Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih abi Avrupa'da en sevdiğim yol, manzara olağanüstü fotolar harika...

2. mustafayetim

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Ülker abla,Yavuz abi, Sizlerin gezi anılarınızı uzun süre takip ettikten sonra ilk defa İznik buluşmasında tanıma fırsatım olmuştu.O gece Tugay abi ile beraber ustaca çaldığınız sazı ve türküleri hiç unutmuyorum. Uzun yıllardır yurt içi gezilerinizde yaptığınız gerçekten emek...
  3. mustafayetim

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Pino karavan'dan bir çekme karavanı emanet alıp iki arkadaş bu senenin mayıs ayında yaptığımız Kapadokya gezisi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102855.0 sonrası karavanın beğenmediğim yönlerini Gelelim bize göre Pino...

4. mustafayetim

Hollanda

Ynt: Hollanda Fatih abi seninde değindiğin gibi bilgi çok önemli.Ancak tek başına yeterli değil.Bende yurt dışına çıkmadan önce aylarca forumda yurt dışı yazılarını didik didik etmiştim. Yanlızca forumda anlatılanlara baktığında Yunanistan otobanında benzin almak için ana yoldan ayrılmak...
  5. mustafayetim

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih abi öncelikle hayırlı olsun diyorum.Uzun soluklu ve bir o kadarda keyifli olacağını bildiğim yazı dizini seyretmek için sinemanın en güzel koltuklarından birine iliştim seyre hazırım ...

6. mustafayetim

Almanya

Ynt: Almanya Hüseyin abi hazır söz videodan açılmış iken bir katkıda ben bulunmak istiyorum.Yurt dışı gezilerinde kampların fotolarını zaten kendi sitelerinde görmek mümkün.Ancak kamp alanlarının videolarını nereden bulurum sorusunun en güzel cevabı http://en.camping-streetview.com/ sitesinde...

7. mustafayetim

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Fatih abi Kuddusi Kurbanzade'nin yol maceralarının devamını moderatörümüz sevgili Hüseyin abibininde teşviki ile yayınlayacak olman beni çok heyecanlandırdı.Hele o akıcı ve hoş üslübünü özledik doğrusu.Aramızdaki muhabbetlerinde keyifle anlattığın yurt dışı...
  8. mustafayetim

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Fatih abi yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum,doğru söze ne denir.Küçük bir ilave yapayım.Türk malı eli yüzü düzgün bir karavan 20-25 bin aralığında aynı ebatlarda alacağınız bir Avrupa malı çekme karavan için 15-20 bin lira bir...
  9. mustafayetim

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Levent tentenin paraşüt gibi havalanması konusunda bende bir tecrübemi paylaşayım belki yardımcı olurum.Üç sene önce İsviçre İtalya sınırında Maggiore gölü kenarında kampta kalırken gece tentemi açık bırakmıştım.Saat üç gibi tente paraşüt gibi havalanıp ayak...

10. mustafayetim

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Sevgili Haşmet:bu kısa gezini bizimle paylaşarak bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıttığın için teşekkür ederim.Bildiğin gibi oğlanın Teog sınavları sebebiyle eve çakılı kalıyoruz iyi geldi doğrusu Aydın'a selamlar.

11. mustafayetim

Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı

Ynt: Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı Behçet hocam biliyorsun tatlı suda benzinli motor kullanmak yasak.Bende Mınn Kota 55 akülü motor var on yıldan beri çok verimli kullanıyorum tavsiye ederim.
  12. mustafayetim

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Nevzat tam havasını yakalamışsın senin gibi güzel fotoğraf çekebilen karavancı için tam bir cennet.

13. mustafayetim

Almanya

Ynt: Almanya Hüseyin abi eline sağlık çok güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.
  14. mustafayetim

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre İbrahim abi bu video da senin için.Meteoradaki beraber çok beğendiğimiz Camping Vrachos Kattaki'nin akşamında yunan müziği eşliğinde yemek yerken...
  15. mustafayetim

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre Sevgili Mesut abi: bu dinlenme tesisinde çalışan bayan garsonlardan birisi ile muhabbet ederken uzun yıllar İstanbul'da yaşadığını öğrendik.En çok neyini özledin diye sorduğumuzda yeşil...

16. mustafayetim

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre İbrahim abi keyifli bir görüntü ile son paylaşımımı yapmak istiyorum.Seninle telefonda konuşurken heyecanını paylaştığın şekilde arkadaşlara tavsiyem bir kere deneyin,İpsala'dan çıkıp...
  17. mustafayetim

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre Yok İbrahim abi saymadım ancak Kozani'den sonra sıklaşıp manzara güzelleşiyor.
  18. mustafayetim

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre Tesislerin harita resimleri çok büyük oldu küçültemedim.Tesis görüntülerini fotoğraf arşivimden bulup bu kısımda paylaşacağım. Bu tür paylaşımlar gerçekten emek istiyor.Navigasyon...

19. mustafayetim

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre İbrahim abi:bu güzel yazın için ellerine sağlık.Çok güzel bilgiler paylaştın hepsini ilerki gezilerimiz için not ettik sağolasın. Venedik dönüşü İğomenitsa feribot limanına geç vakit inip...
  20. mustafayetim

2014 ABD Gezimiz İçin Yardım..!

Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..! Hüseyin Abiyi tanıyan ve seven, gerek Türkiye'de gerek Almanya'da yaşadığı kasabada kendisi ile yüz yüze görüşmüş muhabbet etmiş biri olarak onun mizacında bir beyefendiye yapılan en hafif tabiri ile bu kabalık karşısında el insaf yahu demekten kendimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri