Arama sonuçlarınız

1. A

Nissan 6x6 Kamyon.

Ynt: Nissan 6x6 Kamyon. aracın model ismi yokmu ben bu aracı ural 6x6 a sanıyorum belki nissan motor koymuş olabilirler

2. A

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Ynt: Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal zafer bey nasılsınız özlettiniz kendinizi ben birde vitaranızı özledim küsmüsünüz son gezilerinizde yanınızda olmuyor neden se
  3. A

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. merhaba arabayla dünya turu yapan ve söylediginiz yolu gecen bir türk var adı ali eric sitesi istanbul2istanbul.com orada size gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz mogolistan ve cevresine gidende cok var yani imkansız degil sadece...

4. A

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi 1-güney osetya ve abahza bölgesi bagımsızlıgını ilan etti bunu tek tanıyan ülke rusya.rusya 2-gürcü ile güney osetya arsında bildigimiz bir sınır kapısı yok sadece askeri kontrol noktası var osetya tarafını rus...
  5. A

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi evet güney osetyadan kabardin balkaryaya gecen rok tüneli denen bir yol var kazbeginden sizinde kullandındıgınız daryal kapısı var bu yolun gürcü tarafı güney osetya degil birde abhazya üzerinden sochiye giden yol var...

6. A

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi geziniz güzel olmuş tebrikler beni kınadıgınızı söylediniz nedenini anlamadım yanılmıyorsam güney osetyayla ilgili olabilir sizin gectiginiz yol gürci askeri yolu yani güney osetyaya ilgisi yok güney osetyaya ya gori...

7. A

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop merhaba musab hos 1-gürcistana pasaportsuz gecebiliyorsunuz yalnız rusya gececekseniz pasaportla gecmelisiniz 15 tl yurt dışı cıkış harcı var 2-gürcistan vladikavkaz arasında otobüs yok daryal sınırına kadar...
  8. A

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop merhaba 1- arac icin sigorta yada herneyse 30-40 dolar arası bir para ödedim ama rusca bilen bir arkadaşım konuştugu icin ne kadarı sigorta bilemiyorum parada komik geldigi icin sormadım ne icin verdin diye...
  9. A

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop gezi notları ve resimler icin teşekkürler güzel bir gezi olmuş otostopla bu geziyi yapmanız ayrı bir güzellik bende gecen sene arabayla gitmistim aynı yoldan burada yazılan bazı sorulara cevap vermek isterim gürcü...

10. A

Durusu Gölü Gezisi

Ynt: Durusu Gölü Gezisi gidip gelmekde bir sorun olmaz ama gölün etrafında bisliklet yada araba yolu yoktur planlarınızı ona göre yapın en iyi bir sandal kiralayıp gezmek yada göl kenarına inip piknik yapmak

11. A

trabzon sochi tiflis

Ynt: trabzon sochi tiflis trabzon soci feribot seferler günleri ve saati biraz sıkıntılı bir halde trabzonda 1-2 gün bekleme yapabilirsiniz şansınıza sociden nalchike trenle gidebilirsiniz krasnodar üzerinden gidiyor tren yaklaşık 1 gün sürüyor anladıgım kadarıyla aracsız gideceksiniz o halde...
  12. A

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş herkese tekrar merhaba abhazya gürcistandan ayrılıp bagımsızlıgını ilan etti bunuda tanıyan ve destek veren tek ülke rusyadır rusya ve abahza yönetimi dışında bütün ülkeler abahzayı gürcistan sınırları icinde bir bölge olarak...

13. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş bu konuda 3-4 yazı yazdım kafa karışıklıklarını gidermek icin tekrar yazıyorum 1- gürcistan türkler icin temiz bir ülke girmek cıkmak sorun degil 2-abhazya ve güney osetya da gürcü askeri ve polis gücleri yok sınır kapılarıda yok...
  14. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş ben arabayla gectim size kim gecemezsiniz dedi samsun novorosky roro gecişi var ama tırlar dışında tavsiye edilmiyor galiba hem pahalı hemde gümrük bazen günü aşan beklemeler olabiliyormuş daryal sınırından başka alternatif...
  15. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş kafanızda soru işareti kalıyorya istanbuldaki rus konsoloslugunu arayıp daryal(verniky lars) sınır kapısın acık olup olmadıgını türklerin gecip gecemeyeceginizi ögrenebilirsiniz

16. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş RUSYA ya gecişte sınırda bir sigorta yapıyorlar uluslararası sigorta gerekmiyor yapsanızda gecersiz daryal (VERNİKY LARS) sınır kapısı acık bu sınır kafkas daglarının icinden geciyor yanılmıyorsan 2400m rakımdan gecililyor kışın...
  17. A

Karadeniz Etrafında Dönme Planı

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı planlanan bu gezide bir sıkıntı olmaz sadece konu başlıgı itibariyle gürcistanın poti şehrine gelmeden sahilden ayrılıp güney rusyada ya tuapse (yaklaşık 1300km) yada novorosky de (yaklaşık 1600km) tekrar karadenize dönülecek
  18. A

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı gürcistandan dan rusya ya 3 tane geciş noktası var 1-sahilden abahzaya üzerinden: abahza gürcistan fiili olarak ayrıdır geciş abahza tarafından gürcüstina mümkün degildir gürcistandan abahzaya ise istanbul kadıköyde bulunan abhazya derneginden vize niyetine...

19. A

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı dönmeye dogudan başlarsanız gürcistan rusya ve ukranya vize istemiyor romanya ve bulgaristandan sınırda transit geciş icin 5 gün vize veriyorlar 5 er günde romanya ve bulgaristan icin oldukca yeterlidir
  20. A

Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer?

Ynt: Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer? kuzey kafkasyada gezilecek yerler kabardey balkarda nalcik şehir icindeki park icinde göl hayvanat bahcesi teleferikle cıkılan sosruka (adam restronant) parkın icinde fıcı restronant konser binası nalcık dan dga dogru ilerlerseniniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,588
Kaydolan Son Üyemiz
ihsan ufacık

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri