Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Marş basarken egzosdan duman geliyorsa pompa da sorun olma ihtimali düşük. Bende duman çıkıyordu ama marş zayıf döndüğü için araba çalışmakta zorlaniyordu. Krank sensörü arızası da aynı geç çalışma sorununa neden olabilir. Yakininizda bir terrano daha varsa onun ki ile deneyebilirsiniz...

2. sesezgin

Aracınız hayırlı olsun Aynı sorunu bende uzun süre yaşadım ve geçen cumartesi çözdük çok şükür. Benim sorunum marş motoru ile ilgili çıktı. Akünün şase kablolarından motora gideni kopukmuş. Yeni kablo çektik şimdi sorun yok çok şükür. Buradan başlamanızı tavsiye ederim. Fb da nissan terrano...
  3. sesezgin

Arkadaşı yalnız bırakmadık tabi ki masa da [emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Benim egzos da beni bırakmak üzere düz boru maliyeti ne oldu @highoutput SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Heyy maşallah [emoji106] [emoji106] [emoji106] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

@highoutput volkan bey benden hizli [emoji4][emoji4][emoji4] doğru usta ve ekiple işler su gibi akıyor SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

Akü den motora giden şase kablosu kopmuş. Marş baygın baygın basıyordu. Çözdük [emoji4][emoji4][emoji4] motor soğuk iken hemen alan araba motor sıcak iken marş baygın baygın bastığı için zor alıyordu . SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sesezgin

Sonuç ne? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sesezgin

Series 3 Hastalık Konu Şart (series Kolik)

Mutsuzlukla ilgili değildir. Bu olay tamamen farklı 2 aracın tamamen ayrı bir ruhu var SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

Haftasonu kampından SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. sesezgin

Kolay gelsin SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Nasıl olacak get ile mı ? Kupa mı? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Bende ki rhino overland marka. Yerli üretim. Belki toplu alıma indirim de yapar SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sesezgin

Uzun süreli kamp için 2. akü ve solar sistem şart. Önce şu bagaj cekmecesi halledeyim sonra akü işleri [emoji2][emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sesezgin

Tente çok işe yarıyor tavsiye ediyorum [emoji4][emoji4] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. sesezgin

Teşekkürler [emoji4][emoji4][emoji4] tezgahı kurunca resimleri yollarim [emoji2][emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. sesezgin

Arac ilanda evet. Aklımda hep ıngiliz var giderse pick up ta olabilir kısmet artık. SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. sesezgin

Ve tatil başlasınnnnn SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. sesezgin

Yemek masası ile konsol olsa olurdu bu iş [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR