Arama sonuçlarınız

1. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavid bey, Böyle zamanlarda söz söylemek zordur, başınız sağolsun, geride kalanlara sabırlar diliyorum ...

2. teos

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Levent bey, Bir yanlış anlaşılma oldu ben şenliğe kaç kişi katıldı diye sormuştum, arama kurtarmaya değil. Özür dilerim.
  3. teos

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Görüşlerimi olgunlukla karşıladığınız için teşekkür ederim Erdal bey. Birliktelik konusunda herkesin özeleştri/eleştri yapılması gayet doğal, bunu yapabilecek kişilerle her zaman düzeyli fikir tartışmasına...

4. teos

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Görüşlerim kişisel bazda değil, fikir bazındadır. Merak edilmesi üzerine belirtiyorum ki, kışı geçirmek üzere Bodrum'da konaklıyorum. Niye Van'da değilsin ? sorusuna cevabım, aklım, gönlüm orada yaşanan...
  5. teos

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Daha önce "Kurban bayramında alternatif tatil" olarak forumda yer alan konu, sonradan "1.Antalya KKD şenliği" olarak lanse edilince, görüşlerimi belirtmeden geçemedim. Turistik bir tesisin müşteri...

6. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, İltifatlarınız için çok teşekkürler. Her zaman beklerim, şu anda Bodrum'da konaklıyorum ve planım kışı burada geçirmek. Zaman ne gösterir bilemiyorum. Bir an önce bitirmeniz ve görüşmek dileği ile ...

7. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, Yeni okudum,büyük geçmiş olsun, bu kadar emek verdikten sonra oluşan bu tatsız durumu atlatmış görünüyorsunuz, herşeyin başı sağlık. İyi bayramlar ...
  8. teos

Karavan için Yerli Üretim Tente

Ynt: Karavan için Yerli Üretim Tente Levent, Kullanım konusunda söyleyebileceğim bir şey yok, ileride mafsallısını da yaparlar herhalde, biraz kalıp çalışması ve biraz da talebe bağlı. Ben, daha çok araca monte kısmında bir öneride bulunacağım. Araç ile tente montajı arasındaki boşluk...
  9. teos

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima Sn istanbultex, "şu yazdıgım sitedeki tır ve karavan uyumlu klimaları bi inceleyelimde sonra yazışalım direk 12 veya 24 üstelik istanbul ikitellide bi firma ithalatçısı invertırsız sürekli 12 :=) " Karavan ve yaşam aküsü konusunda ne kadar bilgi...

10. teos

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

11. teos

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima Ebercool yada Weaco 12v ile çalışır doğrudur, ama invertor aracılığı ile. Dipnot olarak 12V da fazla çalıştırmayın diye yazarlar :-)
  12. teos

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Biraz önce aldığım bir haber, geride kalanlara sabır diliyorum. Cenazesi bugün kaldırılmış. Dürüst, iyi bir insanı kaybettik :-(

13. teos

Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Arif bey teşekkürler, Yusuf, umarım bir an önce gönlündeki karavana kavuşursun ...
  14. teos

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Kaliteyi ve konforu ön planda tutunca Türkiye'de yapılamayacak hiçbir şey yok. Övgülere teşekkürler. Fotoğraf konusuna gelince evet amatörüm çünkü bu işi profesyoneller gibi tanım gereği para için yapmıyorum, benim hobim, elimden...
  15. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Cem, söylenecekleri söylemiş, dört başı mamur, örnek olacak bir ürün çıkmış ortaya. Sizi gönülden kutluyorum ...

16. teos

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Dostlar, çok teşekkürler, daha iyisi, daha güzeli sizlerin olsun diyorum.
  17. teos

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Temennileri ileten dostlara teşekkürlerimle ...
  18. teos

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Filzi teyze ile ilgili ekşisözlük'ten ufak bir alıntı : "yörük köyü'ne giderseniz muhakkak filiz teyze ile tanışın onların yerinde gözleme yeyin; teatral yeteneği aşmış geçmiş bu kadının gülenyüzüne ve neşesine ortak olun. çamaşırhane'de vakti...

19. teos

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet dostum biraz geç gördüm, koşarak, kolay gelsin demek istiyorum :-)
  20. teos

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç turumuz Hızlı ama harika bir gezi olduğu fotoğraflardan belli oluyor. İlk planda gerçekleştirmek istediğim bir tur ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri