Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Rutubetli evlerde yasayan arkadaslarim tuvalet ve banyolarinda bunlardan kullaniyorlar. Ise yariyor. En azindan olusan nemi cekiyor. Karavan gibi kucuk bir hacimde mutfaktan olusan nemi emmeye yetecektir. Bunlarin birde cok kullanimlik...

2. melihbozkurt

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan Tamamen katiliyorum. Bunlar aslinda neo-liberal sistmin yarattigi sinif arasi siniflarin uyeleri. Aslinda olmadiklari siniflara ozenen onlar gibi yasamaya calisan, sistmi icsellestirmis ve bir ust level a nasil atlarim pesinde kosan ve bu ugurda her...
  3. melihbozkurt

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Neme dayali kus olusumu Turkiye'ye gibi nispeten kuru ulkelerde cok goze gozukmesede, yagmuru bol soguk ulkelerde en buyuk sorun. Evi bol bol havalandirdiginiz yaz aylarinda kurusalarda, evlerin daha az havalandirildigi sonbahar, kis...

4. melihbozkurt

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. Cok guzel. Fani bir kutunun icine yerlestirip sabitlersek ve kullanacagimiz zaman sadece miktanislari yuvalarina takarak kullanabiliriz. :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. melihbozkurt

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Hocam yasal olarak bir ulkeye ilk gittiginizde 1 sene kabul etmek zorundalar. Ben Ingiltere'ye ilk gittigimde sadece Turkiye ehliyetimde yenilenmesi gereken tarihin yazmamasi problem olmustu. Onunda cok uzerinde durmadilar. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. melihbozkurt

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Huseyin bey cok iyi yakalamissiniz. :)

7. melihbozkurt

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda Tv Ve Anten Evet online satis var ama Turkiye'ye gonderirler mi bilmiyorum.
  8. melihbozkurt

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda Tv Ve Anten Lebara da 500MB dan 3GB a kadar farkli paket secenekleri varmis. Bu paketler 30 gun gecerli. Sanirim bittikce yenisini aliyorsunuz. Hattinizda para yuklu oldukca bu paketleri SMS gondererek alabiliyormussunuz. Lebara hatti bir buldugunuzda alin, kolay kolay...
  9. melihbozkurt

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Ferhat bey pardon ben bu yazdiklarinizi Mavisin muayenesi sirasinda yasadiginizi dusundum. Onda banyo bolumu oldugu icin ona baktiklarini sandim. Bu yuzden kucuk araclar nasil olacak demistim. Yani en basit kamperda, bir porta potti bile olsa tuvalet olmasini istiyorlar...

10. melihbozkurt

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Ingiltere'de bir cok KKTC li arkadasim oldu. Uluslararasi ortamda KKTC kesinlikle taninmiyor. Uluslararasi anlamda Kibris tek bir parca ve oda AB uyesi. KKTC pasaportlarini sadece Turkiye'ye giriste kullaniyorlarmis. Turkiye disinda bir yere...

11. melihbozkurt

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine Benim aklima bir soru geldi. Simdi ruhsatinda karavan yazan kucuk minibus kampervanlarin (transporter, T2, T3 vs.) icinde tuvalet yok ve bir cok kisi porta potti de kullanmiyor. Bu araclarda muayene nasil olacak? Porta potti de ilk yardim cantasi gibi zorunlu mu olacak? :)...
  12. melihbozkurt

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Burada soyle bir durum var ki aslinda ilk defa vize alip gittiginiz ulkelerde ehliyetimizi 1 yil kullanma hakkimiz var. Dolayisi ile Polislerin uluslararasi ehliyet sormamasi gerekli. Bu yazdigim kural ab ulkeleri, Ingiltere ve ABD icin...

13. melihbozkurt

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Sayin bartek, Eger butun avrupada gecmesini istiyorsaniz sanirim yapmaniz gereken lebara yada lyca mobile gibi ulkeler arasi ucuz konusma kartlarindan almak. Lebara her yerde calisiyor. Yanlis bilmiyorsam Avrupa'da roaming yapmiyor. Data kullandiginiz kadar konturden...
  14. melihbozkurt

Hangi İzolasyon Malzemesi?

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? On ve on yan camlara film cekmek kanunen yasak. Yollarda ve muayenede sokturuyorlar. Bu yuzden ancak orjinal renkli cam olabilir yada durdugunuzda distan perde. Sent from my iPad using Tapatalk
  15. melihbozkurt

24v Fırın?

Ynt: 24v Fırın? Kesinlikle mikrodalga degil. Yukarida belirttigim gibi "mini" firin. Icinde resistans var. Bildigimiz ekmek kizartma makinasinin sekil degistirmis hali. Enerji tuketimide ekmek kizartma makinlari kadardir. Sent from my iPad using Tapatalk

16. melihbozkurt

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Huseyin bey tespitleriniz cok yerinde. Ozellikle kalin camlar mercek etkisi yaratiyor. Daha once oturdugum evlerin birinde kalin cam kullanilmisti (isi yalitimi icin). Normal pimapen caminin 2 kati kalinliktaydi ve birde ev guney cephe olunca kisin tshirtle...
  17. melihbozkurt

Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Tebrikler Serdar Bey.
  18. melihbozkurt

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Bir cok avrupali uretici ve kullanicinin yaptigi gibi katmanlar halinde yapilan yalitimlarda, ilk katman olan polietilen deliksiz sunger yerine kullanilip denenebilir. Fakat burada maliyet devreye giriyor. Cunku bir karavan yada kampervan yaparken cok buyuk...

19. melihbozkurt

24v Fırın?

Ynt: 24v Fırın? Ingiltere'de ogrenci evlerinde cok kullanilir bunlardan. Ozellikle oda olarak kiralanan evlerde kendi odasina koyabiliyor ogrenciler. Sabahlari ekmek kizartmak yada bir kucuk pizza ipisirmek yada hazir yemek isitmak icin kullaniyorlar. Orada marketlerde satilanlar 210V ile...
  20. melihbozkurt

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda Tv Ve Anten Huseyin bey konuyu dogru ozetlemissiniz. Biglisayardan TV izlemek artik cok kolay. Ozellikle evlerde monitor boyutunu buyuk tuttugunuz zaman TV niyetine izliyorsunuz. Benim isim ile ilgili buyuk bir monitore ihtiyacim vardi. Gittim 27" monitor aldim. Yaklasik olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri