Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

Bugün fuara uğradım yine, gezdikten sonra çıkıp arabaya giderken Umarsan 360 a rastladım. Henüz bitmediği herhalinden belli karavana merak edip yaklaşınca sürpriz ile karşılaştım. Henüz 2 cam açılmış olduğu için içi çok aydınlık gözükmüyor ve açık olan 2 cam üzerinde çok sayıda parmak izi olduğu...

2. mustafaatk

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Yazdıklarınızla ilgili bir ilave bilgi vereyim, Ben oturup fiyat aldığımda 2000TL fark ile ön panaromik cama aynı malzemeden (polikarbon) olmak üzere şeklini ve görünüşünü çok bozmadan yan sürgülü cam ilave edebileceklerini iletmiştiler.
  3. mustafaatk

15 M3 Psa Yapılı Camper Da 4.yatak Çözüm Önerileri

Şimdi yazdıklarınız okudum da, ön koltuk döndürülerek 3 yatak yapılıyorsa önerim uygulanabilir değil malesef. Karşılıklı oturma grubuna sahip 15 mt3 bulursanız önerdiğim çözümler olabilir.

4. mustafaatk

Resimdeki gibi çözümlerden bahsetmek istemiştim.
  5. mustafaatk

En kısa olarak ne kadarlık yatak boyuna ihtiyacınız var? Tak çıkar şeklinde yolcu ve şöför koltuğu üzerine portatif yatak olabilir mi?

6. mustafaatk

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Akın bey merhaba, tecrübeler, gözlemler her zaman değerli ve önemli. Benim çekme karavan tecrübem yok. 2015 yılında 330 kabiniçi uzunluğa sahip motokaravan ile karavan hayatına başladım, 2018 yılında 4.07cm iç uzunluğa sahip motokaravan ile devam ettim. Şimdi kafamda motokaravanımı satarak...

7. mustafaatk

Fitili takmamışlardı. Cumartesi günü Ali beyde fuardaydı. Bana dolap kapak kenarlarına fitil takılacağını Ali bey söylemişti. Bugün gidip konuştuğum bir bayan ve bir beyfendi fitil takılınca kapağı tam oturmadığını, bunun yerine kapak kenarlarını biraz daha düzelteceklerini söylediler. Donanım...
  8. mustafaatk

Haftasonu cumartesi günü fuara katıldım, çok kalabalık olduğu için yeterince inceleyememiştim. Bugün sakin zamanında yeterince inceleme fırsatı buldum. Görüntü ve standart donanım anlamında hemcinsleri arasında dikkat çeken bir karavan. Fakat karavan daha fuar için hazır olmadan getirilmiş. *...
  9. mustafaatk

Stabilizatör Önerileri

Karavanınızda hangi alt yapı varsa (her ne kadar diğerleri de uyumlu olabilse de) ona göre stabilizatörü almak en doğru karar olur diye düşünüyorum.

10. mustafaatk

Carpento 360 Hakkında

Fiyatlara kdv nin dahil olmadığını, buzdolabı/ocak/frenli dingil, kaplin gibi birçok şeyinde opsiyonel olduğunu belirtmekte fayda var.

11. mustafaatk

Bu arada İstanbul'da yapılan Fuarı gezdik bugün ve biraz inceledim Umarsan'ı. Gayet hoş ve yeterli genişlikte geldi. Ufak tefek düzeltilmesi gereken şeyler mevcut. Isıtıcı için konuştuğumda, Truma S2200 için daha önce bahsetmiş olduğum yere, yer ayarlayabildiklerini (yatağın duvarına biraz gömme...
  12. mustafaatk

Geçen seneden beri üretmiş oldukları eski modelleri için, sosyal medyada daha önce 1-2 yerde 310 modeli için 7200 Euro 360 modeli için 8200 Euro olarak fiyat görmüştüm. (KDV dahil değildi galiba) Standart donanımlarda, frenli kaplin, amotisor, buzdolabı, PC100 panel, perdeler vs yoktu diye...

13. mustafaatk

Fuar paylaşımında gördüm. Carpento 410 ve 680kg. Fuarda detayları görüp, yakından inceleyeceğim.
  14. mustafaatk

Haklısınız Rena 360'ın tanıtım videolarını izleyince S2200 için bahsettiğim yer çekmecelere engel olacak. dolabın altı da dolap genişliği nedeniyle pek uygun değil gibi. Truma E serisini örnek vermemin sebebi ( yeni seri hakkında pek bilgim yok ama şekil ve çalışma prensibi olarak benzer...
  15. mustafaatk

Truma tarzı soba takacak yer yok diye yazmışsınız, Mutfak ve banyonun arasındaki kısımda sabit yatağın duvarına Truma S2200 takılabilir diye düşünüyorum. Mutfağa gelen LPG hattından LPG çekilip, sol yan duvardan da baca çıkışı verilebilir. Ya da elektrik harcadığı için pek benim için tercih...

16. mustafaatk

Mutlu Full Energy Akü Yaşam Aküsü Olur Mu ?

Sıkça sorulan sorularda Aküyü şarj ederken nelere dikkat etmeliyim? Aküleri şarj ederken uygulanması gereken yöntem, akü kapasitesinin 20’de 1’i (1/20) ile (örneğin 60Ah için 60/20=3A) 24 saat şarj edilmesidir. Standart sulu tip aküler için 15,6V, AGM ve Jel tipi aküler için 14,4V voltaj...
  17. mustafaatk

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Geçen sene ben eşimle gittim. Yanımızda 8 ve 2,5 yaşındaki iki çocuğumuz vardı. 2 davetiye ile girdik. Çocuklar için herhangi birşey istemediler.
  18. mustafaatk

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Herbir promosyon koduna belli bir sayıda davetiye çıkıyor. Muhtemelen o sayı dolmuştur. Yeni promosyon kodu gelirse davetiye çıkarılabiir. Mevcutta daha önce alınan davetiyelerin iptal söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

19. mustafaatk

Sobanın kullanılacağı soğuk kış günlerinde, kapalı ortamda, ortam oksijenini tüketen bir ısınma yöntemi tehlikeli sonuçlara yol açabilir.
  20. mustafaatk

Carpento 3.60 Veya 3.10 U Turkiyede Tecrube Eden Var Mi???

Instagram'da cekbikaravan isimli kullanıcı yaz boyu Carpento 360 ile gezdi ve paylaşımda bulundu. Özelden mesaj atıp soru sorunca da geri dönüş yapıp düşüncelerini paylaşıyorlar. Genel olarak memnunlardı. Temiz su deposunun 50 lt olması konusunda biraz şikayetçiydiler. Bir de Ranza bölümüne de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri