Arama sonuçlarınız

1. ceng67

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

İstanbul da halk otobüsleri 10 numara yağ yakıyordu sonra ona da vergi koydular,sonrada yasaklandı bir iki otobüs yangınından sonra Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ceng67

Yani Korando da Mercedes şanzıman hayale yakın Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ceng67

Hocam gece geç oldu ya anlayamıyorum yok derken kastın nedir Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ceng67

Ya da şöyle mi anlamalıyız otomatik olanlar btr74 manueller Mercedes şanzımanami sahip Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ceng67

Bu tablo da otomatik vitesin btr74 den başka seçeneği var mı yani otomatik viteste Mercedes şanzıman seçeneği var mı burada Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ceng67

Araçlar tamam ,fon senin fonun olsun ama araçlarında standart araç yapmayin Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ceng67

İyi bir usta (benim erzurumlu değil) şanzıman yağını degistirdikten 1_2 ay sonra tekrar değiştirmemi önerdi ,çünkü ilk değişimde yağın tamamı bosalmiyormus yarısına yakini içerde kaliyormus Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ceng67

İyi bir usta (benim erzurumlu değil) şanzıman yağını degistirdikten 1_2 ay sonra tekrar değiştirmemi önerdi ,çünkü ilk değişimde yağın tamamı bosalmiyormus yarısına yakini içerde kaliyormus Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ceng67

Kizdirmayin adamı kardeşim, derslerinize iyi calisin[emoji23] [emoji23] [emoji23] Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ceng67

Benim 3.2 nin sanzimanina Mersedes değil dediler ama 98 model???? Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ceng67

Jantlar 10 numara olmuş [emoji379] [emoji379] [emoji379] Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ceng67

Kolye cekmeyelim bu korandovod un Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ceng67

Ama bunlarda hayvan gibi sseediyorlar Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ceng67

Yok bunun tamponunu begenmiyorum[emoji2] [emoji2] Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ceng67

Gelde yukseltme[emoji40] Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ceng67

Hocam,güle güle kullan Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ceng67

Nooldu neyi kacirdim Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ceng67

Yahu hocam,sende hep bana cakiyorsun Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ceng67

Ben ön teker aks milini TR de bulamadım en sonunda Konyada üreticiye parçayı gönderdim birebir yaptı gonderdi Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ceng67

Parca anlamında sıkıntı olmuyor Kore grubundan,opel grubundan ,Mersedes ten uydurulan biliniyor hatta actyon sports un şanzıman filtresi contası,z rotu birebir olmadı eBay dan siparişle halledilebiliniyor Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri