Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Geçenlerde oralarda dolaşırken Armenistis e bir uğrayayım dedim. Resepsiyona yaklaşmak için on onbeş dakika beklemek durumunda kaldık. Hiç yer olmadığını ama eski müşteri olarak kampın batı tarfındaki o uzun çekme karavanların olduğu mahalleden ! bir yer...

2. RÜZGAR

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Hay klavyene sağlık TA2RX kardeşim... Ferhat karavanı biraz daha kurcalarsa tavanda bırakılmış filizleri görecek.. Bakarsınız seneye bir kat çıkıvermiş aniden. ;D ;D ;D
  3. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 "bartek" kardeşime anımsadığı için asıl ben teşekkür ederim. Bu arada Safranbolu/Yörük köyünde doğan ve gezi anılarımın başlarında yer alan ünlü sopranomuz Leyla Gencer'e ait yeni bir haberi paylaşmak istedim.

4. RÜZGAR

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Gezmek ne güzel, ama onca merdiveni görünce "iyi ki gençlikte gezebilmişiz Roma'yı" demekten kendimi alamadım.. Bu arada umarım Gezi Parkı'nın Roma şubesini oluşturmuşsunuzdur !.. :D
  5. RÜZGAR

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Sevgili Nermin & Ferhat'a yeni karavanlarında mutlu bir yaşam diliyoruz. "drares"in betimlemesine göre "sansasyonel mavi karavan" artık daha genç neslin rotalarında bir mavi kuş gibi uçuşacak, eskisi gibi heyecanlı ve mutlu.. Karavanın bir "gezgin" e gitmesine...

6. RÜZGAR

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Geçen yıl (2012) kampın tam da kapandığı gün yetişebilmiştik Armenistis e.. Bize müsade ettiler o gün..Tam da resmini çektiğiniz yerden denize girip o günü değerlendirmiştik.

7. RÜZGAR

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Armenistis o bölgenin en büyük kampı. Denizi harika.İçeride bir gezintiye çıksanız restaurantı, barı, marketi,butiği en az bir, bir buçuk saat sürer. Biz hemen her yıl Armenistis e uğrarız...Gide gele dostlar bile edindik.. Bir gün orada karşılaşmak dileği ile,
  8. RÜZGAR

The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile

Ynt: Cozz Cozuttu COzz dan geçmişe ait bir anı. Özdal,Rüzgar ve Selma..Kamp ve karavancılığın güzel anılarından... Bu fotoğraf COzz un Kabakoz köyü sapağında yıllarca kampa gidenlere yol gösterdi. Artık oradamıdır bilemem ama umarım bizlerle birlikte o da kaybolmuştur biryerlere..
  9. RÜZGAR

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping 16 mayıs serenomi 52 fotoğraf 15 Haziran 2001 Yukarıdaki linklerde dikkatimi çekti. Seremoni olarak düzeltilebilir. ***** Bu arada 2011 de Niksar dan geçerken henüz bu kamp yoktu. Gerçekten güzel dizayn edilmiş bir kamping olmuş. Emeği geçenlere teşekkür eder diğer...

10. RÜZGAR

Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.

Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz. 12.Mayıs anneler günü.. Katılımı etkileyebilir..

11. RÜZGAR

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Abdi kardeşimizin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaşamdan zevk alan bu nu hepimize yayabilen bir arkadaştı Uçar. O da uçtu gitti aramızdan,bir kuş gibicesine.. Rahmet olsun..
  12. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent ve valide hanımı kutlarım. :) Haydi koskoca insanlar ne yaptıkları önemli değil ama el kadar bebeye yazık edeceksiniz yaa... Hayatı "münübüs" köşelerinde sürünmekle geçecek.. Mert e 18'ine basınca Rüzgar amcasından tripleks bir yazlık .Şööyle paşalar gibi...

13. RÜZGAR

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri Çöl Kartalı nın aslında Çöl Kartalları olarak gözlerimizi şenlendirdiği eserlerini gerçekten çok beğendim. Sanırım kübizmin "büyük usta"sı hayatta olsaydı o da katılırdı bu görüşüme. Sergilerinizi kaçırdığım için...
  14. RÜZGAR

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) İznik gezimizi belleğimize güzel görüntüleri ile kazıyan Erdenbay a çok teşekkürler. Bayağı da uğraşmış gördüğünüz gibi. Ben bile güzel çıkmışım , ya bir de gerçek güzellere ne demeli.. ;D Teşekkürler her şey için,
  15. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Sevgili Nermin&Ferhat'ı tükanlarında ! bir ziyaret ediiim dedim. Ağaçlıklı bir bahçe içinde sanki bir kamp yeri gibi ..Sakin ve huzurlu.. İşyerlerini beklediğim teknik malzemeler dışında kitaplarla, broşürlerle ve de rengarek kedilerle donatılmış bir vaziyette buldum ...

16. RÜZGAR

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Bu konudaki uyarılara dikkat edilmelidir. Bir kaza sırasında haksız duruma düşersiniz.Eğer kaza yaralanma veya ölümle sonuçlanırsa hele bir de yurt dışında olmuşsaaaa... :'(
  17. RÜZGAR

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ço geçmiş olsun İsmail bey.Umarım yaralarınız bir an önce sarılır.
  18. RÜZGAR

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Bir dahaki sefere bizleri boşverip gezmek için gidin.. Ne kağıt ne kalem ne Zeynep ne Lap-Top ne kamera ne makina ne bişey... Öyylemesine rüzgarın önünde oraya buraya bilmeden etmeden savrulan kuru bir yaprak gibi.. :)

19. RÜZGAR

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Teşekkürler Hakan kardeşim. Sen iyilik meleğini dinle bence..Kırmızı karavandan sonra biraz da mavi karavana binersin fena mı yani :D Bankam olsaydı sana faizssiz ayda 100 TL. ödemeli karavan kredisi açardım, kesin.. Teşekkür...
  20. RÜZGAR

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Emektar deyince aklınıza "yorgun argın" bişey gelmesin sakın...Evelallah cin gibi..Gider-Gezer-Gelir.. Teşekkürler Bülent kardeşim.. O "olumsuzluk ihtimali" denen karabasan bizi de oyaladı bir kaç yıl aslında ama kararımızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri