Arama sonuçlarınız

1. schweps

Psa Fiyat Farklılıkları

Mehmet bey, Vakit ayırıp yanıt yazdığınız ve tavsiyelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz '97-'00 arası modellere bakacağım ancak 4 kişinin rahat edeceği hacimde bir tane bulacağımdan kuşkuluyum. Yakıt tüketimi açısından ilk etapta sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum çünkü...

2. schweps

Psa Fiyat Farklılıkları

Teşekkürler yanıt için.
  3. schweps

Psa Fiyat Farklılıkları

Merhabalar, PSA panelvanlar için malum ilan sitesinden 2015 model 15m3 araçlara baktım. Jumper, üç araç ortalama km 80.000, ortalama fiyat 66.000TL Boxer, üç araç ortalama km 80.000, ortalama fiyat 60.000TL Ducato, altı araç ortalama km 82.500, ortalama fiyat 67.000TL Araçlar aynı fabrikada...

4. schweps

İlk Defender' Im

Merhaba, 100km'de 20lt mazot bana normal tüketim gibi gelmedi. Düz dizel bu kadar yakar mı emin değilim. İlk seferinde tam fullenmemiş olabilir mi? (ki bazen boruda hava yapıp dolum esnasında yakıt tabancasını erken attırabiliyor)
  5. schweps

Yenilikler=ducato 2014 Yollarda..!

Mehmet bey, İlginiz için teşekkürler. Sora, danışa aracı belirginleştirmeye çalışıyorum şu sıralar. Ben de çoğunluğa uyarak psa ve ducato modeline yoğunlaştım. 2 yetişkin 2 çocuk (14,10) için en arkaya enlemesine çift kişilik yatak, belki üstüne tek kişilik ranza ve öndeki oturma kısmında...

6. schweps

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Bekir bey merhaba, Bu başlığı fark edip benzer düşüncelerle (az km yapmış temiz bir panelvan bulup yavaş yavaş döşemek) bir karavan yapmış kişinin yazdıklarını okumaya başlamamla birlikte heyecanlanıp keyifle büyük bir kısmını okudum. Sonlara doğru can sıkıcı gelişmeleri okuyup sizin yerinize...

7. schweps

Yenilikler=ducato 2014 Yollarda..!

Atilla bey merhaba, Bir mesajınızda 17m3 araçlarda (Ducato) kullanılan 3lt 150HP Iveco motorları methetmiştiniz. Bu yeni kasalarda sanırım hepsi 2.3lt 130HP. Yeterli mi sizce?
  8. schweps

Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkese merhaba, Gezenbilir'de değilse de karavan bölümünde yeniyim. Bir kaç yıldır arazi aracı ve araç üstü çadır ile ailece kamp yapıyoruz (2 yetişkin, 2 çocuk (14,10)) Araçta karavanlarda olan çoğu ekipman mevcut (200w güneş paneli, şarj reg, yaşam aküsü, waeco 40lt buzdolabı, wabsco 7lt/dk...
  9. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Teşekkürler Cüneyt bey.

10. schweps

Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Güzel bir başlıkmış, keşke devam etseymiş. Başlığı açan Nihat beye ve katkılarından dolayı özellikle Bekir beye teşekkür ederim.

11. schweps

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Mehmet bey merhaba, Başlık açılalı çok zaman olmuş ancak panelvan alıp motokaravana dönüştürme düşüncesiyle karavan bölümünü tarayıp bilgi edinmeye çalışırken bu mesajınızı gördüm. Dün bir başka başlıkta, duş ve tuvaletin arka kapıdan erişiminin avantajlarını okuduğumda hoşuma gitmişti. Ancak...
  12. schweps

Karavan Ehliyet

Sn. Tayfun bey, '97 öncesi ehliyet sahipleri bütün saydığınız o yeni kod numaralı araçları ancak kurs sonrası kullanabilme yetkisi kazanıyor değil mi? Motokaravan kullanımı (römorksuz) için B yeterli mi yoksa D1 mi gerekiyor?

13. schweps

2006 Model T5 İçin Çekyat

Herkese merhaba, 2012'den bu yana ticari aracın hususi kullanımı, özellikle 5 yılını doldurmamış bir panelvanın kamper olarak kullanımıyla ilgili bir değişiklik oldu mu? Gezi ve kamp işine, araç üstü çadır yerine daha ferah ve konforlu bir panelvan ile devam etme düşüncesiyle başlıkları...
  14. schweps

Bağlantı kollarına paletin ağırlığını taşıyacak kıvrık parçalar ve yerine sabitleyecek dişli parçalar kaynatılarak paletler araç üzerine bağlandı. Fikir, öneri, ekipman desteği, kaynak, torna vs. konularında İsmail ve Taner Arslan kardeşlere (Erarslan Makina) tüm yardımları için buradan teşekkür...
  15. schweps

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Bu durumda, bloğa temas etmiyorsa kör delikteki hava sıcaklığını ölçtüğü için bir kaç derece fark olabilir mi? Ayrıca, ısı değişimlerine tepkisi de gecikmeli olmaz mı?

16. schweps

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Teşekkürler, düzeldiği tarafımca teyit edildi :)
  17. schweps

Üst bağlantıyı yağmur oluğuna sabitlemek içime sinmediği için vazgeçtim ve başta delmek istemediğim yan panellerin üst hizasına diğer rayları monte ettim. Böylece kum paleti dışında, ihtiyaç halinde, ray boyunca istediğim yere yeni aparat yaparak başka şeyler de bağlayabileceğim. Önümüzdeki...
  18. schweps

Paleti tutturmak için raya kolayca takılıp çıkarılabilen, son fotoğraftaki bağlantı noktalarını kullanacağım. Bu noktaya bağlayacağım paslanmaz çelik menteşe ve ona kaynaklı olacak lamayı da yağmur oluklarını tutturmayı planlamıştım. Lama üzerine tornada diş açılmış saplama kaynatılacak ve...

19. schweps

Yaklaşık 1,5 sene önce başladığım, fırsat buldukça ilerlediğim ancak bir türlü tamamlayamadığım bir projenin sonuna yaklaştım. Normalde tavan sepetine bağlı aparat ile iki kum paleti bir arada taşınıyordu ancak hem ağırlık merkezini olabildiğince aşağı çekmek hem de aracın boş yan cephesini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri