Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Akşama kadar nelerini görüyoruz ama böylesini ilk defa gördüm [emoji1] [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sesezgin

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sesezgin

Biri bana şaka yapiyor galiba [emoji1] [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Düzenli olarak sanayi ziyaretlerimizi yapıyoruz [emoji1] [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Sanayiye gitmeyen 4x4 yoktur. En kötü çay içmeye gidilir [emoji1] [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Devir sensorunden kastınız krank pozisyon sensörü ise aloparça sitesinde bosch marka 187 tl olması lazım. Aksaray daki parcacilardan sipariş ile de temin edebilirsiniz. SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

Instagram da görünce paylaşayım dedim. Niyet ingiliz e bozuk gibi biraz [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sesezgin

17 yaşında araba böyle şeyler olacak [emoji15] [emoji15] [emoji15] eski sahibi sağ olsun irgat yerine kullanmış SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sesezgin

Usta arabayı götürürken yolda fren patlamış [emoji22][emoji22][emoji22] Frenler de elden geçecek SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

4 buji gidik. Pompa enjektör önceden test edilmişti. Incelemeye devam SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. sesezgin

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Aklımda olsun. Benim araç 2000 model. Yarın bi baksın usta eğer o ise iletişime geçerim sizinle. Çok teşekkürler Volkan bey [emoji4] [emoji4] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Bütün nevaleyi topluyorlar valla [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sesezgin

Arıza ışığı da yanmiyor bu arada ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sesezgin

Aynı ben [emoji22][emoji22][emoji22] Bir kere onu söküp temizlemiştım. Yine temizlesek fark eder mi ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

Benim bir sorum ve sorunum var. Dünden beri araba marş basıyor egzosdan duman da geliyor ama ateslemiyor. Balata spreyi ile calistrdim ama çok sağlıklı bir yöntem değil. Bu akşam ustaya bıraktım. Kızdırma bujileri 2 3 ay önce değişti. Sorun ne olabilir acaba ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk...
  17. sesezgin

Bugün ki isoff yarısından SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. sesezgin

2 de sticker SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. sesezgin

Cam ruzgarliklari tamamdir SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. sesezgin

Keyif alındı ise en güzeli. SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri