığar. kendilerine göre...
  15. farazicosmos

Karavan Ile Zorluklar

Ben maddi imkansızlıklardan ötürü karavan halen alamadım ama araç konusunda deneyimlerimi aktarayım. Bende mazda var. Önden çeker bir araç. Bagaja 150 kilo yük koyduk. Bu ortalama 75 ile 150 kilo karavanın çeki demirine bindireceği yük ile aynı değer. babam kardeşim ve annemde arabadaydı...

16. farazicosmos

Eğİm Ölçer,açi Ölçer Hakkinda

telefondaki eğim ölçerinizin ismi nedir
  17. farazicosmos

Yağmurda Araba Sürmek

benim aklıma farlar takıldı. artık yeni tüm araçlar led farlara sahip. dikkat ediyorum kısalar uzunlar beyaz sadece sisler sarı. sorduğumda sarı olmazsa fayda sağlayamazsın deniyor. kullanan kişilere baktığımda uyumsuz duruyor veya şık değildi gibi bahanelerle sisleride beyaz yaptıklarını...
  18. farazicosmos

Güneş Gözlüğü Tavsiyesi

kesinlikle marka model önerisinde bulunamam ama basit tavsiyeler verebilirim. Bu sayede neye karar vereceğine karar verirsin Gözlük öncelikle yüzünü sarmalıdır. kenarlardan güneş ışığı gözüne gelmemelidir. Polarize olması hayati önem taşır %100 ultraviyole özellikli cam barındırsın. Çünkü...

19. farazicosmos

Doğa Aktivitelerinde Kullanmak Için Kol Saati Önerirmisiniz ?

Ben saat konusuna takık birisiyim. Şehirde kullandığım saati her ne kadar doğada da kullanabiliyor olsam da bir yere çarparım kırarım çizerim gibi endişelerim var. Bu yüzden doğa aktivitelerinden kullanmak için saat almak istiyorum bana ne önerirsiniz ? elzem özeliklerden daha çok saati tarihi...
  20. farazicosmos

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Teşekkür ederim bilgileriniz için. Geçen sene çift taraflı köpük mat aldım. Şimdilik onunla oldukça memmunum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri