Arama sonuçlarınız

1. Ö

CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum hocam dediğim gibi çok uzun zamandır araştırma yapıyorum yani virüs içime işledi...aslında elimde 9000lira var ama geriye kalan 4000 lirayı cj e harcamak istiyordum sizinde tavsiyilerinizle heralde hepsiyle ilk başta normal bi cj alacam

2. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum nasıl yani biraz açabilir misin
  3. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum bende birkaçtane buldum ama uzak olduğu için gidemiyorum.temmuz gibi bursaya gitmeyi düşünüyorum bulabilirim belki orada.zaten benim aradığım ilk başta beni götürsün yeter sonra zaten ben kendim yapmak istiyorum...yardımcı olduğun için...

4. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum lada düşünmüyorum bende cj 5 hastalığı varda :D
  5. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum abicim görüşlerin için çok teşekkür ederim aydınlattığın için beni.ben belki bulurum diyordum 5000tl e bi cj 5 zaten güzel bişe bulacağımı sanmıyorum.yavaş yavaş ilgilenirim elime para geçtikçe...ama dediğini düşüneyim biraz daha para...

6. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum 5000tl hazırda var işte ama ne olur bilmiyorum

7. Ö

Ynt: cj 5 hakkında uzman olan abileri yardıma bekliyorum bu arada boşa oyaladığımı felan sanmanızı istemem hocam yanlış anlaşılmayım
  8. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ben bişey sorayım abi ondan sonra bütçeyi konuşalım olur mu?yani astarı yüzünden pahalı olmayacak şekilde bir cj 5 ne kadar olur
  9. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ozaman ilk başta araçı alalım abi yani bildiğin yerler var mı

10. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ilk mesajımda olmak istiyorum yazmışım aslen almak istiyorum olacak kusura bakmayın :D ilk başta makul bi fiyata almak istiyorum

11. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum hatay-iskenderun da oturuyorum...yardımcı oldunuz için teşekkür ederim
  12. Ö

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama devam etmesini isterim tabi yardımların :D

13. Ö

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) merhaba...uygun fiyata kendim toparlayabileceğim cj 5 arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  14. Ö

merhabalar...öncelikle size hayalimden bahsetmek istiyorum...cj 5 sahbi olmak istiyorum fakat herşeyiyle kendim yaratmak istiyorum..ama nerden nasıl baslayacağımı bilmiyorum :-[yardımlarınızı bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR