Arama sonuçlarınız

1. yasiko

Satilik Landrover Defender 110 Camper

Herşeyi yazıp en önemlisini unutmuşum :smiley: 32.000.- TL

2. yasiko

Satilik Landrover Defender 110 Camper

LANDROVER DEFENDER 110 1992 MODEL 58000 km de 2495 cc BENZİN - LPG (RUHSATA İŞLENMİŞTİR) FULL 4X4 DİFRANSİYEL KİLİTLİ ARAÇ OTOMOBİL/ARAZİ TAŞITI VE 1+1 MOTOKARAVAN OLARAK RUHSATA İŞLENMİŞTİR. BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ 2 YILDA BİR TÜV’E (MUAYENEYE) GİRMEKTE VE OTOMOBİL OLARAK ÜCRET...
  3. yasiko

2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar

Ne yaparsan yap 18 lt den aşağı yakmaz. LPG

4. yasiko

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Taner bey, Cevap için geciktiğim için kusura bakmayın. Uzun süredir siteyi takip etmiyorum. Devamı gelmese bile güzel arkadaşlıklarımız oldu. Karavancılıkta beklentiler ve zevkler farklı olduğu için zaman içinde herkes kendi yolunda gitti. Devre karavan bence çok uygun bir sistem ama...
  5. yasiko

Karavan Ofİs Hakkinda Destek

Her ne kadar içini kendiniz tasarlayacaksanız da birkaç örneğin katkısı olur diye düşünüyorum. Tasarım olunca dayanamıyorum ne yapayım :smiley: Bu örneklerde ofis kısmı belirli bir yer kaplıyor. Kalan kısmı da karavan olarak planlayabilirsiniz.

6. yasiko

"@yasiko 'nun o efsanevi Land Rover Defender'i hala tedavülde ise, belki duş ve tuvalet görüşümü doğrulayabilir ?" Talep olursa severek yaparım. "efsanevi" tanımlamanız için teşekkürler :smiley: Halen tedavülde ve tekne hevesim yüzünden galiba satışa konacak. "Sanırım iki cümlenin...

7. yasiko

Aracınız şirkete kayıtlı olmayacak. O zaman yukarıda belirtilen sorunlarla karşılaşırsınız. Farzedin bir karavanınız var. Onunla ister gezersiniz,ister çalışırsınız. Tabi sizin işinize özel konuşuyoruz. Diyelim bir kontrol oldu ya da park ettiğiniz yere polis geldi . Sorsa sorsa ruhsat...
  8. yasiko

Şirket adres sorununu çözdükten sonra nerede çalıştığınız sorun olmaz. Mobil ofisinizde satış yapmadığınız sürece istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Sadece araçta yaptığınız değişiklikleri projelendirerek ruhsata işletin. Bir de görevlilere yaptığınız işi söyleyip detaya girmeyin. İyi...
  9. yasiko

Güneye Yerleşen Ailenin Tekne Seçimine Yardımcı Olur Musunuz?

" *Bu tecrubelerden sonra esinizin de hala sizin kadar tekne almak konusunda kararli olup-olmadigini gormenizi Siddetle Tavsiye ederim! " Yerden göğe kadar haklısınız. :smiley:

10. yasiko

Güneye Yerleşen Ailenin Tekne Seçimine Yardımcı Olur Musunuz?

Ben de karavancıyım ve güneye yerleştim. Uzun yıllar hangi karavan diye araştırma yaptıktan sonra şimdi de bana uygun tekne hangisidir diye araştırma yapıyorum. Karavandan bilirsiniz yanlış seçim yaptığınızı ancak kullanmaya başladıktan sonra hayallerinizle gerçeğin ne kadar uyuştuğunu...

11. yasiko

Aslı İle Alper'i Evlendirdik

Ynt: Aslı İle Alper'i Evlendirdik Gençlere mutluluklar dilerim.
  12. yasiko

VW T3 Westfalia iç dizayn

Ynt: Vw T3 Westfalia İç Dizayn Alttaki sitede soldaki kutuları tıklarsanız çoğunluğu T3'e ait çeşitli üreticilerin iç dizaynlarını bulabilirsiniz. Kolay gelsin http://www.camperinterior.webfotos.co.uk/index.html

13. yasiko

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Çok işime yarayacak, teşekkür ederim. Selamlar Ahmet
  14. yasiko

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur 1992 model 2.5 Benzinli Defender 110 aracım için bana da yollayabilirseniz memnun olurum. Selamlar Ahmet Oral ahmet_oral56@hotmail.com
  15. yasiko

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Güle güle kullan İnsel.

16. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Kaptanım hiçbir telefonun cevap vermiyor ve sana ulaşamıyorum. Ben İstanbul'a döndüm. Görüşelim.
  17. yasiko

Istanbul-bandırma Araba Vapuru

Ynt: Istanbul-bandırma Araba Vapuru http://www.ido.com.tr/ Evet mümkün. Ana sayfada online bilet alışta gerekli araç bilgileriyle bilet fiyatına ulaşabilirsiniz. Yolculuk tarihine veya kampanyalar ile değişiklik göstermektedir. Araç bilgisi olarak direkt karavan yok aracın ağırlığına göre...
  18. yasiko

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

Ynt: Motokaravan Ruhsat Çıkarma Projeyi çizip onaylatacak kişi veya büronun aynı şehirde olması gerekmez. Siz gereken bilgileri verin proje onaylanıp gelir. Yalnız önce araçtaki değişiklikleri yapın ve son durumun ölçüleri ile planını yollayın onaylanıp gelsin sizde bu belgeler ile Ek 1...

19. yasiko

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

Ynt: Motokaravan Ruhsat Çıkarma Cevdet Kerim Çelikörs 0532 3216485---0212 5424443 ckerim@yenermuhendislik.com.tr www.yenermuhendislik.com.tr Benim ve birçok arkadaşımızın projesini Kerim bey yaptı. Kendisiyle temasa geçmeni öneririm. Kolay gelsin
  20. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Buluşalım İnselciğim. Bak Ömer de bir motor aldı. (Yanlış olmasın binmek için ya o da olmadı neyse sen anladın) :D Sen de al bir tane motorcu olup gezelim biraz da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri