Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Yurdumuzun güzel köşelerinden "güzellikler"e teşekkür ederiz. Not: Fotoğrafların altına açıklama yapmanız iyi oldu...Zahmetli bir iş ama değiyor inanın. :D

2. RÜZGAR

Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012

Ynt: Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012 Bir bale sever olarak telaşınızı ve yetişme çabalarınızı takdirle karşılıyorum. :D
  3. RÜZGAR

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım Yurt dışındaki imalatçılar belirli tip ve modellere göre standart üretim, bizimkiler ise isteğe göre butik üretim yapıyorlar.Sanırım tanıtım ve pazarlama da etkin rol oynayan bu ...

4. RÜZGAR

İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Nüfus kağıdının eskimesine paralel olarak kırıklar endişe verici boyutlarda olabiliyor.Umarım nekahet dönemini sorunsuz atlatırlar. Kader hanıma ve size ve yakınlarınıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Selamlar, Selma&Rüzgar Not.Bu...
  5. RÜZGAR

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Gelecek olmanıza sevindim.Umarım Kader hanım benim "mallara" karşı olan aşırı sempatimi hatırlar gelirken.(Mümkün ise kıymalı olsun..Farkı neyse veririz artık ;D)

6. RÜZGAR

Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - (fuoco)

Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - (fuoco) 90 cm. alkoven umarım kesenizi bunaltmaz.. :o İyi günlerde.. :D

7. RÜZGAR

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ İzmir hinterlandı itibarı ile karavancılığa en uygun ilimiz.250 km yarıçaplı bir daire içine Çeşme den Pamukkale ye,Ayvalık tan Marmaris e kadar yurdumuzun en güzel köşeleri giriyor. İlk bahar, yaz sonbahar en küçük bahanelerde kaçılacak...
  8. RÜZGAR

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Kaçamaz zaten..baksana makina 1900. ;D
  9. RÜZGAR

İlhan Kubilay'ın babasının vefatı

Ynt: İlhan Kubilay'ın babasının vefatı İlhan kardeşime başsağlığı,babasına allahtan rahmet dilerim.

10. RÜZGAR

İzmirli Karavancılar Yeni yıla merhaba diyor

Ynt: İzmirli Karavancılar Yeni yıla merhaba diyor Ayhan başkanım, Şahsınız da tüm İzmir bölgesi karavancılarına en içten sağlık ve mutluluk dileklerimin iletilmesini rica ederim. Sevgi ve selamlarımla, Rüzgar Hüseyin

11. RÜZGAR

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Sn. ergunonur, Haydi Pelepones' e adlı yazım 1. ilâ 15. sayfalar arasında 7 bölüm halinde yayınlandı. Sanırım siz birinci bölümden sonrasını altta bulunan sayfa numaralarını tıklayarak (sayfaları atlayarak) izlemediniz. İlginize teşekkür ederim, Selamlar,
  12. RÜZGAR

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Kızımız yok ama ilgilenebiliriz sanırım... :D

13. RÜZGAR

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Geçeği söyledin niye karışsın ki ? :D
  14. RÜZGAR

2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

Ynt: 2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi Donkişot'un nargile sevdiğini bilmiyordum.. ;D
  15. RÜZGAR

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Yeni yılda Rüzgar’dan esintiler Sayaç bir tık daha atıyor.. Yılbaşı gecesi kamburu çıkmış üzerinde 2012 yazan ak sakallı dede yavaş yavaş gözden kaybolurken yerini pespembe yanakları, yumuk yumuk elleri ile üzerinde 2013 yazan güleç bir küçük çocuğa bırakacak her yıl olduğu gibi.

16. RÜZGAR

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Tren di istasyon binasıydı derken bir not ileteyim izninizle.. Hepsi de özenle biçimlendirilmiş eski istasyon binaları olsun o beyaz zemin üzerine siyah yazılı tabelaları olsun yıllarca ve yıllarca artık bir klasik olmuştu benim için..Bir anlamı bir hatırası vardı belleğime...
  17. RÜZGAR

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) 4.Geleneksel Maltepe buluşmamız geniş katılımı ile, harika çorbası,
  18. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bizi TV kültüründen tiyatro kültürüne zorla sürükleyen Ferhat&Nermin 'e tekrar tekrar ne demeli bilemiyorum :D Çekme kardeşim yaaa..Biz sadece arkadaşız..İnanın bidiğiniz gibi değil..Şu magazin basınından da illalah yanii..

19. RÜZGAR

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Parası fena değil ama mutfa kısmı yeniden yapılsa iyi olur.Buzdolabı pek işe yaramaz.Eviye ile ocağın yerine "combi" eviye&ocak koyularak tezgah büyütülebilir ve altında yer açılınca dolap büyütülebilir. Araç yavaş bir...
  20. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Şimdiye dek 40 TL.bulabildik, 4 daha bulursak kesin geliriz... ;D Teşekkür ederiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri