Arama sonuçlarınız

1. T

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Çift kabindeki bagajlar büyük gerçi özellikle de kapalı kasa yapınca. Jeeplerin de bagajları çok büyük değildir ayrıca Neyse bu araçlar dışında önceki kasa (2005 model civarları ) sadece Hyundai Santa Fe kalıyor bildiğim kadarı ile hem bagajı büyük olsun,hem 4x4 olan. O aracı da...

2. T

Günlük Kullanım Hangi Hangi Grand Cherokee?

Bu arabaların çoğunun kronik sorunu yok, yaşa ve kmye bağlı kusurları var.O yüzden aldığınız aracın ne kadar parçasının yenilendiği çok önemli.Onun haricinde sizi pat diye yolda kolay kolay bırakmaz,fakat bazı parçaları da eğer araba sürekli size lazımsa boş vaktinizde değiştirmeniz yararınıza...
  3. T

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Daha önce de konu açmıştınız orada da yazdım sanırım,sizin bu tür arazi araçlarına ihtiyacınız yok. Pick-up veya Crossover ( Suzuki Grand Vitara ) tarzı bir araç yeterli başlangıç için.Eğer yeterli gelmez ise satar başka araç alırsınız. Jeep,Def anlatılmaz yaşanır,buradan bu arabalar hakkında...

4. T

Cherokee Otomatik Şanzıman Ağır Arazide Vitesten Atma

Arazi vitesi dişlisi aşınmıştır büyük ihtimal.
  5. T

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Hocam öncelikle Defener için İzmir'e git-gel yapmanızı gerektiren bir durum olmaz.Çok basit arabadır,çevrenizdeki tamirciler mutlaka anlarlar.Ben Doğu illeri dahil Defender'ı tamir edemeyecek sanayi görmedim. Parça fiyatları da yine ucuzdur,yıkık bir araç almadıktan sonra masraf çıkartır...

6. T

Bunu Almak Istiyorum Siz Ustalarıma Sorayım Istedim.

Tamamdır ben de gösterişe karşıyım ama kestiripte atmamak lazım sizin yazdığınız gibi. 33 lastik ile de 35 ile de asfaltta gayet iyi yürüyor bu arabalar yeterki yükseltme düzgün yapılsın. Ayrıca özel parkurlara da gerek yok, Toroslar,Karadeniz gibi coğrafyalarda kullanacaksanız 33 lastik ve...

7. T

Isınma problemi tabi olur öyle büyük bir araçta. Çorum kaloriferi ile çözersiniz ki genelde bu yeterlidir. Eğer o da yeterli gelmez ise kalorifer ile birlikte içine yalıtım yapmanız lazım. Tabi bu durumda -20 ,-30 derecelerde bile içeride sıcak bir şekilde aracı kullanabilirsiniz.
  8. T

Ne alakası var fabrika böyle yapardının anlamadım.Amaca göre bu araçlar yükseltilir ve büyük lastik takılır.Fabrika çıkışı 35 lastik ile de üretilebilirdi ama herkese uygun mu olurdu nasıl standardı olmadığı gibi.Kaldı ki yükseltme ve modifiye kitlerin çoğu Land için fabrika onaylıdır sorun...
  9. T

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Forumda konusu var,niye olmasın ki? bu işin zirve arabasıdır,güç,konfor,arazi ne ararsan var.Abartacak bir sorunu da yoktur.Yaşlı araç problem demektir illa ki,bu konu çok baymaya başladı artık, 15 yaşında ve/veya 300 bin km'deki araçlar da normal bunlar. Japon demeyin onların birçoğu ağır...

10. T

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Dahil ol,bu işin piri sensin en nihayetinde :smiley: Subaru , D2 karşılaştırmasından ziyade,D2 standart binilecek ve bu paralar verilecekse alternatiflere de bakmak lazım.Tabi D2 farklı,D1 farklı en nihayetinde hepsi farklı.Ama iş para da kilitleniyor.Haliyle yorumlarda ona dayalı...

11. T

Zannetmiyorum ÖTV olduğunu.Benim tahminim son yıllarda özellikle belli kesimin ve iş bilmezlerin Amerikan araçlarını kötülemesi,Japonların fiyatının aşırı artması ki zaten onların da ikinci eli çok az, TD5'in de offroadda parlatlması ki o araçlar çok çok dolu,önce Land sonra TD5 piyasası uçtu...
  12. T

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Fiyat araştırması yapmadan almayın,Amerikanların yedek parçaları ucuzdur diğerlerine kıyasladığınızda. Piyasada fırsatçı çok 500 TL lik sensörü, 1000 hatta 2000 TL 'ye buradaki arkadaşlara satıldığını gördük. Otomopar ile hiç alışverişim olmadı ama fikir vermesi açısından XJ'nin direksiyon...

13. T

İlanlara baktım şimdi öyle 80 binlerde gezinen pek yok, 45-60 bin TL aralığında çoğu aracın fiyatı.Pazarlık payını da düşünürsek 50 bin TL civarlarına alınabilir. Hakkı ile toplanmış bir araç daha fazla para tutar ama satış fiyatı evet 60-65 bin TL'yi geçmemesi lazım. O zaman son dolar kuru...
  14. T

Dolu araçlardan şişirilmiş yok demek istedim.Standartları bilmiyorum pek ilgilenmiyorum.Ayrıca bu tür araçlardan cümlenizden yola çıkarak pek anlamadığınızı söyledim. Anlıyorsanız zaten bizim size verebileceğimi bir bilgi mevcut değil. Subaru asfalt jeepçiği de değildir,standart Disco 2 nin...
  15. T

Öncelik şunu belirteyim şu an piyasa da şişirilmiş araç yok.Bu ilk girenler biraz pahalı araç gördükleri zaman hemen şişirilmiş zannediyorlar. Bugün yükseltme,kilit,vinç türü standart donanımlar 15-20 bin TL para tutuyor. Dolar 3,5 TL unutanlar için.10-15 bin TL de yaşa bağlı masraf yaparsınız...

16. T

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Borudaki yakıt geri kaçıyor o zaman,bu yakıtın depoya geri kaçmasını engelleyen boruda kalmasını sağlayan bir sistem var o arızalı gibi. Bir de kontağı marş pozisyonuna getirin basmayın tekrar kontağı kapatın,birkaç defa yine böyle yapın ondan sonra marşa basın bakalım o zaman araç hemen...
  17. T

1999 Vx100 Hakkında

Ağır bakımları ve diğer periyodik bakımlar yapılmış mı onları öğrenin öncelikle.Servis bakımlı olduğu için bunlara ulaşmak gayet kolay.Sonrasında servis ile önümüzdeki dönem olabilecek ağır bakım ihtimallerini sorun ve kaç para olduğunu öğrenin ki bütçeniz ileride karşılayabilecek mi diye. Eğer...
  18. T

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

4.0 lt tabi XJ olursa giderleri daha düşük,hatta baya düşük. Birkaç önemli olmayan kronik sorunlar var ama şanzıman sorunlu değil,ana parçaların hiçbiri de sorunlu değil. Genelde satılan araçlar 250 bin km civarında olduğundan eğer sahibi yaptırmamış ise balataların değişimi size kalıyor.Normal...

19. T

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Bizim Türk insanının araba alma sürecini zaten anlamış değilim,hocam yanlış anlama ama bu kadar düşündükten sonra bu arabalar alınmaz.Hatta ikinci el araçta alınmaz. Bu sitede yüzlerce bilgi var,parça fiyatları üç aşağı belli burada yine sahibinden gibi siteler mevcut,sigorta,MTV gibi...
  20. T

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Sulu kar ve buz varsa direk kış lastiği al,offroad lastiklerine ( AT,MT gibi ) hiç girme.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR