Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Acı Bir Yitik

Ynt: Acı Bir Yitik Yücel kardeşim, Başınız sağolsun..

2. RÜZGAR

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Beyaz Martı'nın Çizmenin üzerinden süzülüp Istra'nın masmavi güzelliklerinden Slovenya nın yeşilliklerine doğru uçtuğunu sevinçle izliyorum.. Nice mutlu uçuşlara... ;)
  3. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Hemen ilgilendiğin için teşekkür ederim. Bir zamanlar okınmasında çekince görülen dergileri poşet içinde satarlardı bayilerde.. Benim yazıyı da bir süreliğine poşete mi koysak ne ? :D Okuyucunun okuma zevkini kaçırmamak için.. Sevgiler,

4. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Geçen gün bir arkadaşım bu gezi anılarımı okumak istemişti.. Siteye girince ben utandım :-[, o şaşırdı valla..Karman çorman bir vaziyet.Bölümler,fotoğraflar çorba gibi.. Bu haliyle o yazımın site de kalmasına gönlüm razı değil ne yalan...
  5. RÜZGAR

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Ben de size teşekkür ederim... O bir solukta okunan yazılar inanın kimbilir kaç yüz bin solukta geziliyor,yazılıyor... ;) Bazen diyorum ki içimden bu gezi benim "izin gezim" olsun... Ne fotoğraf çekeyim ne de bir satır yazı... Dediğimi de yaptım... 2011...

6. RÜZGAR

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Evet gerçekten çok kolaymış...Ama kime göreee... :( Keşke yakınlarda olabilsek de bu işleri uygulamalı becerebilsem... Çok teşekkür ederim.

7. RÜZGAR

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Teşekkür ederim güzel desteğin için. Vallahi karşınıza sık sık sırıtan bir yüzle çıkmaktansa "rüzgarda kuru bir yaprak gibi uçuşan hayallerimle çıkmak isterim".. (Nassı ama ;D)
  8. RÜZGAR

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Teşekkürler Haldun kardeşim... 22.Şubat.2011 den beri neredeydim acaba...Bu kadar da geç "karşılama yazısı" yazılır mı yani diyorum kendi kendime...Çok özür dilerim... Ailecek 4.5 saat sizi ekran başına bir bu gezi yazım, bir de "Rüzgar Gibi Geçti" filmi...
  9. RÜZGAR

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Karavancılık aslında bir mazoşizmdir.Bu bağlamdaaaa; Karavanın işi bitmez, bitince satılır, yenisine başlanılır... Bu arada karavandan pek anlamam da Koçero usulü Menemen çok güzel olmuş.Ellerine sağlık. Kaç yumurtadan acaba ? ;D ;D

10. RÜZGAR

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Eeee kolayla "hacı " olunmuyor.. :D Zamanın olacak, paran olacak, iyi karavanın olacak,mangal gibi yüreğin olacak,sağlığın yerinde olacak,arkada düşünecek takıntın olmayacak. Cak da cak... Tüm bu cekleri cakları göz- gez- arpacık...

11. RÜZGAR

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben Kadıköy tarafında/Göztepe oturuyorum.Net'den alışveriş olanağı yoksa bu yakadan adres verebilirseniz sevinirim. 100 kg.a dayanıklı olması yeterli.Ara sıra "ağır" ziyaretçilerime de buyur edebilmeliyim.. :D Linki...
  12. RÜZGAR

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" İskandinavya /Helsinki ye kadar git gel 7000 km. Zaman bir tarafa günde 500 km. yol gitsen 14 gün sürer. 100 km. de 10 lt mazot yakan bir panel karavan için 700 lt.mazotX €1.35X 2.45 TL= 2.300 TL. yakıt. Hiç kampa girmeden, feribota...

13. RÜZGAR

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Resimde görülene benzer kaliteli malzemeden (aliminyum ) yapılmış kamp sandalyesi arıyorum. (25-30 TL. lik uzak doğu malları hariç) Yurt içinden sağlayabileceğim yerlere ait bilgi rica ediyorum. Teşekkürlerimle,
  14. RÜZGAR

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Finlandiya bölümünü birlikte dolaştık... Güzel fotoğraflarınızda oraların tenhalığının, yalnızlığının lezzetini bir kere daha içimde hissettim... İnsan yok, araba yok, apartman yok,kısacası rant yok oralarda...İnsanlık var, direniş...
  15. RÜZGAR

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Ben de yaşlanınca giderim artık Gökçeada ya... ;D Gezinizin güzelliklerinden bana da bir kaşık düştü...Çok lezzetliymiş yani..Ellerinize sağlık.

16. RÜZGAR

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Bu bölüm bizler için eskiyi hatırlatan "tozlu bir tavanarası"gibi oldu...Tozlar, naftalin kokuları,kaçışan fareler... :D Kutup dairesinin civarındaki bir hediyelikçi bizden bayrağımızı istiyor ve hemen tavan kirişine çiviliyor...(1998) Bayrağımızın üzerinde...
  17. RÜZGAR

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Sibelius dan Gezenbilir' cilere selamlar...
  18. RÜZGAR

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Ferhat, hatırlatmaların için teşekkürler...Akdeniz45'e da çalışmalarandan dolayı teşekkürler... Ne iyi ettiniz de içimdeki soğukların,sakinliklerin,tenhalıkların ateşini yeniden alevlendirdiniz... Her sene hayallerimde giderim oralara..O tek katlı renk renk dik...

19. RÜZGAR

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Evet..Sn. Akdeniz45... Sözünü ettiğiniz eski tünelden geçerken biz de tedirgin olmuştuk.(Selma oldum olası tünelleri asansörleri falan hiç sevmez..) Tünele girmeden önce durup lastikleri, farları falan kontrol ettiğimi sonra da sarılıp helalleştiğimizi...
  20. RÜZGAR

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Ben tuvaletime taharat sistemi ( musluğu+borusu) ilave ederek evdeki alışkanlığımın sürekliliğini sağladım. Tuvaleti de buradan akan su ile ve de fırça yardımı ile temizliyorum. Bu nedenle ayrıca sifon gibi çalışan üniteye gerek kalmıyor. Sifonlu üniteler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri