Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Hocam hosgeldiniz. Gece 2 de 3 de cok konular okudum bu forumda. :) Sent from my iPad using Tapatalk

2. melihbozkurt

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. Bu tarz ev yapimi klimalarin videolari youtube da var. Hatta gecen kis bir kac baslikta konusmustuk. Eski bir soguk saklama kutusunun tepeden iki delik aciyorsunuz. Birisine iceri ufleyecek sekilde fan digerine ise...
  3. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bekir bey basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.

4. melihbozkurt

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Bekir bey kesinlikle size katılıyorum. Bu siteye 4 yıldır üyeyim ve bu zaman zarfında çok şey öğrendim. Aslında bu siteye üye olma amacım kendime bir mikro kampervan yapmak ve bunun için bir kaç soru sormaktı. Düşünün ki mikro kamparvana ne koyar, ne...
  5. melihbozkurt

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. Boyle kucuk bir fanin etkili sonuc verdigini gormek gercekten etkileyici. Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim Mesut bey.

6. melihbozkurt

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Peki Huseyin bey Almanya'da tam kasko yaptirdiginiz zaman birde zorunlu trafik sigortasi yaptirmaniz gerekli mi? Yani daha kapsamli olan altindakileri kapsiyor mu? Ornegin Ingiltere'de 3 cesit sigorta vardir. Birincisi zorunlu olan ve sadece...

7. melihbozkurt

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Ben bu dusuncelerinizde yaniliyorsunuz. Belkide bu sizi bu dusuncelere iten siteyle tanisma ve aracinizin yapimina baslama zamanidir. Her yaz bir cok uyemiz gezilerde oluyor bu yuzden sitedeki trafik oldukca azaliyor. Eylul sonu gibi artik butun gezginler...
  8. melihbozkurt

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Turkiye'ye gelen bazi maller gumruk birligi icerisinde gumruk vergisi odenmeten yurda solulabilseler bile KDV ve OTV oduyoruz. Bu vergiler Avrupa'da bizdeki kadar yuksek olmayan vergiler. Ben bunlarin bile kaldirildigini dusunseniz, yinede alim gucumuzu asar. Bu...
  9. melihbozkurt

Ruhsatsız karavana ruhsat çıkarma?

Oncelikle karavaninizin uzerinde kac kilo oldugu yaziyor buna bir bakin. Sonra gidip bosken tartirin. Eger uzerine yazilan ile gercek kilosu tutmuyorsa ureticiye karsi yasal yollardan hakkinizi arayin. Bir ureticinin ruhsat almasi gereken bir karavani istersen ruhsatli, istersen ruhsatsiz...

10. melihbozkurt

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Mesut bey merhaba; Bu soyledikleriniz her ne kadar karavan uretiminde standizasyon saglayacak olsada Turkiye karavancilari icin iyimi olacak yoksa kotumu bilemedim. Cunku orjinal karavan ekipmanlari vergisiz gelse bile ulkeler arasindaki refah farki yuzunden...

11. melihbozkurt

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Hocam boyle bir basligin oldugunu ve deneyimli karavanci arkadaslarin dusuncelerini anlattiklarini hatirliyorum. Forumun arama motorunu kullanirsaniz, yada bolumleri incelerseniz bulacaginiza eminim.
  12. melihbozkurt

Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Bu sizin icin guzel haber. Acikcasi bende gecmiste aracin sagindan solundan yana dogru genislemesine karistiklarini ama tavan yukseltmeye belli bir uzunluga kadar karismadiklarini duymustum ama yanlis bilgilendirmek istememistim. Demek ki...

13. melihbozkurt

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Hocam yasal mevzuati inaninki bilmiyorum. Belki bilen birisi cikar. Ama bu arada http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr bu adresden belkide ilgili yonetmeligi bulabilirsiniz. Ama eger aracinizin muayenesi yoksa yaptirin, bir iki ayi kalmissa ise...
  14. melihbozkurt

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Bu aracin hali hazirda yuksek tavanlilari var. Ben olsam bir sure onlari takip ederdim. Tabii ki bu isler sans isi, istediginiz gorunumde ve temizlikte olanini bulabilirmisiniz zaman gosterir. Tavan yukseltmek her ne kadar eliniz katgin olsada cok...
  15. melihbozkurt

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Bu araclarin donus capi biraz buyuktur. Daha acik sekilde bir tur donerken cizdigi yuvarlak. Yani bir sokak arasinda donerken ileri geri cok manevra yaparsiniz cunku donus capi buyuk oldugundan tek seferde donemez. Ayrica donuslerde o direksiyon 10...

16. melihbozkurt

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Coleman'in benzin ocaklari yillardir bir cok kampci ve karavanci tarafindan kullanilmakta. Ocagin icinde su ana kadar bir sorun olusturdugunu hic duymadim. Yanlis hatirlamiyorsam rahmetli karavanci abimiz Ruzgar'inda bunlardan vardi ve karavan disinda bir sey pisirecegi zaman...
  17. melihbozkurt

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Bu arada aracda yedek bulundurup, arac disinda kullanmak icin Coleman benzin ocaklarida dusunulebir. Biraz pahalilar fakat dunyanin her yerinde benzin doldurup kullanabileceginiz icin cok pratikler. Aslinda bunlardan alasim var ama iki tane gaz ocagim oldugu icin musriflik...
  18. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hasan Bey; Estağfurullah, bu aracda bana iyice yapisti. Benimki butcesi kisitli olan insanlarin icin bir oneri. :) Bu arada bu arac epeydir surekli ilana girer cikar. Fiyati biraz fazla bana gore.

19. melihbozkurt

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Hocam bunu karavan ocagi olarak soylememistim sanirim yanlis anlasildim. Siz karavaniniza kucuk tup ve 30 bar dedantor takarak ocakta kullanirsiniz. Tup sadece ocakta kullaniliyorsa kesinlikle 15-20 gun gider. Ikinci yedegi varsa zaten sizi 1 aydan fazla idare eder. Diyelim...
  20. melihbozkurt

Lpg Tüpleri

Bence yurt icinde en kolay cozum pinkin tupleri. Yurt disini cok dusunmeyin derim. Asagidaki fotograftaki kamp ocagi basligini alirsaniz tupleri yurt disinda her kosebasindaki outdoor marketlerde var. Ocak basligida katlanip kot pantolan cebine sigacak buyukluge geliyor. Bu kucuk gaz bize 15 gun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri