Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
Mesut bey
Tabii ki yurt disina cikmadan iyi bir arastirma yapmakd fayda var. Ozellikle uzun sureli geziler icin ve o ulkede araba almak dusunuluyorsa ve birde o ulkenin ehliyetini alarak arac almak istiyorsaniz (sizin sigorta tavsiyeniz gibi)...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sayin Tunay bey foruma hos geldiniz. Forumdaki yazilari okuyarak kendi ihtiyaclarinizi belirleyebilirsiniz. Bende sizin icin alkovenli bir karavanin uygun olacagini dusunuyorum. Ithal bir karavan olmasi sizin icin daha iyi olur dusuncesindeyim. Maddi butce...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sayin Tunay bey foruma hos geldiniz. Forumdaki yazilari okuyarak kendi ihtiyaclarinizi belirleyebilirsiniz. Bende sizin icin alkovenli bir karavanin uygun olacagini dusunuyorum. Ithal bir karavan olmasi sizin icin daha iyi olur dusuncesindeyim. Maddi butce...
Sayin Mesut bey;
Aslinda demek istedigim sey Milli ehliyetin ek bir cevirisi olmadan gecerliligiydi. Yani sadece kiralama degil ornegin Turkiye ehliyetinizle Amerika'ya gittiginizde uzun sureli kalacaksaniz arac alip ilk bir sene...
Aslen butun ulke ehliyetleri turist yada yerlesik olarak gittiginiz bir diger ulkede 1 sene gecerlidir. Ornegin ben ingiltere'ye gittigim ilk sene bildigimiz standart Turkiye ehliyetimi kullandim sonrasinda Ingiltere ehliyeti aldim...
Ynt: Motokaravan Örnek Model Ve Fotoğrafları
J9 un performansli olacagini dusunmuyorum cunku arac cok gurultulu. En yeni modelleri olan J10 lar bile su an Ankara'da dolmus olarak kullaniliyor ve cok gurultulu kaldi ki eskileri arac yasininda veridigi yipranma ile cok cok daha fazla sesli...
Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?
Gecmis olsun. :) Ben cift kapili pek gormedim. Tek tuk goruyorum. :) Size is icin gerekli ama diger turlu yukari acilan kapak surekli kamp amacli kullanacaklar icin daha yarayisli cunku bir perde asip icinde dus...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Sanirim Ankara sigorta amacina ulasti, butun karavancilari bunyesinde topluyor. Karavancilar ise en azindan simdilik eski fiyatlara donduler. Umarin sigortalarinizi iptal ettirdiginiz sirketlerede ornek olur. Sigorta iptalleri yapilirken neden iptal...
Sanirim Ankara sigorta amacina ulasti, butun karavancilari bunyesinde topluyor. Karavancilar ise en azindan simdilik eski fiyatlara donduler. Umarin sigortalarinizi iptal ettirdiginiz sirketlerede ornek olur. Sigorta iptalleri yapilirken neden iptal...
Ynt: Sıkmalı Portatif Çamaşır Makinası Hakkında Bilgi....
Mesut bey emin olun hala bu camasiri 5 dakikada yikatabilecek yollarimiz var. :)
Sent from my iPad using Tapatalk
Bunlar gercekten muthis rakamlar digerlerine nazaran. Eger Ankara sigorta karavancilari cekmek istemisse karavancilarda gerekli ilgiyi gostermeli. :) Ozellikle bence her karavanci kendi bolgesindeki Ankara Sigorta acentesine gidip durumu anlatirsa...
Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak
Araci Hakan beyden alan arkadaslari tanimiyorum ama bir bloglari vardi. Aslinda sanirim bu aracla Hindistana kadar gitmekti hayalleri. Zaten bunun icin araci icine ve yuksek tavan kismina sonradan dolaplar ekleyip, atik yag donusum sistemi...
Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi?
Araciniz olcukca temiz ve diri gorunuyor. Masallah guzel gunlerde kullanin. Bu arada yakit oldukca makul. Yani diger minibuslerden ne az ne fazla.
Ynt: Lcd Tartı; Elinizin Altında Bulunsun.
Bu tatile giderken ucaga binecekseniz bagajlari olmek icin birebir. Bizim en cok yasadigimiz sikinti. :)
Ben hassa olcumler icin tezgah ustu mutfak tartilari i oneririm. Digital olanlari 2 ile 5 kilogram arasinda olcum yapabiliyor. Kaliteli olanlari...
Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu
Sonucta arac 2009 olsada siz araci 0 kilometre olarak aliyorsani aldigini gunden itibaren 5*365 gun olarak dusuneceksiniz. Yani burada kilit nokta teafige cikis tarihi.
Sent from my iPad using Tapatalk
Fakat diger basliklar altinda ve bu baslikda daha once mevcut ehliyetleri ile giris cikis yapan arkadaslar oldugu yazilmisti. Bu durumda olayi Yunan tarafida yanlis anladi.