Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Kemal Merkit'i Kaybettik

Ynt: Kemal Merkit'i Kaybettik 51 yıllık motosiklet kullanıcısı olarak camianın kaybettiği bu "büyük" motorseverimize çok üzüldüm... Annesi Yıldız hanımı ve babası Gazi ağabeyi tanıdığım için üzüntüm daha da büyüdü.. Kemal'i 15 yıl kadar önce Bodrum da tanıdığım ve çok sevdiğim için üzüntümü...

2. RÜZGAR

Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012)

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Baba & Oğul güzel günler geçirip birlikte gezmişsiniz... Bigalı köyünü babanız çok beğenirdi eminim..
  3. RÜZGAR

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Sonuçta panellerin üzerinin cam olması nedeni ile herhangi bir temizleyici ile (Camsil-CİF-Deterjan-Sıvı sabun-Oto şampuanı-Oto yıkama köpüğü-Tiner vb.) ile temizleyebileceğimi düşünüyorum. Gerekirse camın...

4. RÜZGAR

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Güneş panellerinin bazı ağaçların altında yapışkan akıntılar ile, ya da tozlanma dışında uzun süre kalmaktan dolayı aşırı kirlenmeleri çözücü bir temizlik malzemesi önerebilirmisiniz. Oto yıkamacıların...
  5. RÜZGAR

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı 30.Ağustos Zafer Bayramımızı kutlar bize bu güzel vatan da yaşamamız için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnetle anarım.

6. RÜZGAR

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Dikkatimi çeken şey "Motorsiklet" kelimesi ile sınırlı idi. Elli yıldan fazladır motosiklet kullanıcısı ve sempatizanı olarak bu yanlışlığa ara ara rastlıyorum ve de düzeltmenin faydalı olacağına inanıyorum. Bu yazım hatası sizden kaynaklanmadığına göre...

7. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bunlar karavancıların kültürel etkinliklerinden sayılıyor mu? Festivali düzenleyenler daha Motorsiklet mi "Motosiklet" mi bunu bilemiyorlar >:(
  8. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Sevgili karavancı arkadaşımız İnsel İnal Sinop da düzenlenen bir bienale katılmış.. Bienalin adı da Bozulmuş Bilgi Çağında Sanat... İnsel bu bienale 400 adet seramik silahtan oluşan bir pano ile katılmış ve silahları Sinoplu çocuklara boyatarak...
  9. RÜZGAR

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Valla koca bir mevsim epeyce bindiydin karavana...Bıkınca satmak en iyisi.. Sekizinci karavanı kimseye söz verme...Şimdiden rezervedir o na göre.. ;D ;D ;D

10. RÜZGAR

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Bu önemli konuda yıllar önce yazdığım ve hemen tüm forumlarda yayımlanan bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim. Kamp Dışı Konaklama Bu konu aslında bir...

11. RÜZGAR

Mesajların İçine Fotograf Yükleme Sorunu

Ynt: Mesajların İçine Fotograf Yükleme Sorunu Gezi anıları yazanlar için çok büyük kolaylık... Özellikle metin aralarına fotoğraf yerleştirebilmek bir konuyu canlı anlatabilmek bağlamında çok önemli idi.. Sedat kardeşime teşekkür ediyorum.
  12. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Fehat, müjdeli haberi ilk sen verdiğin için bir kese altıınn..Güle güle harca... Artık port bagaj mı alırsın yoksa İveco'ya mı benzetirsin ?... ;D

13. RÜZGAR

EDİRNE İZLENİMLERİ :

Ynt: EDİRNE İZLENİMLERİ : Sn.yabanturk, Edirne ile ilgili saptamalarınıza katılmamak elde değil. Arada bir gittiğim Ömür kamping ile ilgili bir kaç fotoğraf eklemek isterim. Ömür Kamping şehire 9 km. uzaklıkta.Ana yoldan(yakınından) sık sık dolmuşlar geçiyor. Havuzu yazın iş...
  14. RÜZGAR

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Kautoki Öyle demeee...İnsan oralarda kaybolmuş gibi oluyor...
  15. RÜZGAR

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Yehhoovv korsanım çoğalıyor.. "Zedzestion" ve "fsirin" e teşekkürler.. Size Marmara bölge baş bayiiliğini veriyorum(Taraklı dahil ! ;D ;D ;D)

16. RÜZGAR

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 .. *** Yazılara kavuşmak; Bir zamanlar T.E.D.Ank Kollejinde bir kompozisyon imtihanında öğrenci yazısını yazıp kağıdın altına bildiği bütün noktalama işaretlerini koymuş, ve de not olarak "Haydi hepiniz yerlerinize marş marş " yazmış. Bu kıvrak...
  17. RÜZGAR

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız word dökümanı biraz "korsan yayın" oldu ama korsanı çıktığına göre vardır bir hikmeti diye de düşünmemek elde değil ;) O" hikmeti" değerlendirebilen bir Gezenbilir üyesi olarak size ayrıca torpilli...
  18. RÜZGAR

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Eğer beğenilirse beyaz martı için zemin mavi, martı ise beyaz olarak uygulanabilir sanırım .. Kolay gelsin,

19. RÜZGAR

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Vallahi yazıyı "test halindeki forumdan" nasıl okuyabildiniz,bravo doğrusu.. Ben bile kendi yazdıklarımı zor okuyorum inanın ;D Hani düğünlerden önce sahnedeki mikrofon test edilir ya.. Kesik kesik "se, se" falan...Test uzayınca da lahavle...
  20. RÜZGAR

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ynt: ADA KAMPİNG / AYVALIK Ada Kamp uzun yıllardır baba Fevzi bey ve oğul Ufuk tarafından işletilir ve yüksek fiyat politikası uygular. Bu durum hiç değişmedi ve de değişeceğe benzemez. Bu haliyle Ada Kamp bir muz kabuğudur aslında. Ne zaman basacak olsanız düşersiniz, kesin... İyi kampdır hoş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri