Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
Bildigim kadarı ile şu anda artık vitara üretilmiyor sadece grand vitara modelleri var ve onlarin da fiyat ve versiyonları bunlar:
3 Kapı 1.6 JX-A MT DüzBenzinli106 HP4x447.75747.7575 Kapı 1.9 Dizel DDIS JLX-ES MT DüzDizel129 HP4x496.95796.9575 Kapı 2.4...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Burdan benim anladığım 4x4 ün herşey demek olmadığı.Yani duster pajeroya göre çok daha hafif ve çevik bir yapıya sahip bu onu çok daha esnek yapıyor.Yani Motor , güç ve ağırlık oranı iyi ayarlanmış.Tekerler gövdenin köşelerine yakınlaştırılmış.Videoya...
Sayın veteriner yazımı dikkatli okusaydınız hitap ettiğim kesim foruma yeni katılan ve bilgilenmek isteyen insanlar olduğunu görecektiniz.Benim yazımda sizin adınızın geçtigini hatırlamıyorum.Ama üstünüze alıp direk savunmaya geçmeniz de çok manidar...
Ynt: 4X2 Ve 4x4 Duster 'ların Vites Değişim Oranları
Sayın mimar bence de bu sebepten ötürüdür başka birşey aklıma gelmiyor.Bir umarım lastik çevresi farklı değildir.Sizin de bildiğiniz gibi eğer o da farklı ise bu sefer 10 km ye yakın hız göstergesinde farklılıklar olur bu da sizin vites...
Ynt: 4X2 Ve 4x4 Duster 'ların Vites Değişim Oranları
Sayın mimar biliyorsunuz aynı aracı kullanıyoruz ancak bende sizdeki gibi bir durum yok yani tam olarak 100 120 arası 6 viteste gayet normal gidebiliyorum.80 km de 5 vites tam randımanlı 2000 2500 devir arası 3000 devire geldiginizde 90 100...
Bu forumda bir cok konuyu okudum bircok da konuya katıldım.Arabamı aldıktan sonra da bu forum bana ve tahmin ediyorum bircok kişiye özellikle duster almış veya almak niyetinde olan kişilere çok ama çok faydalı olmuştur.Sebebine gelince sitede gerçekten...
http://www.turkeycarblog.com/2012/02/yeni-jeep-compass-hayal-kirikligi-yaratti-2-yildiz/
Dacia Duster için söylenenlerden sonra buyrun size arazi aracına adını vermiş marka JEEP ...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Böyle söyleneceğini adım gibi biliyordum .Eger yabancı dilin varsa açar LZ Partsa sorarsınız sonuçta adamlar düşünememiş bir siz düsünmüssünüz.Bu forumda herkez herseyi biliyor nasıl olsa.Yaptıysan öyle sonuclar dogurduysa ondan sonra böyle...
Bunu ben de yaptırmıştım ayrıca referans vereceğim LZ PARTS Almanyada Dacia Duster modifiyesi yapan büyük bir firma biliyorsunuz verdiğim linke bakın bu fitili sırf bu yüzden satışa koymuş ve açıklamaları da şu şekilde
1.Kaput icin motor...
Sayın tnyk benim anladığım kadarıyla aracın bilgileri yanlış yazılmış eğer Aydındaki araçtan bahsediyorsak o büyük ihtimal 4x4 90 beygir ambiance ve dizel olması lazım.Çünkü Dusterda zaten öyle bir versiyon yok.Ancak en boş olan versiyon çünkü resimlerden gördüğüm kadar ile düz jant ve beyaz...
Benim taktığım modelde rakamların gösteren pil normal küçük saat pili ki ömrü en az iki yıl yedeğini de yolladılar üstelik.Arka fon ışıklandırması için de çakmaktan güç alınıyor.Eger daha temiz bir görüntü istenirse çakmak arkasından elektrik alınabilir ama ben çakmagı çok kullanmadığım için...
Sayın serkanefe ben birsey söylüyorsam arastirarak söylerim mutlaka sizin de kaynaklarınız vardır ama bu benim yanlış söyledigim anlamına gelmez bilginize .lütfen linke göz atın...
eğer ön panjur nissan olacaksa (ki neden olmalı onu da anlamadım ) böyle olmali .Bu araba 2012 Hindistanda çıkan nissan duster.
arkadaşlar xenon far takdırmak isteyenlere duyurulur.
http://gundem.milliyet.com.tr/ayarlanmayan-xenon-far-agir-kusur-sayilacak/gundem/gundemdetay/02.02.2012/1496881/default.htm