Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Biraz daha detayli fotograf (ornegin yatak) paylasabilir ve fikir olmasi acisindan isin mali boyutunuda aktarirmisiniz?

2. melihbozkurt

Transporter Normal Tavanlara Duş Wc Konulabiliyormu?

Taner bey merhaba, Uzun sasi alcak tavanda dus yapmaniz imkansiz gibi birsey. Kaldi ki bu tarz araclarda sikisik olan ic hacmi dahada kucultmeye gerek yok. Butun kamp alanlarinda dus imkani var. 2-3 gunde bir kampta kalmaniz bile yeterli. Eger kamp alanlarina bagimli kalmak istemiyorsaniz ve...
  3. melihbozkurt

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Arac guzel gorunuyor iyi gunlerde kullanin. Sent from my iPad using Tapatalk

4. melihbozkurt

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Izolasyon icin ilgili bolumu inceleyin, baslikta uzerine cok tartisildi. Ideali ve fiyat performas icin yapilanlar hepsi orada var. Hem tavan yuksekligi, hemde bu araclarin daralmasindan oturu enine ranza sistemi bence zor olur. Bu...
  5. melihbozkurt

Karavan Yapımı Üzerine ........

Sadece karavan ile ilgili degil ama bence Turkiye'de en cok yapilan hata bu 4. Madde, yani sozlesmesiz is yapilmasi. Bir cok firma ve usta (ozellikle insaat islerinde) sozlesme yapmayip sonrasinda size ek masraflarla iki kati para odettirir. Yeri gelmisken vurgulamak istedim ne is yaptirisaniz...

6. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Eger imalati kendiniz yapmiyacaksaniz sanirim arac haric imalat ve malzemeler icin en kucuk aracta en az 30-35 bin hazirlamaniz gerekir. Tabiiki uygulamayi yapacak firmalar arac boyutu ve yapilacak uygulamanin zorluguna gore farkli fiyatlar verebilirler. Burada...

7. melihbozkurt

Bu Tarz Camper Da Isınma

Ynt: Bu Tarz Camper Da Isınma Madem ki ruhsata karavan olarak isletmet mumkun (bunu bilmiyordum), mademki hafta sonu vs. arkadanizdaki kismi cikartmiyacaksiniz, bu durumda son resimdeki gibi biraz daha yuksek alkoveni olan kabinden iceriye gecisi olan bir arac yapmaniz daha guzel olmaz mi? Hem...
  8. melihbozkurt

Bu Tarz Camper Da Isınma

Ynt: Bu Tarz Camper Da Isınma Hocam kanuni olarak karavan olamaz. Husisi ruhsatli kamyonet olarak kullanirsiniz. Fakat benim bildigim kadari ile husisi ruhsatli, K belgesi olmayan kamyonet ile esya tasirken (sonucta arkadakiler yuk olarak gozukecek) kendinize ait oldugunu fatura vs. ile...
  9. melihbozkurt

Bu Tarz Camper Da Isınma

Ynt: Bu Tarz Camper Da Isınma Benim kafama takilan boyle bir araca Turkiye'de nasil ruhsat alinacagi. Sent from my iPad using Tapatalk

10. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Dus bolumu istiyorsaniz sanirim bir kac optiyon var. Birincisi VW florida modelinin yuksek tavan T5'e uyarlanmis hali. Ikincisi Danbury firmasinin uretmis oldugu 2 tane tek kisilik yatakli arkadan duslu arac (Danbury Royale). Bu araclara internetten bakabilirsiniz.

11. melihbozkurt

En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ?

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Bence 10m3 bir araca uyarlanmis VW florida tarzi bu tarz kucuk araclarda optimal ic hacmi sagliyor. Aslinda Atilla abinin yaptigina yakin. Boat deposunu tuvalete, tuvaletin ise mutfaga katilmis hali. Depolama alani biraz az oluyor dogru ama...
  12. melihbozkurt

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Mesut bey acikcasi bu son tasarimi biraz dar buldum. Depolama alani gercekden guzel fakat arac icinin genis olmasi bence cok daha onemli. Zaten dar mekanlar olan bu 10m3 civari araclar, insanin ustune gelmemeli. Arac icinin genis olmasi...

13. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gene tapatalk, bu durum sadece bizim forumami ozel merak ediyorum. Surekli mesaj gonderilemedi diyor fakat ben bir daha gondermedigim halde 2 tane mesaj gonderiyor.
  14. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arac icinde 4 adet kusak oldugu videod gorunuyor. Ayakta durmak icin yapilacak kare bir pop-up da sadece onden icin ikinci kusagi cikartmak yetecektir. Boylece ustte yatacak alanda olur. Eger komple icinde ayakta gezilebilek bir...
  15. melihbozkurt

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Cekme karavaniniza kendi zarariniz icin kasko yaptirabildiginizi duymustum. Sent from my iPad using Tapatalk

16. melihbozkurt

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Doblonun uzunlugunu tam bilmiyorum fakat bu tarz araclarda onkoltuklari hafif yatirarak 175-180 cm uzunlugunda bir yatak yapilabiliyor. Genislik modelden modele bir kac cm degismek kaydiyla 120cm civari. Sent from my iPad using Tapatalk
  17. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yine tapatalk kullandik, tepe taklak olduk. Bir seferde 2 mesaj gitmis.
  18. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Oncelikle siteye hosgeldiniz. Dus ve wc li bir campervan icin yuksek tavan bir transporter bulmaniz gerekli. Bu araclarin tek dez avantaji uygun fiyatlilari genelde hirpalanmis oluyor. Yorulmamis bir trasnporter ise genelde yuksek fiyatli oluyor. Umarim gonlunuze...

19. melihbozkurt

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Ferhat bey, sizin mavisin tasarimida oldukca guzel. Sent from my iPad using Tapatalk
  20. melihbozkurt

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Benim su ana kadar gordugum yatak ve koltugun ayrilabildigi en kisa arac Yeni Ducato 11 m3. GlobeCar firmasinin RoadScout modeli. Resmi internet sitesi asagida. http://www.globecar.de/portfolio-item/roadscout-r/ Yatakla koltuk takimini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR