Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

P Viya Karavan, fuara getirdikleri Avis aracının ruhsatınıın 4 kişilik olduğunu söylemişti (öyle hatırıyorum) Yaptığım bir ziyarette koltuğun iskeletini görmüştüm, 1 yıldan fazla süredir bu konu üzerinde çalışıyorlardı. PSA grubunda yine sosyal medyadan hatırladığım kadarıyla Dolphin...

2. mustafaatk

Viya Karavan PSA grubu araçlar için Arka ikili koltuk, Ön 2 adet tekli koltuk için seri tadilat olayını Mayıs ayında başlatıyordu (hatta malum sitede verdikleri ilanlarda opsiyonel donanım olarak 2+2 koltuk sunuyorlar). Ayrıca bugün sanırım sosyal medya da gördüm, Gündoğddu Karavanın Mercedes...
  3. mustafaatk

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Attığım resimlerde ölçüler var. Orijinal sitesine baktım iki modeli varmış biri toplamda 499cm, diğeri 516cm uzunluğa sahipmiş, 192cm genişlik varmış :) Malesef ülkemizde Euro yüksek olunca bizd pahalı geliyor.

4. mustafaatk

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Bu aracı yurtdışında Bela Trendy model adıyla üretiyorlar. Doğru ellerde, doğru malzeme seçimleriyle küçük ve ideal bir karavan olur.
  5. mustafaatk

Benim aracımında ruhsatı Otomobil (Özel Amaçlı) olarak geçiyor. Sanırım biraz noter memurunun konuya hakim olmamasından da kaynaklanıyor.

6. mustafaatk

Viya Karavan 1 yıldan fazla süredir koltuk projesi üzerine çalışıyordu. Proje ve onaylar konusunda bayağı uğraştılar. Fuara getirdikleri Avis aracı 2+2 şeklinde. Öndeki 2'li yolcu koltuğunu kaldırıp onaylı belgeli tekli koltuk, ve arkaya onaylı ikili koltuk şeklinde yerleşim düzeni var. Ben de...

7. mustafaatk

Eberspächer D1 Lc Isıtıcı

Videosunu izledim, diğer dizel ısıtılardan farklı düzeyde bir sesi yok bu modelin. 24v gereksinimi için, 12V-24V çevirici alınabilir. Video: https://youtu.be/JHqZzbfK5tY
  8. mustafaatk

Tüm Karavanlara Yasal İzi̇n Zorunluluğu

Haberin tarihi 20 Temmuz 2017, Gazete de Kıbrıs gazetesi. .
  9. mustafaatk

Carpento 360 Hakkında

O zaman ki incelemeyi yapan Anbdullah bey, şu an karavanı öve öve bitiremiyor. Yazısını aşağıya ekliyorum FUARIN EN İYİ ÇEKME KARAVANI... Dün bu yazıyı yazmak istemedim... Pek çok çekme karavan ve motokaravan gördük... 15-20 kişilik bir grup halinde gezdik fuarı... Ve bir yıldan uzun zaman...

10. mustafaatk

Carpento 360 Hakkında

Standart fiyatı 47.900 tl, opsiyonel donanım tutarı ısıtma hariç 13.900 TL idi. Opsiyonel donanımda Alko Şase için fren tertibatı, alko amartisör, Alko stabilizatör, Can kapaklı ocak, kapı sinekliği, CBE100 kontrol paneli vs vardı. Seri üretime geçmişler. Ana pazar yurtdışı gibi gözüküyor...

11. mustafaatk

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Her yıl artarak devam eder inşallah. Katılımcı Listesi FİRMA ADI VİYA OTOMOTİV CAM TURİZM DENİZCİLİK SAN. TİC. A.Ş. DEKO ELEKT. VE GEREÇ TAS. MÜH. DAN. HİZM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. DK KARAVAN MOBİLYA İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TERMOSA MAKİNE SANAYİ VE TİC. A.Ş PİNKAR İNŞAAT TEKSTİL TUR. OTO...
  12. mustafaatk

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

teşekkürler, davetiyeden ben de aldım.

13. mustafaatk

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

birkaç aydır malum site üzerinden satışı olan mercedes sprinter camper var. sahibinin kendisinin yaptığı bir karavan. Manisa'dan satılık. Aracın iç kontrol ünitesi kodlanmış PLC. Aracın 5+1 olarak ruhsata işli olduğu yazıyor ilanda.
  14. mustafaatk

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

LPG zehirli bir gaz değildir ama yapılan araştırmalarda ve açıklamalarda LPG kaçağında, LPG nin havadan daha ağır olması nedeniyle ortamdaki oksijeni azaltarak boğarak ölüme neden olduğu açıklanıyor. Zehirleyerek veya boğarak öldürmesi arada bir fark var mı bilemedim.
  15. mustafaatk

Karavana Üst Cam Gereklimi

Havalandırma, aydınlatma anlamında üst hekiler faydalıdır. işçilik iyi, gerekli silikonlama işlemi doğru yapılır ise içeri su alma olayı olmaz. Üst havalandırmasız karavan örneği pek azdır diye düşünüyorum.

16. mustafaatk

Karavan Tentesİ

sanki Sanki 4. resimde solda ayak var.
  17. mustafaatk

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  18. mustafaatk

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Reimo'nun Türkiye resmi distribütörü Viya Karavan. Onlar Reimo'nun ürünlerini getirebiliyorlar bildiğim kadarıyla. Takma konusunu yine onlara da sorabilirsiniz.

19. mustafaatk

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

Aslında konu çözüm değil gibi, sadece uğraşmak gerekiyor aşağıdaki linkten anlaşıldığı kadarıyla. Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi
  20. mustafaatk

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Hüseyin bey merhaba, Ben daha önce bu cihazı biraz araştırmıştım. Kasa ve yapı itibariyle Webasto AT2000 ve Eberschaper D2 nin hemen hemen aynısı. Sadece kontrol paneli olarak dijital ve programlanabilir kontrol paneli ürün ile standart olarak geliyor. Cihaz webasto ve eberschaper gibi aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri