Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Offroad Karavan Yardım

Benim de çok fazla bilgim yok malesef. Defender ilgimi çok çektiği için araştırmıştım. Ülkemizde 4x4 açık kasa kamyonetler pek fazla çeşitte ve sayıda değil. Nadiren Kia Ceres in 4x4 kamyonetleri internette denk geliyor ama onlarında motorları 88 bg gücünde 2.4 dizel motora sahip oluyor. Boyut...

2. mustafaatk

Offroad Karavan Yardım

Bulunduğum yerden paylaştığınız video ları göremiyorum. O yüzden genel olarak bildiklerimi paylaşayım. Alkovenli karavan mevzuat gereği sadece şasili araçlara yapılabiliyor yani açık kasa kamyonetlere yaptırabilirsiniz sadece. Bunun için projesini çizdirip, tip onay belgesine sahip yetkili...
  3. mustafaatk

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Vakti zamanında biraz araştırırken Erba'nın aşağıdaki Linkte paylaştığı karavana rastlamıştım. Eğer üretici tekerlekli römork için Tip onaybelgesine sahipse, Fatura da veriyorsa Ruhsat ve plaka çıkarılır. Çekici aracında çekmek için ruhsata işlenmiş uygun donanımı varsa neden olmasın. Iveco...

4. mustafaatk

Ducato Karavanda ,hava Destekli Amortisör

Aslında aynı noktadayız ama bahsettiğim set 750 tl montaj hariç kompresör dahil set. Eli biraz alet tutan biri bağlantıları yapabilir. Olduki yapamıyor 200- 300 tl montaj ücreti ile kompresör dahil set sahibi olunabilir. Aslında link vermeye de gerek yok. Çoğu şehirde sanayi sitelerinde bu tür...
  5. mustafaatk

200-300 tl lik montaj ücretinin ödemek istemiyorsanız buyrun aşağıda uygun montaj dahil sistem var. HAVALI SÜSPANSİYON SİSTEMİ KOMPLE SET. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 291485223

6. mustafaatk

KARAVANLAR İÇİN İLAVE HAVALI SÜPANSİYON SİSTEMİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 372704760 Buradaki sistem de işgörür mü bimiyorum ama fiyat anlamında uygun geldi. Not: birkaç mesaj yukarıda aynı link paylaşılmış, dikkat etmeyip ben de paylaşmışım.

7. mustafaatk

Karavan Cam Kapı Ve Aksesuarları

Resimler güzel gözüküyor ama ürünleri gruplayıp, ölçülerine göre listeleyip fiyat bildirseniz daha iyi olmaz mı? Aslında websitesi en iyisi.
  8. mustafaatk

Pick Up Karavanlar

Pikapüstü karavanlar, tekerlekli römork sınıfına girmediği için Türkiye de tip onay belgesi olmuyor. Herhangi bir CE belgesi veya sertifikası da olmadığı için, trafikte ne idüğü belirsiz yük sınıfına giriyor ve araç bağlanabiliyor. Burada kilit kelimeler Tip onay belgesi, CE belgesi veya...
  9. mustafaatk

Bisiklet Tasima Askisi Kapasitesi

Merdiveniniz bir insanı taşıyacak şekilde olduğuna göre, motoru taşımak için merdivenden faydalansanız olmaz mı?

10. mustafaatk

Hangi Psa

PSA grubu (Ducato, Jumper, Boxer) araçlar kasa olarak aynıdır. Kendi içlerinde farkı, Ducato'lar İveco motoru kullanırlar, Boxer ve Jumper ise Ford Puma motoru kullanır (2007 model ve sonrası için geçerlidir, bu yazdıklarım). İveco motorları dayanıklıdır ama yakıt anlamında Puma ya göre bir...

11. mustafaatk

Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

çok güzel olmuş, tek eleştri çarpma kapının menteşeleri biraz büyük gözüküyor. Muhtemelen kapının ağırlını kaldırması için bu şekilde yapmışlardır.
  12. mustafaatk

Alkoven (yapma Kasa) Yapım Ücretleri

Genelde fiyatlar, kamper karavan dizayn paket fiyatı + 40 -50 bin tl gibi rakamlardan başlıyor anlaşıldığı kadarıyla. Mercedes ve iveco yu tercih eden firmalar muhtemelen Sakarya grubudur. İmaj ın yaptığı karavanlarda Mercedes ve Fiat tan alkoven yaptıklarını çok gördüm. Aynı şekilde Moda...

13. mustafaatk

Alkoven (yapma Kasa) Yapım Ücretleri

Sanırım bahsedilen aşağıdaki gibi birşey. Türkiye de bu şekilde karavan yapan pek fazla şirket yok zaten. Yeteri kadar bütçeniz varsa İmaj karavan'ın karavanları oldukça güzeldir. Son zamanda yaptığı karavanlardan incelediğim kadarıyla ModaKaravan'ın güzel çalışmaları bulunmakta. Alkovenli...
  14. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Çalışmanız güzel gidiyor, bir an önce bitirip keyifli gezersiniz inşallah. Tüm bu resimleri ve yaptıklarınızı yeni bir başlık açıp altında paylaşsanız daha güzel olmaz mı?
  15. mustafaatk

Cekme Karavani Sasiden Ayirmak

Çift Kabin kamyonet üzerine alkoven benim de hayalim ama çekme karavanı şasisinden den ayırıp, kamyonet üzerine koyarak karavan yapmak prosedürler gereği Türkiye'de mümkün değil malesef.

16. mustafaatk

Iveco M23 Hakkında

Litre olarak yazarsanız daha iyi olmaz mı? Zamanla mazot fiyatı değişiyor kuruş hesabı bir işe yaramıyor. Bir de yolda kimi yerler ucuz mazot satıyor oralardan da yakıt alınıyorsa kuruş hesabı aldatıcı olabiliyor. Aracınız hayırlı olsun, Karavan dönüşüm evrelerini de paylaşırsınız bizimle.
  17. mustafaatk

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=95104 buradan ulaşabillirsiniz.
  18. mustafaatk

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

Bende 2005 model 2.8 jtd 127 bg 198bin km de ducato vardı. Ağırlığı tartım istasyonunda gördüğüm kadarıyla 2900kg civarıydı. 90-100 km hızlarda yaptığım ölçümlerde sakin kullanımda 8,5 lt ortalama yakaladım.

19. mustafaatk

Elektrik şemaları

Forumda bir yerde eski konularda ki resimlere nasıl ulaşabileceğiniz ile ilgli bir konu açılmıştı araştırırsanız bulabilirsiniz. Kolaylık olması açısından aşağıdaki link işinize yarayacaktır. http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=83695
  20. mustafaatk

Başoğlu 4.25 Çekme Karavan

bildiğim kadarıyla geçmişte de tip onay belgesi verilebiliyordu ama hangi yıldan itibaren verilmeye başlandı bilmiyorum. Sahibinden.com da gördüğüm bazı 2010-2011 model çekme karavanların ruhsatı vardı. Yeni üretilen çekme karavanlarda da üstüne extra para verirsenin size tip onay belgesinini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri