Arama sonuçlarınız

1. schweps

Vinç Hakkında

Merhabalar, Hazır bir başlık varken burada paylaşmak daha uygun olur herhalde. Uzun süredir kullanmadığım Warn M8274-50 vince ihtiyaç olduğunda çalışmayıp sadece klikledi. Sebebini araştırdığımda, kontrol devresindeki selenoidlerdeki arızanın buna sebep olabileceğini ve bunun tespitinin...

2. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Biraz da gezelim.
  3. schweps

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Merhaba, Bir süre D2 TD5 kullanmış biri olarak bir iki şey ekleyeyim. Düz sıra 5 silindir motorların titreşimli çalıştıklarına ve TD5'in de bu duruma örnek bir motor olduğuna dair epey yazı var internette. Bende de benzer bir sıkıntı olmuştu ama kaynağı, bu araçlarda bir başka karın ağrısı olan...

4. schweps

Yaşam Aküsü 2

Yanıt için teşekkürler hocam, Dolap devamlı çalışacak derken aslında dediğiniz gibi, devreye girip çıkacak. Forumdan başkalarının da kendisinden ikinci el alıp memnun olduklarını okuyunca, Olcay beye, bir yıl garantili Ritar marka 110Ah AGM akü sipariş ettim.
  5. schweps

Yaşam Aküsü 2

Bu aküyü tavsiye eder misiniz? Yuasa SWL 2500FR AGM akü (90Ah) http://www.yuasaeurope.com/images/uploads/uk/downloads/datasheets/SWL/SWL2500FR_UK.pdf

6. schweps

Yaşam Aküsü 2

Merhabalar, Aracımda yaşam aküsü olarak Sonnnenschein A412/65 F10 bulunmakta. Aracın önceki sahibi, yaşam mahallinde kullandığı için bu markayı tercih etmiş. Ben aküye araç dışında bir yer ayarladım ve artık şarj tutmadığı için yerine yeni bir akü almak istiyorum. Burada okuduklarımdan sonra...

7. schweps

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Merhaba, Benim dolapta da benzer bir sıkıntı var. Temmuzda kampta bir kaç gün 220V ile çalıştırdıktan sonra birden kapandı ve 220V'ta bir daha çalışmaz hale geldi. 12V ile çalışmaya devam ediyor. Araştırmam neticesinde aşağıdaki servis bilgisine ulaştım, ne yazık ki Avrupa yakasında...
  8. schweps

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Bu defender fotoğrafını evvelce burada paylaşan oldu mu bilmiyorum. Benim favorilerim arasında.
  9. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Bu başlığa epeydir giriş yapmamıştım. Forumun yeni halinde tüm fotoğraflar uçmuş, umarım geri gelir. Yavuz hocam, bahsettiğin yarım küre şeklindeki şeffaf lastikleri kullandım, işe yaradı. Tertibat halen sadece panzota bağlı ve sorun çıkarmadı. Kapı sacına vida atmayı düşünmüyorum. Bu...

10. schweps

300tdi Motor Neden Stop Eder?

Teşekkürler, Araçta kablo var, zorda kalırsam ben de bir hat çekerim artık.

11. schweps

Teşekkürler Nejat hocam, Sorunu bir de FB'ta LR Defender Türkiye grubunda paylaşmıştım. Bir arkadaş, kontağa bağlı kalabalık anahtarlık kaynaklı olabileceğinden bahsetmişti. Başta saçma gelmişti ama o günden beri sadece kontak anahtarı ile kullanıyorum ve sorun tekrar etmedi.
  12. schweps

Nejat hocam merhaba, Kontaktan mazot kesiciye direk hat çekmekten bahsediyorsunuz değil mi? Not: sizin aracın ilanını gördüm, hayırlı satışlar. Yeni bir proje mi var yoksa?

13. schweps

Yorumlarınız için teşekkürler. O zamandan beri arıza tekrarlamadı.
  14. schweps

Bir de o selenoid valf kaynaklı benzer sıkıntıyı yaşayanlar var. Soketinde veya iç yapısı kaynaklı olabiliyormuş. Ama bu arızalarda motor hemen çalışmıyormuş.
  15. schweps

Teşekkürler Umut hocam. Nejat bey'e sorarım.

16. schweps

Merhaba, Evet olabilir. Ama bu durumda motorun hemen marş alması ve ikaz lambalarının yanmaması normal mi?
  17. schweps

Defender Için Wolf Jant

Elimde fazladan bulunan, iki adet ağır hizmet tipi wolf jant satılıktır. Jant ebatları: 6,5Jx16x20,5 Bijon aralığı: 5x165 Fiyat tekliflerine açıktır .
  18. schweps

Merhabalar, Bir süredir yaşadığım sıkıntıyla ilgili görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. 300tdi motor, son günlerde birkaç kere stop etti. Tespitlerim şöyle; Motor henüz normal çalışma sıcaklığına ulaşmamıştı hepsinde de, Bozuk yolda sarsıntı esnasında ve sonrasında oldu bir iki sefer, Motor...

19. schweps

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Slm, Merdivenler çok eğik gözüküyor, biraz daha dik tutmak gerekmez mi?
  20. schweps

Oy Ve Ötesi

"Tamamen gönüllü ve bağımsız sekiz arkadaş olarak yola çıkıp dört ayda şeffaf ve demokratik seçim bilincinin yerleşmesini isteyen 30.000’in üzerinde gönüllüden oluşan bir platforma dönüştük. 24 Nisan 2014 tarihinden itibaren dernek olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz! Şeffaf ve demokratik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri